|
Acum este 22 Iul 2026, 13:32
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2017 Scris: 30 Ian 2017, 18:18 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7495 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Draga Sorina, am notat episodul de siguranta la modelul Cuvioasa Parascheva. Pentru finalizarea lui primesti 313 puncte. Felicitari!
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2017 Scris: 30 Ian 2017, 19:33 |
|
|
|
Draga Dia, este suficient un episod de siguranta pe luna. Celelalte episoade intermediare le postam fara obiectul de siguranta dat de moderator, in topicul dedicat modelului. Mult spor in continuare!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2017 Scris: 30 Ian 2017, 19:37 |
|
|
|
Draga Sorina, am notat episodul de siguranta la modelul Portret de iarna. Te imbratisez cu drag si iti urez mult spor in continuare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2017 Scris: 30 Ian 2017, 19:45 |
|
|
|
Draga Nico, am notat episoadele de siguranta la modelul Sub lumina felinarului si la modelul Capela. Te imbratisez cu drag si iti urez mult spor in continuare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2017 Scris: 30 Ian 2017, 19:56 |
|
|
|
Draga Andrusca, inscrierea modelului Martisoare 1 este corecta. In cadrul concursului ai de lucrat 39,04 cm2 si de postat 1 episod intermediar obligatoriu. Am notat episodul de siguranta, iar pentru finalizarea lui primesti 39,04 puncte. Felicitari.
As avea totusi o rugaminte la tine, sa postezi episodul de siguranta diferit fata de fiecare model in parte, pentru a evita orice nelamurire. Daca la primul model ai postat la al doilea martisor episodul de siguranta, la urmatorul sa postezi episodul de siguranta la primul sau la alt martisor decat al doilea, si tot asa. Iti multumesc frumos. Cu drag,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2017 Scris: 30 Ian 2017, 20:04 |
|
|
|
Draga Adria, pentru finalizarea modelului Iconita primesti 168 puncte. Felicitari! Inscrierea modelului Ikebana cu lalele este corecta. In cadrul concursului ai de lucrat 144 cm2 si de postat 2 episoade intermediare obligatorii. Te imbratisez cu drag si iti urez spor la goblenat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2017 Scris: 30 Ian 2017, 20:06 |
|
|
|
Draga Adria, am notat si episodul de siguranta la modelul Ikebana cu lalele. Te imbratisez si iti urez mult spor in continuare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2017 Scris: 30 Ian 2017, 20:09 |
|
|
|
Draga AnaDana, am notat episodul de siguranta la modelul Ecce homo (Isus). Te imbratisez cu drag si iti urez mult spor in continuare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Rafila Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2017 Scris: 30 Ian 2017, 21:34 |
|
Membru din: 12 Feb 2012, 23:12 Mesaje: 805 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Multumesc mult Gigik pentru calcularea punctajului. Ma gandeam eu ca al meu calcul nu era bun. In legatura cu episodul de siguranta asa voi face, il voi aduce la cate un alt model. Oricum, ca si element distinctiv va fi si marginea panzei Aida (va fi de alta culoare, nu va mai fi tot rosie). Eu imi fac griji de altceva, si anume: daca mi se cere sa pun ca si element de siguranta cartela de ate? Eu am atele pe bobine individuale. Asta inseamna ca trebuie sa aleg toata paleta de culori de la inceput sau mai pot sa mai schimb pe parcurs nuantele? Si cum le voi aseza pe langa panza atunci cand se va cere acest lucru? Scuza-ma ca iti pun astfel de intrebari, insa nu stiu cum sa procedez. Au mai fost cazuri de acest gen?
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Concurs goblen 2017 Scris: 30 Ian 2017, 21:37 |
|
|
|
Draga Andrușca, când vom întâmpina aceasta problema, sunt sigura ca se va rezolva intr-un fel sau altul. Acum important este sa finalizezi mărțișoarele in timp, iar pe noi sa ne încânți cu un nou rând. Cu drag,
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|