Acum este 07 Mai 2026, 04:39

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 22 Apr 2010, 21:19 
Neconectat

Nume forum:1
Vin si eu la un ceai de plante, e o traditie in fiecare seara. Multumesc, Doruletz.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2010, 05:33 
Neconectat

In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, celor ce purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire.

]

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2010, 08:04 
Neconectat

O cafea si o feliuta de tort va ofer dimineata asta, cu dedicatie speciala pentru sarbatoritele si sarbatoritii acestei zile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2010, 08:17 
Neconectat

Anca, vreau si eu o feliuta de tort, se poate?
O zi buna tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2010, 08:46 
Neconectat

Cu cea mai mare placere, Abriela.

Bica Nistor scrie:
Anca, sunt atat de mahnita ca tocmai pentru tine nu am facut un topic de ziua ta. Tu, care nu scapi nici o clipa ca sa te implici toata (inima si suflet) pentru fiecare gargarita, tu care ai, nu un cuvant, ci zeci de cuvinte frumoase pentru fiecare... Of! Oricum eu te strang la pieptul meu cu dragoste de fiecare data cand citesc ceva scris de tine.
Sa stii ca ai un talent innascut pentru scris. Poate ca intr-o zi vei valorifica acest talent, in folosul tau si al Claudiei.
Bica, mereu ai fost pentru mine bunica pe care nu o mai am si pe care o pretuiam mult, iar acelasi sentiment il nutresc si pentru tine, stiind ca sfaturile si indemnurile tale, date cu balndete, dar si cu dulce mustrare unde este nevoie, sunt aceleasi pe care mi le dadea bunica mea. Chiar daca multe din ele la vremea adolescentei erau luate jumatate in serios, iar cealalta mai putin, insa acum cand si eu la randul meu cand sunt mamica, le pun bucuroasa in practica.

Nu este modestie Bica, dar talentul de a scrie pe care mi l-ai atribuit, nu pot sa mi-l insusesc. Acest dar este atribuit in totalitate Laurei, care prin fiecare cuvant lasat in aceasta gradina, ne aduce primavera in suflete, dar si lectie de viata pentru fiecare in parte.
Eu incerc, acolo unde-i posibil sa las o bucurie, iar daca imi sta imi putinta sa fericesc pe cineva bucuria mea este de doua ori.
O schimbare in acest sens a fost in urma cu trei ani, cand nepotelul in varsta de numai aproape doi anisori i s-a descoperit a tumoare la capusor si numai eu stiu ce sentimente m-au incercat cand vedeam copilul meu sanatos, vesel si zglobiu invartindu-se in jurul lui care abia reusea sa faca cativa pasi dupa cele doua interventii. Cum pot sa nu ma gandesc la cei din jurul meu fara sa las un cuvant de imbarbatare, stiind ca Cerul cu mine a fost atat de milostiv?

Iti multumesc pentru cuvintele atat de frumoase, draga Bica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2010, 08:48 
Neconectat

Anca nici eu nu refuz feliuta de tort. Arata minunat.
O zi frumoasa si cu mult soare va doresc si eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2010, 08:55 
Neconectat

Bica Nistor scrie:
Pe celalalt forum, Catalina ne creea un topic la inceput de luna si de acolo aflam cine este sarbatorit. Dupa plecarea ei in Spania, am incercat sa mentin topicul, dar, din pacate, am ramas fara tabelul cu sarbatorite. Cred ca trebuie sa ne organizam si la acest capitol.
Am inteles mahnirea ta foarte bine Bica, caci si eu am fost incercata de acelasi sentiment atunci cand nu am gasit nicaieri date de nastere ale gargarilelor noastre care activeaza de foarte mult timp pe acest forum si drept multumire pentru incurajarile si sustinerea de care au dat dovada, era frumos o urare din partea noastra in acea zi speciala din viata lor.

Sunt de aceeasi parere, Bica, ca intr-un topic (sa zicem, Zile de nastere ale gargaritelor) sa stim si noi cand putem aduce cate o urare suratelor noastre. Astept propunerile voastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2010, 08:57 
Neconectat

Eu sunt de acord sa se creeze acest topic.

Pupici si o zi frumoasa

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2010, 10:46 
Neconectat

Bica, cred ca tu detii o mica baza de date si zic sa o incepi tu. Imi cer scuze ca tot la tine apelez, dar nu mai stiu pe nimeni, in afara de Catalina, care sa se fi ocupat de acest aspect.

Anca, Laura este vectorul pentru tine. Prin ea si modul ei de a aborda viata si oamenii, fiecare am avut cate ceva de invatat. In cazul tau, a dezvoltat aceasta latura nativa a ta. Sunt de acord cu Bica. Este bine sa o dezvolti in folosul tau, dar si imbogatind sufleteste pe altii. Incearca sa vezi cu ce revista rezonezi si scrie un articol pentru acea revista. Vezi ce iese.
Eu iti doresc doar succes.

Gargaritelor, am adus o cescute cu parfum si culoare, special pentru fiecare din voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2010, 11:23 
Neconectat

Buna, fetelor. Am scapat cu bine de ziua de ieri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: