|
Acum este 16 Apr 2026, 08:36
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Nicola Bogdan
|
Subiectul mesajului: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 25 Apr 2010, 18:28 |
|
|
|
Buna, Sunt noua pe forum (contul este facut pe numele iubitului meu, dar eu sunt fata). Sa ma prezint mai intai: ma numesc Roxana, in curand implinesc 21 de ani si sunt originar din Bucuresti, dar de 2 ani m-am mutat la iubitul meu in Constanta. Mie imi plac enorm de mult goblenurile, dar nu am lucrat niciodata unul, doar ce faceam in scoala primara pe etamina, insa as vrea sa comand si eu un goblen si sa ma alaturi echipei voastre. Vreau sa stiu daca comanda are o suma minima (adica daca nu trebuie sa fie mai putin de 20 - 30 de lei sau ceva de genul asta) si mai vreau sa stiu ce contine un pachet, daca are gherghef sau rama ceva. Va rog daca se poate sa-mi raspundeti,astept cu nerabdare. Multumesc anticipat si va doresc spor la lucru.
|
|
| Sus |
|
 |
|
SOARE IULIANA
|
Subiectul mesajului: Re: O mica intrebare Scris: 25 Apr 2010, 19:17 |
|
Membru din: 05 Ian 2010, 12:27 Mesaje: 504 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Buna Roxana. Cred ca cel mai bine ar fi sa incepi prin a-ti face contul tau. Daca prietenul tau are cont pe acest forum consider ca ar trebui sa stie bine ce contine un set. Oricum, ca sa-ti fie mai clar, setul contine panza pe care vei coase, diagramele (alb-negru sau color, in functie de optiunea ta in momentul comenzii), setul ate necesar modelului ales, un ac si fotografia de control. Nu esti conditionata de o anumita suma minima la comanda. Acestea fiind spuse, te asteptam sa intri in gradina noastra. P.S. Citeste cu atentie regulamentul forumului.
_________________ Gargarita-Raza-Blanda-de-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicola Bogdan
|
Subiectul mesajului: Multumesc Scris: 25 Apr 2010, 19:47 |
|
|
|
Multumesc pentru raspuns. Eu am facut contul acesta pe numele lui pentru ca am crezut ca trebuie sa dai adresa pe care o ai in buletin, iar eu am adresa din Bucuresti, nu cea de aici. Am citit regulamentul forumului, dar daca am gresit cu ceva, va rog sa ma iertati. Multumesc inca o data pentru raspuns si pentru primire.
| Ultima oara modificat de Admin pe 25 Apr 2010, 20:47, modificat 1 data in total. |
| Corectat |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: O mica intrebare Scris: 25 Apr 2010, 20:30 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Roxana, te asteptam in gradina noastra. Sfatul meu: comanda un model cat mai simplu la inceput, pana te obisnuiesti cu tehnica de lucru. Multa bafta!
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicola Bogdan
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 26 Apr 2010, 22:55 |
|
|
|
Multumesc pentru sfat Dina. Am comandat Lacul lebedelor pentru inceput. Sper sa nu fie prea greu si sa reusesc sa-l lucrez cat mai bine. Cam in cat timp ajunge o comanda?
|
|
| Sus |
|
 |
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 27 Apr 2010, 07:17 |
|
|
|
Roxana, iti urez bun venit in gradina noastra.In aproximtiv o saptamana vei primi coletul. Chiar te vei mira c-a ajuns asa repede.
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicola Bogdan
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 27 Apr 2010, 21:03 |
|
|
|
Buna,
Abia astept sa primesc goblenul si sper sa vina intr-o saptamana cum a spus Mari. Mai am o mica intrebare, deh, sunt si eu "mica" si, fiind noua intr-ale "goblenatului", nu stiu de unde imi pot procura un gherghef. Am cautat pe site, am vazut ca la un moment dat s-au dat gherghefe reglabile la Accesorii, insa acum sunt doar ace de cusut. Poate nu am cautat indeajuns. Imi puteti spune de unde imi pot lua unul ca sa ma pot apuca de goblen imediat ce il primesc? Multumesc pentru primirea calduroasa si pentru ca m-ati ajutat. Promit ca voi atasa goblenul la seriale.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicola Bogdan
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 30 Apr 2010, 16:38 |
|
|
|
Buna ziua,
Astazi sunt foarte fericita, a venit prima mea comanda. Din pacate, nu ma pot apuca de lucru pana nu iau si gherghef. Multumesc Doina, nu am stiut. Ai avut dreptate, trebuia sa intreb despre el inainte sa fac comanda ca sa-l iau o data cu modelul, dar acum voi mai avea putina rabdare. Pana atunci voi face o fotografie de inceput ca sa-l pot pune in serial cum am promis. Pupici.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Exista o suma minima la comanda pe site? Scris: 30 Apr 2010, 17:45 |
|
|
|
Roxana, iti doresc bun venit si din partea mea. Sfatul meu de la gargarita la gargarita, pentru atunci cand vei incepe serialul Lacul lebedelor, sa incerceci sa-ti faci un cont propriu, va fi usor atat pentru noi, dar si pentru tine, iar nu in ultimul rand pentru Admin, care va putea sa-ti atribuie o semnatura si un avatar. O zi buna in continuare, Roxana.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|