|
Acum este 16 Apr 2026, 11:40
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 13 Apr 2010, 19:46 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Dragi gargaritite, eu inteleg ceva mai bine care a fost motivatia Rodicai deoarece am stat mai mult de vorba cu ea pe aceasta tema. Nu faptul ca lucreaza modelul Implinire a determinat-o sa o denumeasca Gargarita-Implinire, ci prin faptul ca a simtit-o pe Karmen o femeie implinita, care vorbeste cu mandrie despre ea, familia ei si mai ales despre pasiunea ei goblenul. Pentru Karmen goblenul este picatura care a umplut paharul implinirii, a devenit un mod de viata, desi Karmen este o femeie care are multe, multe alte activitati.
Eu sunt pentru atribuirea numelui de Gargarita-Implinire pentru Karmen.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasiliu Letitia
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 13 Apr 2010, 19:54 |
|
Membru din: 06 Iul 2005, 09:52 Mesaje: 1218 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
Daca am dreptul sa votez, eu sunt impotriva.
_________________ Letitia - Gargarita-Blue
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasiliu Letitia
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 13 Apr 2010, 19:59 |
|
Membru din: 06 Iul 2005, 09:52 Mesaje: 1218 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
Argument: nu convorbirile telefonice au dus la atribuirea unor nume ci, perceptia celorlalte gargarite vis-a-vis de felul de a scrie, pasiuni, modele lucrate etc. Gradina gargaritelor este gradina prieteniei. Oare iar am inteles gresit?
_________________ Letitia - Gargarita-Blue
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patruleasa Jeni
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 13 Apr 2010, 20:03 |
|
|
|
Letitia, cat as fi vrut sa nu fi scris impotriva. Imi este tare teama de intoleranta si nu as vrea decat prietenie in aceasta gradina, un liant ce leaga mai mult decat o pasiune comuna.
_________________ Jeni - Gargarita dintre Astre
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 13 Apr 2010, 20:16 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Draga Gargarita Blue, printre cele enumerate de tine, Karmen se incadreaza perfect la pasiuni si modele lucrate. Este in opinia mea, goblenista cu colectia cea mai mare.
Eu doresc in continuare sa fiu nasica ei.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 13 Apr 2010, 20:30 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Bica, eu iti multumesc din suflet pentru gestul tau, dar in acest moment, Karmen este tare dezamagita de tot ce se intampla in jurul ei. Nu intelege de ce atatea discutii care nu i-ar face cinste nici uneia dintre noi. Nu-si doreste decat sa continue sa faca ceea ce face de mai bine de sase ani, sa lucreze goblen. S-a bucurat de numele ales de mine dar nu mai are rost.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 13 Apr 2010, 21:28 |
|
|
|
Letitia, am un mare respect pentru Rodica. Am o mare afinitate pentru Jeni. Am si o mare iubire, numita Letitia. Suntem in Saptamana Luminata si imi place armonia. Si eu am procedat la fel ca si Jeni cand a fost vorba de piatra pentru ca si eu am gresit pe acest forum.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 14 Apr 2010, 08:31 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Eu sunt de acord ca Rodica sa fie nasica lui Karmen si aceasta sa primeasca numele de Gargarita-Implinire deoarece am inteles motivatia Rodicai si cred ca este un nume meritat. Imi pare rau ca acest botez este umbrit de discutiile care au fost, iar in sufletul lui Karmen va ramane mereu o urma de tristete.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Silvia Har
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 14 Apr 2010, 09:17 |
|
|
|
Karmen sa isi treaca numele in subiect (si nu in semnatura) si asta sa fie recunoasterea prieteniei dintre ea si Rodica (si cine o mai cunoaste pe Karmen). Cand o vom cunoaste si noi, se vor modifica informatiile. Nu va fi trecuta in semnatura si tabel si cu asta am terminat discutia.
_________________ Silvia - Prietenul la nevoie se cunoaste.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite Scris: 14 Apr 2010, 09:19 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Dani, sunt de acord cu tine si cu ceea ce ai scris. Sunt de acord pentru numele de gargarita pentru Karmen. Imi pare rau ca pentru a da un nume de botez se cauta greselile sau cuvintele spuse de o persoana intr-un moment de furie sau intr-o zi neagra, banuiesc ca toate avem si astfel de zile. Ma gandesc ca poate si alte gargarite, dupa ce au primit numele, poate le-a scapat vreo fraza ironica sau un comentariu nnepotrivit, si mi se pare ca nimeni nu a zis ca trebuie retras acel nume. Eu consider ca atunci cand se doreste da acest nume, cel mai bine este sa vedem ceea ce are mai frumos acea persoana, iar Karmen este o Gargarita-Implinita.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|