Acum este 26 Mai 2026, 10:26

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Propunere Desene animate, Alegorii
MesajScris: 12 Oct 2009, 08:40 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Propunere Desene animate, Alegorii. by Silaghi Liana (19 mesaje), la 09-02-2006

V-as sugera un nou tip de model. Fiul meu ma tot vede lucrand goblen (preferatele mele sunt florile si peisajele). Mi-a spus ca-i plac, dar sa-i fac si lui unul special: este fan Alien (fac referire la filmele Alien I, II, III-cu monstri extraterestri). De pe internet si-a luat imagini cu astfel de creaturi si asa ceva vrea sa-i cos. Daca ar fi un astfel de model m-as incumeta sa-l cos. Este o propunere foarte traznita, dar...

Replica: Hai sa vedem cine... by Admin TTT (4020 mesaje), la 10-02-2006

mai voteaza pentru acest tip de motiv/subiect pentru un model de goblen? Ma gandesc - eu nu stiu nimic despre ,,Alien" - ca, daca am gasi o imagine ce s-ar potrivi la categoria ,,Alegorii" poate ar merge.
Bun venit in clubul nostru, Liana!
O zi buna in fiecare zi,
Monica

Replica: Mihai Viteazul, Vlad Tepes... by ALEXE MONICA (2 mesaje), la 20-02-2006

Sunt foarte incantata de site-ul dvs. si o clienta fidela as putea spune, - pe mine m-ar interesa mai mult modele diverse cu ,,Dracula" (pe cel existent il am deja), cu Mihai Viteazul, - mi-ar placea, in special, cele romanesti. Dintre toate modelele pe care le-am facut cel care a placut foarte mult este ,,Magie" asa ca mai multe modele cu chipuri reusite de fete ar fi o incantare.

Replica: Curand. by Admin TTT (4020 mesaje), la 22-02-2006

Monica (ma bucur de cunostinta - pe mine tot Monica ma striga toata lumea), un Bine ai venit in forumul nostru!
Curand apare un nou model in seria alegoriilor (o tanara alaturi de un lup). Mai avem in lucru un portret al lui Mihai Eminescu, dar cum nu mi-a placut ideea de portret pentru ca mie, numele acestui poet imi evoca cu mult mai mult decat un chip, vom avea din nou, o alegorie romantica.
Tot in lucru este si un portret George Enescu, dar fundalul tabloului ridica un semn de intrebare; aceeasi poveste: Enescu este un simbol pe care, daca il vad exprimat in goblenul meu, trebuie sa traiesc si ceea ce reverbereaza chipul lui. Concluzionand vom avea un portret cu un fundal mai non-conformist. Portretele cu Beethoven si Wagner nu au fost un succes si nu vrem sa reiteram aceasi poveste, cu atat mai mult cu cat cei pe care vreau sa ii redau prin aceasta forma de arta, sunt romani.
Mihai Viteazul nu este o ideea rea, dar nu mai incape in planificarea din acest an.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: