Acum este 04 Mai 2026, 17:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 599 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 60  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie
MesajScris: 18 Apr 2010, 09:05 
Neconectat

Nume forum:1
In acest caz, Alina te rog sa nu iei in calcul punctele de la Ikebana cu crini, ca sa nu fie nici o discutie. O sa merg in continuare doar cu Fantezie cu umbrela si cand se va termina concursul voi arata si Ikebana cu lalele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 09:18 
Neconectat

Dani, vad ca te-ai suparat si imi pare rau.
Ajung la punctul cand vad ca nu se poate pune in discutie nimic. Am avut un dubiu si am intrebat, nu am dat cu parul.
Imi pare rau, sincer de tot.

Eu ma retrag oficial din acest concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 09:20 
Neconectat

Ralu, chiar nu ma suparasem. Panza este caroiata, in realitate, dar foarte difuz si din acest motiv nu a iesit in fotografie. Am incercat sa cos asa, dar mergea foarte greu asa ca am facut din nou pe o panza la care caroiajul se vedea mai bine (cred ca i s-a intamplat acelasi lucru si Cristinei din cate retin).
Oricum, chiar nu vreau sa se ia in considerare punctajul obtinut pentru ikebana.
Te rog sa nu te retragi daca motivul sunt eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 09:30 
Neconectat

Dani, Ralu, haideti sa incetam sa ne mai amentintam cu retragerea si de fiecare data cand apare o problema sa o rezolvam atat de radical.
Raluca, nu cred ca este cazul sa te retragi din acest concurs. Nu iti sta in caracter sa renunti la lupta.
Dani, greseala ta a fost ca nu ai spus acest lucru (ai vazut ca eu am specificat faptul ca nu am putut lucra pe panza initiala pentru ca era prea larga si nu se acoperea foarte bine atunci cand lucram cu firul in doua, iar eu nu lucrez cu firul in trei).

Alina, cred ca decizia finala iti apartine (indiferent de decizia ta, eu cred ca Dani trebuie sa ramana in concurs si cu aceste puncte; cred ca ne-a demonstrat pana acum ca este o persoana corecta si nu cred ca a avut intentia sa "pacaleasca" pe cineva ci pur si simplu a fost neglijenta din partea ei).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 09:45 
Neconectat

Cristina, recunosc, greseala este a mea. Iti multumesc ca ai fost obiectiva si astfel ai putut sa intelegi exact situatia. In ceea ce priveste punctajul, las la aprecierea Alinei si daca nu va fi luat in calcul, nu este nici o problema.
Ralu, te rog inca o data sa nu renunti, mai ales ca tu nu ai gresit cu nimic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 10:16 
Neconectat

Dragele mele gargarite.
Am tot stat mai mult pe margine cu comentariile la acest concurs.
Ideea concursului era sa ne motiveze un pic mai mult sa coasem. Fiecare dintre noi suntem cu multe lucruri de facut: acasa, in gospodarie, copii care au nevoie permanenta de atentia noastra, la servici alte probleme. Acest forum este oaza noastra de evadare si detasare de viata de zi cu zi care ne acapareaza toate resursele de energie. Aici vedem cum se nasc minunatiile cusute cu manutele noastre si tot aici vorbim aceeasi "limba" cu toate si vedem un pic mai multa apreciere fata de facem noi.
Hai sa nu lasam sa se piarda frumusetea unui astfel de concurs. In orice competitie sunt momente de tensiune, de interpretari subiective, uneori. Important este sa trecem peste ele obiectiv.
Ralu, nu parasi consursul!
Va doresc o duminica superba.

P.S. Scuze, daca voi necaji pe cineva cu acest mesaj. Pupici tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 10:55 
Neconectat

Vin si eu cu episoadele acestei saptamani.

Pierrot, de unde am plecat:

Episodul 1, 100 cm lucrati (Alina sunt lucrati mai mult de 100 cm, dar vreau sa se puncteze doar partea intreaga lucrata, diferenta fiind punctata la episoadele urmatoare).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 11:36 
Neconectat

Mihaela, nu este nevoie sa mai postezi inca o data. Este suficient daca postezi la sfarsitul saptamanii viitoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 11:43 
Neconectat

Vin si eu cu episodul de saptamana asta:

Episodul de saptamana trecuta:

Si episodul actual:

Aproximativ 67 cm2.

Mult spor tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2010, 11:47 
Neconectat

Fetelor, eu sincer m-am saturat ca fiecare neintelegere sa se incheie cu retragerea din concurs. Si eu am facut acest lucru, la un moment dat si am realizat ca nu asta este solutia.
Dani, ramai in concurs cu punctele de la Ikebana cu crini, dar data viitoare cand se intampla sa schimbi panza sau alte chestii de genul, te rog sa specifici ca ai schimbat pentru ca se ajunge la neintelegeri.
Ralu, nu cred ca este cazul sa te retragi din concurs pentru atata lucru.
Am observat ca de la un timp sunteti foarte sensibile, si orice intrebare, se intelege in mod diferit. Fiecare intelegem ce vrem si cum vrem.
Cum spune si Iuli, acest forum este modul nostru de relaxare, tind sa cred ca noi realizam aceste goblene pentru ca ne face placere, ca este un hobby al nostru. Eu, cel putin, de aceea am intrat pe acest forum. Dar vad ca fiecare intrebare, neintelegere are dublu inteles si nu este bine lucrul acesta. Nimeni nu coase pentru castigarea concursului, el este doar un impuls. Haideti sa nu mai fim atat de nedrepte unele cu celelalte si sa ne bucuram de fiecare model in parte si sa fim mai deschise unele cu altele, sa spunem ce ne deranjeaza sau ce intrebari avem fara ca cea careia ii sunt adresate sa se mai supere. In fond, toate invatam din experientele de viata ale celorlalte si din modul de lucru.
Ar trebui sa fim exemple de urmat unele pentru celelalte, nu sa ne confruntam zi de zi. Fiecare avem opinii diferita si trebuie sa ne toleram si sa ne respectam unele pe celelalte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 599 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 60  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: