Acum este 30 Apr 2026, 06:46

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 599 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie
MesajScris: 02 Mai 2010, 12:11 
Neconectat

Nume forum:1
Dragi gargarite, s-a incheiat concursul, gata. Sa luam acest concurs ca pe o experienta si pe viitor sa nu se mai intample. Nu participantele trebuie sa fie atente la tot, ci moderatoarea trebuie sa acorde maxim de timp si atentie fiecareia in parte. In final si moderatoarea face parte dintre castigatoare si cand isi ofera dispozitia de a modera un concurs sa se gandeasca foarte bine ca are de facut o munca asemeni participantelor.
Alinuta, nu-mi purta ranchiuna. Spun asta ca, pe viitor, sa nu ne mai suspectam una pe alta si sa lasam moderatoarea sa-si faca treaba. Este de inteles ca tu moderand pentru prima data ai fost de buna credinta, dar vezi tu, nu au iesit lucrurile cum probabil ti-ai fi dorit. Eu sunt una dintre victimele colaterale si crede-ma, nu mi-a fost usor sa stau in afara concursului. Sper ca pe viitor cine isi mai doreste sa modereze sa caute in urma prin topicele de concurs, sa intrebe unde nu se pricepe, ca nu este rusinos, dar sa terminam odata cu discutiile intre noi, este pacat, - goblenul este o activitate atat de frumoasa ca ar trebui sa ne bucuram ca avem acest dar.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2010, 12:13 
Neconectat

Scuzati ca intervin. Cred ca nu vrea nimeni premiul nimanui. Doar se specifica, ca regulile sunt facute pentru toti.
Si, avand in vedere ca fotografia era facuta pe 22 aprilie, nu se pune la indoiala sinceritatea persoanelor, poate ar fi fost bine sa se precizeze ca lucreaza acel model.
Inca o data mii de scuze pentru cele spuse si mult succes in viitor, la urmatorul concurs.
Rodica, sunt de acord cu tot ceea ce ai spus.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2010, 21:47 
Neconectat

Ralu, pe fotografiile Victoritei se vede clar data cand au fost facute.
Rodica, iti multumesc pentru sinceritate, dar nu mai vreau sa comentez nimic despre acest concurs. Asa cum eu am avut dezamagiri in legatura cu el, asa au avut si celelalte participante. Cand am decis ca vreau sa moderez am spus ca nu am experienta si ca imi doresc sa invat. Cum sa invat daca nimeni nu iti acorda o sansa? Imi pare rau pentru faptul ca v-am dezamagit si cu parere de rau spun ca de la o vreme ne suspectam unele pe altele fara motiv. Dar asta tine de atitudinea fiecaruia si de caracter. Si inca ceva, draga Rodica. Tu ai stat pe dinafara deoarece nu ai mai vrut tu sa participi. Eu mi-am asumat greseala fata de Cristina, dar tu nu ai mai vrut sa ramai in concurs, ba ai spus ca iti sta foarte urat in primul tabel care l-am postat. Eu doar ti-am respectat dorinta. Si in legatura cu faptul ca daca o moderatoare nu stie undeva anume ce sa faca si trebuie sa intrebe, Dani poate sa confirme ca am intrebat-o de fiecare data cand am avut unele indoieli. Dar toate astea au trecut. Concursul s-a terminat.
Mihaela, iti spun cu mana pe inima ca nu am favorizat pe nimeni, dar fiecare este liber sa creada ce doreste.
Oricum, puteti sa stati linistite pentru ca acesta a fost si primul, dar si ultimul concurs pe care l-am moderat. Asa cum a spus Rodica, sa se ocupe cine se pricepe. Nu am nimic cu nimeni, dar ne suspectam unele pe altele, intelegem lucrurile gresit si ne suparam de la orice intrebare. Inainte nu era asa. Sper ca intr-o zi lucrurile sa revina la normal si sa revenim la pasiunea noastra ,,goblenul", si nu la discutii, certuri, suspiciuni si alte cele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2010, 22:06 
Neconectat

Alina eu vreau sa te felicit. Am vazut ca nu a fost usor deloc si ca ai facut eforturi ca acest concurs sa se termine cu bine.
A fost o luna mai complicata, un concurs dificil de moderat, dar ai reusit sa o scoti la capat. A fost greu.
Felicitari tuturor concurentelor, multumiri pentru episoade generoase si pentru perseverenta.
Felicitari castigatoarelor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2010, 22:17 
Neconectat

Alina, vreau sa te felicit la randul meu si totodata si castigatoarele.

Dragele mele, hai sa lasam totul deoparte si sa asteptam cu sufletul la gura, cu ce modele vor fi premiate castigatorele noastre.

Ce ziceti?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mai 2010, 23:04 
Neconectat

Neacsu Alina scrie:
Ralu, pe fotografiile Victoritei se vede clar data cand au fost facute.
Rodica, iti multumesc pentru sinceritate, dar nu mai vreau sa comentez nimic despre acest concurs. Asa cum eu am avut dezamagiri in legatura cu el asa au avut si celelalte participante. Cand am decis ca vreau sa moderez am spus ca nu am experienta si ca imi doresc sa invat. Cum sa invat daca nimeni nu iti acorda o sansa? Imi pare rau pentru faptul ca v-am dezamagit si cu parere de rau spun ca de la o vreme ne suspectam unele pe altele fara motiv. Dar asta tine de atitudinea fiecaruia si de caracter. Si inca ceva, draga Rodica. Tu ai stat pe dinafara deoarece nu ai mai vrut tu sa participi. Eu mi-am asumat greseala fata de Cristina, dar tu nu ai mai vrut sa ramai in concurs, ba ai spus ca iti sta foarte urat in primul tabel care l-am postat. Eu doar ti-am respectat dorinta. Si in legatura cu faptul ca daca o moderatoare nu stie undeva anume ce sa faca si trebuie sa intrebe, Dani poate sa confirme ca am intrebat-o de fiecare data cand am avut unele indoieli. Dar toate astea au trecut. Concursul s-a terminat.
Mihaela, iti spun cu mana pe inima ca nu am favorizat pe nimeni, dar fiecare este liber sa creada ce doreste.
Oricum, puteti sa stati linistite pentru ca acesta a fost si primul, dar si ultimul concurs pe care l-am moderat. Asa cum a spus Rodica, sa se ocupe cine se pricepe. Nu am nimic cu nimeni, dar ne suspectam unele pe altele, intelegem lucrurile gresit si ne suparam de la orice intrebare. Inainte nu era asa. Sper ca intr-o zi lucrurile sa revina la normal si sa revenim la pasiunea noastra ,,goblenul" si nu la discutii, certuri, suspiciuni si alte cele.

Tot aducand numele meu in discutie vreau sa-mi specifici cand am suspectat eu pe cineva, cand am inceput o discutie. Eu stiu ca nu am facut altceva decat sa-mi dau cu parerea, cum au facut-o si celelalte. Daca tu imi gasesti o replica in care eu suspectez ca o anumita participanta a lucrat mai putin sau ca nu stiu ce a mai facut ma retrag din orice concurs, dupa forum, de unde vrei tu, Alina.
Ai dreptate, Anca, dar cum pot sa dorm linistita cand din dorinta de a lamuri lucrurile eu apar ca o certareata? Eu imi vad de lucrul meu si nu ma intereseaza daca cineva nu este corect, important este ca cine modereaza sa vada lucrurile astea. Eu am intervenit doar cand a fost descalificata Cristina, pe nedrept, asta s-a recunoscut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 05:55 
Neconectat

Rodica, eu nu m-am referit la tine cand am spus ca ne suspectam unele pe altele. La tine m-am referit doar ca a fost dorinta ta sa iesi din concurs. Nu intelege gresit. Nu am spus ca tu ai suspectat pe cineva, ci am vorbit in general. Nu am nimic cu nimeni, nici cu tine nici cu alta gargarita de pe forum. Daca ma refeream la tine, spuneam numele tau, ca nu aveam ce sa pierd, dar de ce sa spun ceva ce nu este adevarat?
Sper ca te-am lamurit ca nu am nimic personal cu tine si aceste discutii sa ia sfarsit cat mai curand.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 08:19 
Neconectat
Site Admin

Gargarite frumoase ce sunteti voi, aveti rabdarea, intelegerea si intelepciunea de a privi unghiul de vedere al fiecareia. Eu, insami ma asez in inima fiecareia si inteleg punctul de vedere al celei care scrie. Fiecare vede din punctul ei de vedere si vede corect. Scrieti parerea voastra cu inima. Nu va ganditi imediat la ce este mai rau. Asta se poate intampla in lumea dinafara acestei gradini. Aici impartim cu toatele, doar dragostea pentru frumos care este nemasurata, dar sigur este infinita. Sa permitem acestui spatiu sa fie evadarea din cotidian si sa incercam sa ne modelam sufletul numai in frumos. Dupa noi nu ramane decat frumusetea inimilor noastre si goblenurile lucrate de noi.

Alina, te felicit ca ai dus acest concurs pana la capat. In viata, si eu mi-am luat angajamente asemanatoare ca cel scris de tine, (ca nu vei modera un concurs), dar iata ca tot viata mi-a pus in cale mereu alte provocari. Acest concurs a stors ce este mai frumos in tine. Fiind omul din umbra ce corecteaza fiecare topic, iti cunosc evolutia si sunt bucuroasa ca luna aceasta ai fost supusa unei astfel de provocari pentru ca doar astfel am descoperit frumusetea ta interioara.
In alta ordine de idei, pentru a inchide acest topic, te rog sa scrii numele celor trei premiate din luna aprilie. Multumesc.
O calda imbratisare de la mine pentru fiecare Gargarita in parte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 09:44 
Neconectat

Monica, cele trei castigatoare sunt:

Locul I - Dosinescu Cristina
Locul II - Balan Daniela
Locul III - Ionita Victorita

Multumesc enorm pentru cuvintele care mi le-ai spus. Nu ai idee cat de bine mi-au prins.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 10:03 
Neconectat

Draga Admin,
te rog sa-ti corectezi greselile din textul de mai sus.Indraznesc sa mentionez doar una:intre subiect si predicat nu se pune virgula.Mai sunt si altle.

Alina, dezavantajul meu este ca scriu dupa ce corectez in toate topicele. O fi molipsitor?! Apozitia este o exceptie, totusi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 599 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: