Acum este 10 Aug 2026, 15:44

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 28 Apr 2010, 18:39 
Neconectat

Nume forum:1
Exact asta spuneam: minim o postare obligatorie pe saptamana si punctare la sfarsitul concursului.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 08:45 
Neconectat

Cristina, iti urez multa bafta in moderarea concursului din luna mai deoarece o sa ai nevoie. Sper din tot sufletul sa nu patesti ce am patit eu, atatea neintelegeri si replici dure. Nu cred ca a mai fost un concurs asa si tocmai sa mi se intample mie, la primul concurs moderat de mine. In fine, multa bafta si tie si celor care o sa participe. Sunt foarte curioasa sa vad regulamentul. Sunt sigura ca va fi diferit de cele de pana acum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 08:47 
Neconectat

Multumesc, Alina pentru incurajari. Cum facem sa-mi predai datele de contact de la adresa de mail a concursului?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 08:49 
Neconectat

Da-mi adresa ta de mail si ti le trimit acolo.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 09:19 
Neconectat

Buna dimineata tuturor,
n-as vrea sa supar pe nimeni dar, cred c-ar trebui sa punem mai mult pret pe ceea ce se lucreaza si nu pe concursul-intrebari cu indicii despre noi. Eu sunt una din nou venitele pe acest forum si nu va cunosc pe toate. Cu atat mai putin, nu cunosc detalii despre viata, preocuparile voastre, familia voastra. In fond, acesta este un forum de goblen, nu de socializare. Nu neg faptul ca s-au legat prietenii frumoase si atmosfera este foarte placuta. As dori, insa, ca intrebarile cu indicii sa fie despre modele TTT sau intrebari de cultura generala. Chiar daca exista google si va fi folosit. Va fi un castig, oricum. Sper ca nu voi supara pe cineva cu parerile mele.
Daca da, imi cer scuze, dar imi mentin parerile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 09:27 
Neconectat

Alina, de multe ori s-a pus in discutie problema ridicata de tine. Incerc sa gasesc o varianta intermediara intre dorintele tuturor gargaritelor, astfel incat sa nu mai existe nemultumiri. Faptul ca esti noua pe forum nu te impiedica sa fi alaturi de noi, sa incerci sa ne cunosti mai bine. Da, vor fi automat si intrebari despre modelele TTT, doar prin bunavointa acestei minunate firme suntem aici si avem ocazia sa organizam asfel de concursuri.

Cat despre intrebarile de cultura generala, mai astept si alte pareri pro sau contra. Si, da este un site dedicat goblenului, dar incercam sa fim o mare familie, iar intr-o familie sunt si alte pasiuni, alte dorinte. Suntem unite de aceeasi pasiune, dar suntem diferite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 09:34 
Neconectat

OK, Cristina. Astept cu interes regulamentul de concurs. Sper sa gasesti cea mai buna cale. Multa bafta. Grea misiune ti-ai asumat. Pana atunci, eu am plecat dupa frezii.
O zi buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 09:38 
Neconectat

Alina, tocmai prin aceste indicii reusim sa ne cunoastem. Asa cum dam o cautare pe google pentru raspuns la cultura generala, tot asa dam o cautare pe forum si gasind raspunsul aflam si cate ceva despre cineva.
Pe mine una chiar nu m-ai suparat si pe nimeni nu cred ca ar trebui sa deranjeze o opinie, o parere. Sunt de acord cu tine ca suntem pe un forum de goblene si imi pare rau cand vad ca se uita asta. In general au fost si sunt discutii pentru ca tocmai asta se uita. Eu stiu ca la orice fel de concursuri participa cine este dispus sa faca asta, cine are timp sa aloce acestei activitati si nu am inteles niciodata de ce intervin discutii si nemultumite sunt tocmai fetele care nu au timp. Cum sa facem oare pentru a multumi pe toata lumea?
Iar pentru tine, Cristina, imi doresc atat de mult ca in viitorul concurs sa fii cu ochii pe noi ca pe 'butelie', sa fii atenta la tot si toate sa nu ajungem tot timpul sa ne suspectam, sa ne urmarim pentru ca nimeni nu poate sta deoparte cand ceva este nedrept si spunand asta pe forum, se isca discutii si este pacat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 09:49 
Neconectat

Rodica, ai scris foarte bine referitor la subiectul neintelegeri. Cred ca cel mai bine ar fi sa nu ne mai lasam purtate de impulsul de moment si sa judecam putin mai mult inainte de a da un raspuns, sa ne gandim si la cei de langa noi si sa ne punem in locul celuilalt, inrebandu-ne "Oare eu nu as fi procedat la fel?".

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 09:53 
Neconectat

Balan Daniela scrie:
Rodica, ai scris foarte bine referitor la subiectul neintelegeri. Cred ca cel mai bine ar fi sa nu ne mai lasam purtate de impulsul de moment si sa judecam putin mai mult inainte de a da un raspuns, sa ne gandim si la cei de langa noi si sa ne punem in locul celuilalt, inrebandu-ne "Oare eu nu as fi procedat la fel?".
Eu ma stiu pe mine, Dani, cand vad o nedreptate chiar nu pot sta deoparte. Tocmai de asta zic, moderatoarea trebuie sa fie foarte atenta si astfel noi nu am mai avea de ce sa intervenim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: