Acum este 07 Mai 2026, 02:47

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 15 Apr 2010, 09:13 
Neconectat

Nume forum:1
Strajeri, pe langa alte servicii pe care mi le fac: frumusete (imi plac la nebunie), la radacina lor pun cate un bob de fasole, din aceia cataratoare, si ea asteapta ca fasolea sa se rasuceasca in jurul ei, iar apoi, toamna, duminica savurez cateva seminte prajite din gradina mea.
Nu iti zic ce impresionati au fost vecinii italieni sa vada asa o frumusete.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2010, 09:14 
Neconectat

Ingenioasa ideea, Lenuta! De abia astept sa iti gradinita in realitate!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2010, 09:43 
Neconectat

Lenuta, mi-ai dat o idee. Imi place floarea soarelui, dar nu ma omor dupa ea. Ideea cu fasolica ce creste pe ea este nemaipomenita, asa ca o sa o pun si eu in practica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2010, 20:11 
Neconectat

Dragele mele, va scriu aici ca sa cititi cu toatele si sa luati aminte.
Asa cum stiti am tratament pentru tensiune si, in fiecare luna, Bicu merge la medicul de familie, imi ia reteta si apoi merge la farmacie. Eu preiau medicamentele si le asez in sertarul cel mai de sus, ca sa nu ajunga Mariuca la ele. Asa am procedat si luna trecuta. De catva timp, tot am simtit ca nu mai am putere, ca ametesc, ca am o somnolenta nefireasca. Mi-am zis (desi in fata altora nu recunosc niciodata!) ca o fi varsta, ca o fi oboseala, ca o fi astenia de primavara. La inceput de saptamana mi-am zis ca o fi din cauza mahnirii cu povestea noastra pe forum.
Ieri imi era atat de rau incat nu stiam ce sa mai fac ca sa imi treaca si sa nu mor. M-am dus la culcare, dar starea parca era din ce in ce mai grava. Mi-am luat tensiunea si aveam 17/10.
Am deschis computerul si am cautat sa vad daca pot sa iau medicamentul meu pentru tensiune, in doza mai mare. Peste tot, era recomandat sfatul medicului. Care medic la 11 noaptea? Asa ca am luat cutia medicamentului si asa am vazut gramajul. Era 2,5 mg, iar doza indicata mie, este de 5 mg. Am cautat carnetul de sanatate si am gasit scris, negru pe alb, 5 mg. L-am intrebat pe sotul meu si, bietul de el a ridicat din umeri. Asta ii daduse farmacista.
Va dati seama? Eu de aproape o luna, iau jumatate de doza si ma simt rau datorita dozei create ad-hoc (sau din neglijenta?) de o farmacista.
Am luat inca o tableta si m-am culcat. Cam intr-o ora, parca mi-am revenit, dar medicamentul induce insomnie si, de insomnie am avut parte.
Astazi dimineata, am mers la cardiologie pentru ca nu imi era limpede cum pot continua acum tratamentul. Am mers cu cutia medicamentului dupa mine si, in timp ce vorbea cu mine, medicul privea cutia. Cand m-a intrebat daca am citit termenul de validitate, m-a luat ameteala. Nu ma gandisem sa ma uit la termen. Medicamentul era expirat!
V-am scris patania mea ca sa stiti si voi, mai ales ca majoritatea aveti copii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2010, 20:16 
Neconectat

Bica, am patit si eu cu medicamente expirate. Din fericire eu am vazut la iesirea din farmacie si m-am intors cu medicamentul la farmacista si aceasta mi-a raspuns nonsalant: "ce doamna, ca doar nu se strica!". De atunci verific termenul de garantie inclusiv la detergent.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2010, 20:24 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Bica, eu vreau sa-mi cer iertare de la tine daca ti-am gresit cu vreun cuvant.
Doamne, Rodica, Raza noastra de soare nu poate supara pe nimeni, cu atat mai putin pe mine. Cum poti sa iti imaginezi asa ceva?
Mi s-a facut pielea ca de gaina, de emotie cand am citit Eu am intrat pe forum pentru tine. Multumesc. Ma simt mai mult decat onorata.
Am admirat-o intotdeauna pe Buni ce a cusut portretul lui Amiras.
Te admir pentru pasiunea constanta pentru goblen, pentru ca ai timp sa stai de vorba cu fetele, pentru ca ai avut puterea sa stai, asa de departe de casa, cu Amiras. Sunt multe lucruri mici si marunte pe care le vezi sau le simti la un om. Cred ca si varsta ne ascute simturile sau o fi si experienta vietii. Dar eu asa te-am resimtit, iar provocarea Dar din dar, a fost cireasa de pe tort, in ceea ce te priveste.
Iti promit ca de acum voi sta cuminte, retrasa sa nu te mai supar si te rog sa ma certi cand vei considera ca gresesc.
Te rog sa ramai aceeasi persoana minunata, cu suflet mare, pe care o cunosc, adica Raza noastra de soare care nu sta cuminte si retrasa ca nu asa este ea.
Te imbratisez, bunicuta de Amiras, cu prietenie si admiratie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2010, 20:31 
Neconectat

Ce doamna, ca doar nu se strica!
Cristina, eu numesc asta tupeu deja.
In cazul meu, voi face cercetari saptamana aceasta. Este atata zapaceala cu noile reguli, incat nu stiu cand mai intru la medicul de familie. La farmacie, sigur voi merge eu sa vorbesc cu patroana. Nu le las, oricat de blanda sunt eu. Am sa le intreb daca asa procedeaza si cu medicamentele ce ajung la copii. Si nu va fi unica intrebare.

Uite, ca la detergent nu m-am gandit. Multumesc de idee.
Eu sunt atenta la produsele alimentare si cosmetice pentru ca imi este frica de Mariuca sa nu pateasca ceva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2010, 20:49 
Neconectat

Admin scrie:
Bica, Elena nu a scris ca pleaca din cauza ta sau a altcuiva.
Adminica mea, draga, ce grijulie esti tu!
Raspunsurile scurte si oficiale nu au legatura cu voi, au legatura cu lipsa mea de timp. Imi cer iertare daca asa ai inteles.
Asa m-am gandit si eu, dar abia azi dimineata cand m-am limpezit la minte. Tu esti una si noi, multe. Imi cer iertare, nu am vrut sa para observatie, desi cand am scris aveam un ghimpe in inima ca si tu esti mahnita pe mine.
Iti multumesc si pentru mailul de astazi.
Stii bine ca si Elena te pretuieste.
Stiu. Dar si eu o pretuiesc pentru tenacitatea si hotararea ei de a razbi in viata, de a-si croi un vis. Este modelul de copil pe care si-l doreste orice mama. Si, nu in cele din urma, nu pot sa il uit pe Pitic al ei. Mult timp am distrat-o pe Mariuca cu filmuletul. I-l puneam si ea il auzea pe Pitic latrand si incepea sa rada si sa aplaude cu manutele ei mici. Cand se plictisea, venea la mine si-mi spunea, Piti, Piti, adica sa i-l pun din nou pe Pitic. A fost modul ei de a se amuza, pana a invatat sa danseze.
Inchiderea topicelor de ieri
Le-o veni si randul lor. Tu sa nu fii suparata ca pentru toate exista un timp.
De ani de zile am urmatorul exercitiu. La sfarsit de zi caut in sufletul meu sa aflu daca am bucurat pe cineva in acea zi. Daca nu gasesc nimic acolo, stiu ca am mai pierdut o zi din viata mea. Este ceea ce nu doresc sa simtiti cand veti cauta bucuria in inimile voastre, la sfarsitul unei zile.
Nu stiu daca ma crezi, dar si eu fac astfel de introspectii si uneori descopar lucruri care nu-mi plac la mine. Ma refer la momentul cand ma redescopar, de exemplu, ca am fost prea dura cu cineva intr-o anume situatie. Am o apasare pe inima si parca ceva nu-mi da liniste. Parca ma doare sa descopar la mine, lucruri pe care le detest la altii si incerc sa repar cumva. Sa stii ca cel mai greu (ti-o spune o invatatoare) este sa te modelezi pe tine, cand ajungi la pensie. Este greu sa nu devii rautacios, este dificil sa ramai impartial. Noroc cu Bicu care ma consoleaza si-mi spune ca el ma iubeste asa cum sunt. Este mare lucru sa iti arate cineva, aproape de tine, ca te pretuieste.
Multumesc ca ti-ai rapit din timpul meu pentru mine.
Te imbratisez cu caldura, tot asa cum faci tu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2010, 20:55 
Neconectat

Georgeta, Sonia, Ralu, multumesc pentru invitatii si tratatii.
Lenuta, mi-ar placea si mie sa-mi fac o astfel de oaza ca a ta, dar cred ca ma rezum doar la o singura rasarita (cum ii spunea bunica). Vizavi de ce spun italienii, eu adaug: Omul sfinteste locul.
Greta, mi-a placut: iar zarzarii ploua deja cu petale.

Noapte buna, gargarite bune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2010, 21:45 
Neconectat

Bica Nistor scrie:
Doamne, Rodica, Raza noastra de soare nu poate supara pe nimeni, cu atat mai putin pe mine. Cum poti sa iti imaginezi asa ceva?
Mi s-a facut pielea ca de gaina, de emotie cand am citit Eu am intrat pe forum pentru tine. Multumesc. Ma simt mai mult decat onorata.
Am admirat-o intotdeauna pe Buni ce a cusut portretul lui Amiras.
Te admir pentru pasiunea constanta pentru goblen, pentru ca ai timp sa stai de vorba cu fetele, pentru ca ai avut puterea sa stai, asa de departe de casa, cu Amiras. Sunt multe lucruri mici si marunte pe care le vezi sau le simti la un om. Cred ca si varsta ne ascute simturile sau o fi si experienta vietii. Dar eu asa te-am resimtit, iar provocarea Dar din dar, a fost cireasa de pe tort, in ceea ce te priveste.

Te rog sa ramai aceeasi persoana minunata, cu suflet mare, pe care o cunosc, adica Raza noastra de soare care nu sta cuminte si retrasa ca nu asa este ea.
Te imbratisez, bunicuta de Amiras, cu prietenie si admiratie.[/quote]
Multumesc din suflet Bica. Dupa atatea zile de zbucium sufletesc in sfarsit am multumirea ca cineva a inteles ca nu pot sta deoparte. Ce sa-i faci, goblenul si forumul creeaza dependenta.
Pentru o mai buna intelegere si armonie o sa fac astfel: daca sunt de acord cu ceva intru si imi spun parerea daca nu, stau deoparte.Asa e cel mai bine pentru linistea, in primul rand a sufletului meu.Noapte buna, Bica si multa sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: