Acum este 09 Aug 2026, 18:57

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 51  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2020
MesajScris: 06 Dec 2020, 10:48 
Neconectat

Nume forum:1
Bine v-am gasit, draga Monica si dragi gargarite!

Un "La multi ani!" din suflet tuturor celor ce poarta numele Sf. Ierarh Nicolae.

O imbratisare plina de caldura de la,

Marieta, o calda imbratisare calda pentru noi si de la noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2020, 18:09 
Neconectat

Buna seara Monica.
Buna seara gargaritelor.
La multi ani celor ce purtați numele Sfântului Nicolae, multa sanatate si toate cele bune.
Soare in suflete si seara frumoasa!

Nuti, o seara cu multa caldura si lumina!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Dec 2020, 08:24 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite!

Spor tuturor, sa avem o saptamana usoara!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Dec 2020, 10:58 
Neconectat

Bună dimineața draga Monica si dragi gargarite!
Va doresc si eu o săptămână frumoasă și plină de voie bună.
Va îmbrățișez cu drag,

Leana, chiar am nevoie de voie buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Dec 2020, 11:01 
Neconectat

P.S. Draga Monica e foarte frumos felinarul cu care ne-ai luminat seara si cred ca ar putea fi un model de goblen interesant.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2020, 11:35 
Neconectat

Buna ziua frumoasele mele gargarite,

Eu nu mai reusesc sa stau la o sueta cu voi. Imi e asa dor sa povestim. La mine azi ninge. Mi se pare atat de frumos, chiar daca sunt destule lucruri care sa ne intristeze, eu imi urmez motto-ul. Ziua trebuie sa fie frumoasa, in primul rand de la noi sa vina zambetele, apoi de la cei din jur. Chiar am mers la farmacie (ma incearca o raceala. Sper ca asta sa fie si nu altceva) si fetele ma intreaba de ce sunt vesela. Le-am spus ca nu trebuie sa avem motive sa fim binedispusi, ci doar sa ne gandim ca suntem sanatosi, Dumnezeu are grija de noi si in afara de moarte totul are rezolvare. Au zis ca o persoana mai optimista ca mine nu au intalnit. Deja la serviciu ascult colinde si astept cu nerabdare sarbatorile.
Mandra mea, cand noi parintii suntem la serviciu, sta cu bunicile (ambele lucreaza, dar in timpul liber vin si ne ajuta). Cel mai mult sta cu mama si de fiecare data ii spune ca ea este sefa si o sa o faca harcea-parcea (se refera ca se joaca atat de mult incat o oboseste maxim). Va dati seama ca mami a mea este tot un zambet si o iubeste foarte mult. De cate ori le sun sa vad ce fac (ca de, mamele mereu stau cu gandul la copii) imi spune ca ea este ocupata cu maie si o deranjez.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestile mele si va doresc multe zambete pe chip.
Monica, la voi este zapada?
Va pupacesc.

Adelina este o vreme de iarna autentica cu zapada viscolita. Lucram si mai aruncam din cand in cand cate o privire afara si trebuie sa recunoastem ca decembrie se incadreaza in tiparul iernilor de altadata.

P.S. Ai o printesa plina de personalitate. Pupici pe manutele ei, din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2020, 13:51 
Neconectat

Draga Adelina, eu iti multumesc din suflet pentru mesajul optimist postat. Chiar aveam nevoie. De ce?
Eu, spre deosebire de tine, am revenit de la farmacii cu moralul la pamant, chiar in pragul depresiei. M-am panicat atat de tare ca tata se simtea rau, ca l-am bombardat pe doctor cu telefoane si sms-uri, la care nu mi-a raspuns, ceea ce m-a panicat si mai rau. Noroc ca am gasit medicamentele, chiar fara reteta, la cea de-a doua farmacie, tata a inceput sa se simta un pic mai bine, iar doctorul mi-a raspuns la sms-uri. Acestea, plus mesajul tau optimist, m-au facut sa ma simt mai bine. Chiar daca ingrijorarea nu a disparut (vom ajunge la spital maine, daca medicamentele nu-si fac efectul), macar panica mi-a trecut cand am citit despre micuta ta. Asa este, sunt deliciosi copiii, cand spun ei lucrurile cu seriozitate.
Imi amintesc si eu de vremurile cand stateam cu nepoata-mea. Sa va spun si eu una: odata pe cand avea 3 - 4 ani si se juca cu niste animalute de plastic ce pasteau fericite pe covor, oi, boii, caprioare, elefanti, tigri si lei, m-am gandit sa fac ordine si sa-i separ animalele domestice de cele salbatice, sa-i spun despre continente, doar despre Europa, unde eram noi cu animalele domestice si Africa, unde se gaseau celelalte animale salbatice. Evident nu i-a convenit, le-a amestecat din nou si le-a pus sa pasca impreuna pe covor. Dar, i-am zis, se pot manca intre ele. Nu tusa, nu vezi ca le-am pus la distanta si aici e multa iarba pentru toate - covorul era mare. Bine Dodo, cum zici tu! Apoi, i-am explicat ca noi suntem in orasul Bucuresti, care este in Romania si Romania in Europa. Ca s-o iau prin surprindere, sa vad daca a retinut ceva, am intrebat-o: Tu stii Dodo, unde suntem noi acum? La care ea s-a uitat la mine de-a dreptul siderata, intrebandu-se probabil daca nu m-am ramolit de tot daca chiar nu stiu unde sunt si a raspuns foarte hotarata: Acasa! Evident, imi vine sa rad de fiecare data cand imi amintesc de faza asta.
Va invidiez pozitiv pe fiecare dintre voi care aveti copilasi mici pe-acasa. Sa va distrati mult impreuna cu ei! Si daca puteti, sa ne mai distrati si pe noi cu cugetarile lor.
Va imbratisez cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2020, 13:59 
Neconectat

Draga Monica si dragi gargarite, eu venisem la cafenea cu gandul sa fac reclama la noul concurs de indicii moderat de Adelina, la care sunt invitate toate gargaritele de pe forum, caci fiecare are cate un model lucrat, chiar daca nu are in prezent niciun serial activ.
Sper sa fim cat mai multe, pentru a avea un topic cat mai distractiv, ca precedentul din 2014, in care sa aflam cat mai multe lucruri despre forum si gargarite. Ce ziceti?
Va imbratisez cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2020, 18:21 
Neconectat

Buna seara dragile mele. Buna seara draga Monica. Eu sunt in pat la ora asta. Nu stiu daca sa rad sau sa plang. M-a ajuns oboseala. Sa speram ca anul viitor va fi mai bun. Ca asa o sa ma linistesc si eu.
Imi este dor de voi gargarite dragi si de gradina asta minunata. Sper sa pot pune si eu mana pe ac ca nu am mai facut-o de un an.
Pup dulce.

Ovidia, recupearre rapida!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2020, 21:03 
Neconectat

Draga Ovidia, ma bucur sa te intalnesc la cafenea si chiar si la concursul de indicii. Sper sa vii mai des ca sa te relaxezi dupa o zi grea de munca. Iti doresc multa sanatate si putere de munca ca sa razbesti toate proiectele.
Te imbratisez cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 506 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 51  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: