Perhinschi Anca scrie:
Vezi cate minuni face Laura noastra draga, Mona!
Si eu cand am intrat pentru prima data pe forum, a fost primul topic pe care l-am deschis si unde m-a intampinat imbratisarea si zambetul Laurei care te molipseste si nu poti sa-l refuzi, ci numai sa-l primesti ca la randul tau sa-l daruiesti.
Iar adevarata primavara, a venit odata cu zambetul si imbratisarea plina de iubire a Laurei care face o minune.
Anca, te-a inzestrat Dumnezeu ca credinta, iubire si cu inger minunat numit Claudia. Ti-a dat drumul in lume ca sa imprastii asemenea unei flori, parfumul darurilor tale. Ma uimesc cuvintele tale prin frumusetea lor, prin bunul simt si prin simplitatea lor. Nu ma refer la ce ai scris in acest topic ci, la ce am
citit pe florile din gradina aceasta. Esti atat de frumoasa incat ma tem sa iti zambesc ca sa nu dispari. Zambesc insa bunului Dumnezeu si il rog sa aiba grija de tine si de Claudia ta, ca sa ne bucurati viata.
LEONTE Elena - Iuliana scrie:
Pe salcii verzi si flori de mar,
Iisus Sa-ti intre-n casa,
Sa-ti lase-n inima si-n gind,
Lumina pretioasa!
Hristos a Inviat!
Iulia, ti-am spus ca semeni cu mine. Este exact mesajul pe care l-am trimis prin mail, prietenelor mele. Mi s-a parut cel mai frumos si mai aproape de inima mea.
Lumina de la miezul noptii sa iti aduca zambetul meu, plin cu ganduri bune, in casa.