Acum este 24 Iun 2026, 20:20

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Olivia - ladita mea de zestre
MesajScris: 22 Apr 2010, 18:30 
Neconectat

Nume forum:1
Olivia, ai o ladita bogata si frumoasa. Eu cred ca nici n-as sti la care din ele sa mai lucrez.
Pentru ca modele ai destule, eu iti doresc sa ai spor, rabdare si mult timp liber pentru a le coase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2010, 11:08 
Neconectat

Nu cred ca il voi incepe mai devreme de 15 mai. Cum am mai spus, am inceput "Fata cu vreascuri" si "Terasele iubirii". Dupa ce termin ce am in lucru, le voi pune din nou pe rama, inclusiv Vara nostalgica si le voi lucra in paralel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2010, 17:23 
Neconectat

Ladita mea devine neincapatoare, dar nu ma pot abtine. Avea dreptate cine a zis ca este o boala. Iata ultimele trei achizitii proaspat sosite de la posta. Plus un cadou de la Gargarite care imi va fi de mare folos acum ca vine vara. Multumesc Rogoblen!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2010, 17:24 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mai 2010, 18:57 
Neconectat

Felicitari pentru noile modele adaugate in ladita si felicitari si pentru cadoul primit.
Olivia, eu cred ca vei avea nevoie de o lada mai mare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Mai 2010, 10:01 
Neconectat

Da! Ladita mea este de fapt o punga imensa pe care o tin in sifonier si care deja pocneste pe la colturi. Am mai scos unele modele de acolo. Vreo doua sunt aproape terminate, Vela in amurg si Cardinalul. Visare este deja inramat. Dar am intins multe pe gherghef si le lucrez putin cate putin. Nu ma pot abtine sa nu cos macar cateva puncte la un goblen nou. Daca primesc un colet cu 2-3 goblene, sigur voi intinde unul pe gherghef. Si apoi dureaza prea mult pana il si termin pentru ca nu am timp. Este un cerc vicios si o boala. Dar este frumos!
Succes tuturor cu laditele de zestre, care stiu ca dau pe-afara de modele frumoase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Mai 2010, 10:06 
Neconectat

Olivia, ai o ladita de zestre foarte bogata. Iti doresc spor la cusut si ochi buni.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Iun 2010, 19:50 
Neconectat

Vai de mine, Olivia, nu stiam ca ai atatea modele minunate. Tot ce pot sa-ti doresc este mult, mult timp ca sa le cosi pe toate.
Eu am cusut acum cativa ani Montana, primavara si seamana cu Primavara ta. Iti va iesi superb, eu il am inramat si se vede foarte bine. Imi place si Cardinalul, nu mai spun de Nadejda, Paradisul regasit si multe altele. Ai bun gust.
Si eu imi petrec timpul acum cu pachetele noi cu goblenuri, ma tot uit la ate, la diagrame. In mod hotarat, goblenul este un viciu, dar unul benefic!

Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Iun 2010, 22:44 
Neconectat

Multumesc mult, Dana! Unele sunt deja incepute. Cardinalul e aproape gata, mai am putin fond la el. Dar il poti vedea si in serial. Am un topic deschis cu el. Nadejda e inceputa demult dar nu stiu cand o voi termina. Visare este terminat si il poti vedea inramat la Colectia mea. Troiene in munti este terminat de asemenea. Si la acest model am avut serial si l-am postat acolo terminat. Dar nu e inca inramat. Astept sa termin si Cardinalul sa le duc pe amandoua odata la inramat. Am mai lucrat si goblenuri cumparate din oras sau de la alte firme. Dar Paradisul regasit este primul peisaj pe care il cos. M-am hotarat greu cu care sa incep pentru ca toate sunt foarte frumoase. De cand am inceput sa cos goblen acum cativa ani, am cusut mult timp doar flori. Imi plac enorm. Dar intre timp mi-am mai extins putin aria si la alte tipuri de modele si sunt foarte incantata pentru ca mi-am mai perfectionat si tehnica si am satisfactia ca un model frumos va iesi intr-adevar cusut bine. La inceput faceam tot felul de greseli si nu prea eram multumita de calitatea lor.

Ai deschis topic cu Ladita ta?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Iun 2010, 06:51 
Neconectat

Olivia, ai ales modele foarte frumoase pentru ladita ta.
Iti doresc mult timp liber pentru a coase aceste frumuseti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 32 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: