|
Acum este 16 Iul 2026, 13:42
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Coletele cu premii Scris: 15 Apr 2010, 16:48 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Monica, dupa o zi super incarcata la serviciu si intunecata afara, in sufletul meu a iesit soarele. Ma bucur ca totul s-a rezolvat cu bine si sunt sigura ca si fetele mele de la posta se vor bucura ca au scapat de stresul numit Iulia. O imbratisare mare pleaca spre voi.
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Coletele cu premii Scris: 15 Apr 2010, 21:29 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Este bine ca totul s-a rezolvat. Crede-ma , Monica, mi-a fost foarte greu sa intreb pentru ca de atatia ani nu s-a intamplat niciodata. Chiar m-am gandit sa nu mi-l fi oprit la posta aici la mine. Daca s-au gasit atunci nu este nici o problema. Va imbratisez cu drag.
Rodica, este buna comunicarea si in acest sens, altfel, cine stie cand am fi aflat ca nu v-au plecat coletele din posta. De altfel, va rog pe toate sa ne semnalati astfel de situatii pentru ca premiile nu pleaca in procedura standard ci separat, asa ca sunt mai greu de urmarit. O calda imbratisare special pentru tine, Rodica.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|