|
Acum este 27 Iul 2026, 15:18
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nostalgica - goblen lucrat de Mari Scris: 25 Apr 2010, 12:22 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Mari, pe cand un prim episod la Vara nostalgica?
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Visenoaie Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nostalgica - goblen lucrat de Mari Scris: 29 Apr 2010, 14:48 |
|
|
|
Ioana, peste doua saptamani sigur vei vedea primele impunsaturi. Cred ca ceea ce am acum in lucru voi termina pana atunci. Problema mea este alta: - pana acum cateva zile, nu am studiat diagramele. Cand le-am desfacut, am vazut ca pe diagrame scrie "Lacul". Eu acum stiu despre ce este vorba, dar alte cliente sa nu fie derutate. Am rugamintea catre fetele de la TTT, sa verifice daca s-a schimbat ceva intre timp. Fara suparare. Pupici
_________________ Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ramona Marculescu
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nostalgica - goblen lucrat de Mari Scris: 30 Apr 2010, 07:28 |
|
|
|
Mari, frumos tare finutul Cristinei. Iti doresc succes. Cred ca era bine sa scrii la firma pentru un raspuns rapid la intrebarea de mai sus.
Pupici dulci.
_________________ Ramona - Gargarita-cu-Suflet-de-Poet
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nostalgica - goblen lucrat de Mari Scris: 30 Apr 2010, 07:59 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Mari, sfatul Ramonei este corect. Eu nu intru zilnic pe forum si nici colegele mele. Daca pe diagrama scrie 8.27, atunci este corect. De altfel, daca asezi diagrama pe jos in ordinea indicata pe schita, ai imaginea in relief a viitorului goblen. Succes la lucru!
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Visenoaie Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nostalgica - goblen lucrat de Mari Scris: 30 Apr 2010, 09:25 |
|
|
|
Imi cer scuze daca am creat neplaceri. Ceea ce am scris nu era un repros. Eu intru zilnic pe forum si am vazut ca a mai scris cineva despre o astfel de problema, de aceea am indraznit sa scriu si eu aici. Eu am vazut ca este vorba despre acelasi model. Tin la aceasta firma si nu vreau ca cineva sa "duca vorba" despre astfel de cazuri. In acest sens am scris. Lasand la o parte discutia de mai sus, aseara am pus in sfarsit panza pe rama. Il am la indemana. Cine stie, poate il incep chiar mai devreme.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Visenoaie Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nostalgica - goblen lucrat de Mari Scris: 30 Apr 2010, 09:35 |
|
|
|
Cred ca acum dupa ce fetele au vazut mesajul, poate ma ajutati sa il sterg. Nu stiu de unde se sterge. Nu vreau sa il mai vada si altii. Mersi mult.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nostalgica - goblen lucrat de Mari Scris: 30 Apr 2010, 09:47 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Mari, nu cred ca Ramona a scris in dorinta de a te apostrofa, iar de la mine, nici atat. Mi-am imaginat insa nerabdarea cu care ai asteptat acest raspuns. Din pacate, nu am avut timp sa intru cand ai scris tu. Daca nu scria Ramona astazi ca sa vad topicul prin Vizualizare mesaje noi, nu cred ca ai fi avut un raspuns pana la urmatoarea/urmatoarele postare/postari in acest topic. Daca scrii la firma un mail, primesti raspuns in aceeasi zi. Nu, nu m-am gandit la ce ai crezut tu. Delatorii vor duce vorba indiferent daca faci bine sau rau. Pentru ei, din pacate, nu exista decat rau. Te asigur ca printre gargaritele din aceasta gradina nu exista genul acesta de oameni, iar tu esti una dintre ele. Tot sporul din lume la cusut si toate gandurile mele bune, special pentru tine.
P.S. Nu are rost sa stergem mesajul. Am mai spus si altadata motivatia acestei erori si ne-o asumam.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Visenoaie Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nostalgica - goblen lucrat de Mari Scris: 30 Apr 2010, 10:32 |
|
|
|
Doamna Monica, va multumesc mult pentru raspuns. Nu am luat ca pe o apostrofare mesajul gargaritei noastre. Ceea imi pare rau, este ca nu mi-a trecut prin gand sa trimit mesajul pe mail. Dar, oricum, a trecut. Nu m-am suparat nici macar o secunda. Maine plec la munte. Ca sa va demonstrez ca totul este in regula, voi lua Vara nostalgica la mine, si voi face primele impunsaturi. Va pup.
Mari, in gradina nu folosim apelativul doamna. Toate aveam aceeasi varsta si aceleasi preocupari pentru frumos. Un week end frumos si cu mult spor!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nostalgica - goblen lucrat de Mari Scris: 30 Apr 2010, 11:33 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Mari, spor la cusut si distractie placuta la munte!
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Visenoaie Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nostalgica - goblen lucrat de Mari Scris: 30 Apr 2010, 11:40 |
|
|
|
Multumesc frumos. Mergem la Poiana Marului. La intoarcere voi posta cateva imagini.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|