Acum este 06 Mai 2026, 20:18

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 81  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor
MesajScris: 12 Oct 2009, 06:32 
Neconectat

Nume forum:1
Lenus si eu vreau sa ma las, dar... bat-o vina de tigara parca nu merge cafeaua fara ea. Sa ne tii la curent.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2009, 06:38 
Neconectat

Buna dimineata,

Am venit cu o canuta de lapte. La mine este urat ploua si este frig. Mai tarziu va invit la o dulceata de gutui.
Imi cer scuze ca nu v-am lasat cate un mesaj, dar va spun ca am plans pentru cele indurerate si m-am bucurat pentru fiecare in parte. Sper, astazi sa imi pot gasi cuvintele ca sa va scriu ceva. La mine arde o lumanarica pentru voi dragele mele gargarite.
Va pup dulce, dulce si abia astept sa postez fotografii cu ce am mai lucrat. Am si o surpriza mare din partea lui Niko care va pupa.
Eu va doresc o zi minunata si ne auzim mai tarziu.
Aripioare de ingeras la acusoarele voastre cu motorase turbo!
P.S. Lenus iti tin pumnii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2009, 09:52 
Neconectat

Alexa, eu sunt prima care vin sa iau un pic de lapte pentru cafea. O prefer cu un pic de lapte,c onsider ca este mai buna.
Zi buna va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2009, 10:53 
Neconectat

Eu va invit la un ceai de tei. Ma simt cam agitata. Cred ca de vina e vremea. La noi e intunecat, ba ploua, ba nu ploua.
Eu va doresc totusi ca macar la voi sa nu ploua si sa aveti o zi frumoasa!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2009, 11:19 
Neconectat

Cristina sa stii ca parca este mai buna cafeaua fara tigara. Cred ca este numai chestia de obisnuinta.
Multumesc, Alexandra ca-mi tii pumnii.
Pana acum m-am tinut tare sa vedem ce se intampla mai tarziu.
Pupici!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2009, 13:24 
Neconectat

Bravo, Lenus!

Cineva mi-a spus ca daca reusesti macar doua saptamani fara tigara dupa aceea este chiar pacat sa te mai apuci.

Am vazut ca am avatar, eu nu l-am pus. Oare, casuta noastra noua se ocupa si de asta? Cred ca mai am multe de invatat despre casuta aceasta. Abia acum am inteles de ce a durat atat de mult sa ne mutam.
Foarte frumoasa pisica ta, seamana mult cu motanul meu, singura diferenta cred ca ar fi marimea (Zorro este mare).
Despre motanelul meu dragut si gingas an auzit o groaza de ciudatenii in weekend-ul asta. Gazda mea a fost in vizita la niste vecini la trei case mai sus de noi si motanelul meu cutreiera mai incolo cu vreo doua case pe acoperisuri si prin copaci, - numai el stia ce cauta acolo. Cand la un moment dat a strigat cineva din curtea in care era gazda mea: "I-a uite ce dihanie!" Drept raspuns la aceasta uimire gazda mea le-a spus: "Aaa, asta e pisica chiriasilor mei." Auzind asta, nici nu le-a venit sa creada vecinilor ca este cu adevarat o pisica.
Bine, cineva l-a vazut in curte la noi si a zis ca este dihor si cate si mai cate.
Acum avem inca o pisicuta in grija pana la primavara. Asa am zis eu, dar nu stiu daca ma lasa inima sa o dau. Este puiul unei pisici care acum o luna si jumatate a fatat trei pisicute, iar pe aceasta a abandonat-o la noi in curte, ea plecand cu celelalte doua. Mi s-a rupt sufletul cand am vazut-o singurica, zgribulita in gradina pe alee. Nu am rezistat si am luat-o in casa si am imbaiat-o si o hranim cu seringa cu lapte praf si vitamine. In doua zlle a inceput deja sa isi revina si este zglobie. Noaptea doarme cu mine, pe parul meu.
Zorro o cam respinge, este gelos, crede ca vine altcineva sa ii fure mamica, dar o sa se obisnuiasca in cateva zile cu prezenta ei in casa.

Nu stiu daca povestea asta trebuia scrisa aici, dar acum am simtit nevoia sa va povestesc si asa am facut.

Deja, am inceput sa ma trezesc mai bine dispusa si mai odihnita. Am terminat in mare parte cu pregatitul conservelor pentru iarna si stau mai linistita acum.
O sa incerc sa iau si eu Magne B6. Am inceput facultatea si nu mai tine, - la serviciu nu tot timpul este situatia pe roze.

Va pupic.
Mult spor la goblenat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2009, 23:28 
Neconectat

Iata-s gata!
Am venit cu cafeaua primaverii, cu aroma florilor de grau, a graiului si versului romanesc si-a boabelor coapte de toamna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2009, 07:20 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite harnicute. Sper ca v-ati trezit si imi tineti companie la o cafea fierbinte si aromata. Ploua, este frig si deja miroase a iarna. Sper ca ati terminat cu conservele pentru apropiata iarna si ca de acum incolo veti avea mai mult timp pentru pasiunea voastra: goblenul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2009, 08:28 
Neconectat

Buna dimineata, fiecarei gargarite, in parte.

Am reusit dupa lupte seculare sa invat si eu cum este cu site-ul si forumul nou. Uf!
Ma bucur ca pot vorbi din nou cu voi. Am vazut multe gargarite noi, concursul cu titlurile, amaraciunile voastre, dar si vestea minunata a Oanei.
Ma bucur de parca mi-as fi regasit familia.
Rodica si la noi este vreme gri de toamna. Si tot asa, nehotarata. Acum ploua, acum nu.
Ioana, imi place motanca ta cu aerul ei sfidator si crunt.
Gabriela, m-a amuzat plimbaretul tau. Cam cate kilograme are Zorro?
Sa iti traiasca cel mic! Este fetita sau baiat?
Minerva, m-ai dat gata cu colajul tau. Ai terminat deja Simfonia? Tu arati mai bine ca niciodata si iti doresc sa ramai mereu asa.
Cristina, eu zic ca nu miroase a iarna si ca se vor intoarce zilele blande de iarna.
Aduc si eu, ceva in ton cu ziua de afara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2009, 09:22 
Neconectat

Minerva, te pup sa sti ca imi este dor de tine.
Imi place la nebunie colajul tau. Esti inventiva la lucruri frumoase si rascolitoare.
Cristina, sper ca iarna sa fie cat mai departe de voi.
Roxana, multumesc pentru cantec. O deosebita placere sa-l ascult pe Tudor Gheorghe.
Pofta buna la o cafeluta ferbinte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 81  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: