Inedit - Declaratie de iubire in punct de goblen - lucrat de Cristina by Dosinescu Cristina (305 mesaje) , la 02-09-2009 Il aveam achizitionat de mai mult timp, dar nu ma incumetam sa ma apuc de el vazand ca panza nu este caroiata, mi-a fost teama sa nu-l gresesc. Deoarece imi plac foarte mult modelele m-am hotarat sa-l lucrez, dar in punct de goblen, pe panza obisnuita de goblen.

Replica: Primul episod by Dosinescu Cristina (305 mesaje), la 02-09-2009 Si iata si primul episod. Este asa de atractiv ca nu l-as mai lasa din mana, dar mai sunt si altele de facut.
Replica: Foarte frumusel modelul, Cristina. by Lenus P (692 mesaje) , la 02-09-2009 Si mie imi plac gargaritele si mi-ar placea sa le cos tot pe panza de goblen.
Si as vrea sa te intreb ceva: primul episod postat este pentru concurs ? Am tot incercat sa numar si nu prea reusesc. Cred ca esti singura in masura sa ma lamuresti.
Pupici si mult spor in continuare.
Replica: Cristina, by Ionita Victorita (694 mesaje) , la 02-09-2009 spor la goblenat si te asigur ca va iesi o frumusete pentru ca l-am lucrat si eu in punct de goblen, si apoi pe panza originala.
Pupici.
Replica: Lenus, by Dosinescu Cristina (305 mesaje) , la 02-09-2009 da, este pentru concurs, dar cred ca nu-ti poti da seama deoarece este facut mai mult cu o culoare mai deschisa (crem, adica) si se vede foarte prost. Am sa incerc sa fac o fotografie marita, sa vedem daca ne putem da seama.
Multumesc pentru atentionare.
Replica: Detaliu. by Dosinescu Cristina (305 mesaje) , la 02-09-2009 Mai detaliat, nu pot. Daca tu consideri ca nu poate sa mearga la concurs ca prim episod, este in regula, din aceasta cauza exista moderatori. Nu va fi nici o suparare, voi veni cu un nou episod.
Replica: Multumesc pentru detaliu, Cristina. by Lenus P (692 mesaje), la 02-09-2009 Tocmai ti-ai marit numarul de puncte.
Pupici
Replica: Cristina, by Flori M (373 mesaje) , la 03-09-2009 nu conteaza cu ce punct il lucrezi, tot frumos va iesi!
Replica: Episodul nr. 2 by Dosinescu Cristina (305 mesaje), la 03-09-2009 Au aparut aripioarele, astept sa-mi iau zborul.
Replica: Frumusele aripioare. by Lenus P (692 mesaje), la 03-09-2009 Astept sa se mai contureze nitel, sa poata gargarita sa-si ia zborul si niste puncte catre tine.
Pupici.
Replica: Frumos se contureaza, by Iordanoiu Elena Daniela (376 mesaje), la 04-09-2009 iar Gradinarul meu va veni cu roaba plina cu flori ca sa poposeasca gargarita ta.
Abia astept sa il vad terminat si pe al tau si pe al meu.
Bafta multa in continuare.
Replica: Gargaritele, by Adriana Nicuta (4598 mesaje) , la 04-09-2009 au facut furori! Si nu numai pe forum.
Aripioare la ac!
Replica: Cristina, by Silvia Har (697 mesaje) , la 06-09-2009 ai mai facut vreo
declaratie?
Ac sprinten, in continuare.
Replica: Un alt episod. by Dosinescu Cristina (305 mesaje) ,la 10-09-2009 Pentru ca episodul cu numarul 2 din acest topic a fost cam micut si nu s-a punctat, renumerotez eppisoadele incepand de azi cu nr. 2
Episodul nr. 2

Replica: Ai prins, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 10-09-2009 aripi, Cristina. Sa fiu si eu un pic `vinovata`pentru asta? M-as bucura.
Aripioare mari, mari de tot acusorului tau.
Replica: Vinovat by Dosinescu Cristina (305 mesaje), la 10-09-2009 este acul pe care l-am primit de la tine. Parca mi-a insuflat din energia ta.
Replica: Cristina, by Stefanescu Elena (2780 mesaje) , la 13-09-2009 mult spor sa ai la gargarel!
Pupici, puiutilor tai.
Replica: Mult spor by Adriana Nicuta (4598 mesaje) , la 17-09-2009 la gargarita! Sunt asa de frumoase!