|
Acum este 31 Iul 2026, 06:22
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Aripi de inger - goblen lucrat de Crista Scris: 31 Mar 2017, 09:11 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5505 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
Felicitari pentru final! Multa sanatate puiutilor tai (avem baietei de aproape aceeasi varsta)!
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
Irimia Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Aripi de inger - goblen lucrat de Crista Scris: 08 Apr 2017, 19:46 |
|
|
|
Felicitari, Crista! Adorabili ingerasii tai.
_________________ Frumusica - Gargarita-Frumusica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Aripi de inger - goblen lucrat de Crista Scris: 13 Apr 2017, 21:12 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Draga Crista, te felicit pentru frumoasa bijuterie terminata. Este deosebit de frumoasa. A meritat efortul. Sanatate ingerasilor tai si mult spor in toate! Cu drag,
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ignat Georgeta
|
Subiectul mesajului: Re: Aripi de inger - goblen lucrat de Crista Scris: 25 Apr 2017, 15:01 |
|
Membru din: 25 Feb 2017, 12:48 Mesaje: 1383 Locatie: Craiova Nume forum:1
|
|
Felicitari! Draga mea Gargarita Crista ai avut multa rabdare. Sunt uimita. Ma uit la ce am cusut eu de-a lungul timpului (unele modele tot asa de grele), ma uit si la Aripi de inger cusut de tine (mi se pare ca nu as fi avut rabdare sa-l cos). Te invidiez si te felicit Aripioare zburatoare sa-ti dea bunul Dumnezeu la acusorul tau!
_________________ Gargarita-Floare-de-Merisor
Ultima oara modificat de Admin pe 03 Mai 2017, 10:48, modificat 1 data in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Crăciun Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Aripi de inger - goblen lucrat de Crista Scris: 25 Apr 2017, 20:38 |
|
Membru din: 05 Iul 2012, 16:47 Mesaje: 1590 Locatie: iasi,romania Nume forum:1
|
|
Draga gargarita iscusita Crista, m-a atras atat de tare acest mod de lucru al tau incat nu am putut rezista tentatiei si surpriza! Mi-am comandat si eu acest minunat model si il astept cu mare nerabdare la finalul saptamanii. Intr-un final am acceptat sa imi depasesc teama de a lucra un model mai complex. Iti multumesc.
_________________ Gargarita-Floare-de-Colt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|