Acum este 26 Iun 2026, 04:19

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 599 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Concursul lunii aprilie
MesajScris: 03 Mai 2010, 13:05 
Neconectat

Nume forum:1
Balan Daniela scrie:
Monica, am simtit nevoia sa fac o precizare: nu valoarea materiala conteaza, ci cea sentimentala.
Mereu simt la fel, Dani si ma bucur ca intalnesc persoane ce imi impartasesc gandurile.

Va felicit pentru frumusetile voastre, gargaritelor si va doresc spor la lucrat.

Raman cu un gust amar datorita ultimului incident din acest topic. Detest sa vad cum se schimba esenta forumului asa cum l-am cunoscut. Alina, pacat!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 13:16 
Neconectat

Felicitari castigatoarelor!
Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 14:36 
Neconectat

Draga Admin,
incercarea ta de a minimiza si de a acunde greselile pe care, evident, le aveai in text, m-a dezamagit. Aveai dreptul si obligatia sa-ti asumi responsabilitatea lor. In acest forum am gasit un topic numit "Limba noastra, cea frumoasa si grea" si acesta este unul din motivele pentru care m-am alaturat voua.

http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=74&t=1460
Dragi gargarite,
oare nu avem dreptul de a ne spune parerea aici, in acest loc, unde prietenia si limba romana e ridicata la rang de cinste?
Vorbim despre frumos si noblete.Oare chiar avem acest drept? E usor sa arunci cuvinte si sa nu-ti asumi responsabilitatea lor. Acum eu sunt pusa la zid pentru ca am indraznit sa semnalez o greseala(grava dupa dna.Milu Venera-profesoara mea de romana din generala). Daca altcineva ar fi facut acele greseli oare la fel ati fi reactionat? Sincer?
O zi minunata, la fel ca a mea.

Alina, eu nu minimalizez nimic si nu inteleg ce vrei. Am recunoscut, spunand ca Apozitia este o exceptie, totusi. si facand modificarea/adaugarea, am corectat. Unde este problema?
Daca altcineva ar fi facut acele greseli oare la fel ati fi reactionat? Sincer?
Probabil ca le-as fi corectat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 16:57 
Neconectat

Felicitari tuturor participantelor la aceest concurs!
Felicitari castigatoarelor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 17:09 
Neconectat

Popa Alina scrie:
Draga Admin,
incercarea ta de a minimiza si de a acunde greselile pe care, evident, le aveai in text, m-a dezamagit. Aveai dreptul si obligatia sa-ti asumi responsabilitatea lor. In acest forum am gasit un topic numit "Limba noastra, cea frumoasa si grea" si acesta este unul din motivele pentru care m-am alaturat voua.

Dragi gargarite,
oare nu avem dreptul de a ne spune parerea aici, in acest loc, unde prietenia si limba romana e ridicata la rang de cinste?
Vorbim despre frumos si noblete.Oare chiar avem acest drept? E usor sa arunci cuvinte si sa nu-ti asumi responsabilitatea lor. Acum eu sunt pusa la zid pentru ca am indraznit sa semnalez o greseala(grava dupa dna.Milu Venera-profesoara mea de romana din generala). Daca altcineva ar fi facut acele greseli oare la fel ati fi reactionat? Sincer?

Alina, eu nu minimalizez nimic si nu inteleg ce vrei. Am recunoscut, spunand ca Apozitia este o exceptie, totusi. si facand modificarea/adaugarea, am corectat. Unde este problema?
As raspunde cu doua citate.Simt nevoia sa-o fac.
"Adevărul este liantul şi fermentul unei prietenii."
"Sa ne ferim de a vesti adevarul celor ce nu sunt in stare sa-l asculte."
Atat.

Ultima oara modificat de Admin pe 07 Feb 2011, 10:09, modificat 1 data in total.
Corectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 17:30 
Neconectat

P.S. Corectez:
sa o fac sau s-o fac.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 17:40 
Neconectat

Alina, mi-am permis sa corectez eu unele (nu toate) din greselile tale. Banuiesc ca inainte pe acestea ti le corecta Admin. Inclusiv cuvintele scrise cu majuscula. Iti scriu aceste observatii pentru ca tu spui ca ai intrat pe acest forum pentru topicul cu limba romana.
Exista un proverb: cine nu a gresit, sa arunce primul piatra.
Nu stiu cine este doamna profesoara mentionata de tine si nici nu ma intereseaza. Ma intereseaza ca intorcandu-ma din plimbare, am venit repede la computer sperand ca citesc vesti bune si cand colo vad ca tu nu te opresti din atac, ba mai mult devii si mai vehementa.
Nu inteleg. Vrei scuze, cumva? Eu nu pot sa te scuz pentru felul rautacios in care ai condus aceasta discutie si cred ca asta iti reproseaza de fapt si fetele. Ele te atentioneaza referitor la tonul folosit de tine in aceasta discutie si nu la greseala Adminului care a scris ca a fost in intentie apozitie si a corectat.
Admin ti-a facut ceva rau si ireparabil de o urasti atat?

Of! Parca ai dori sa simtim lehamite de acest topic si sa nu mai ajungem sa impartasim bucuria celor ce au castigat astazi.
Popa Alina scrie:
Draga Admin,
te rog sa-ti corectezi greselile din textul de mai sus.Indraznesc sa mentionez doar una:intre subiect si predicat nu se pune virgula.Mai sunt si altle.

Alina, dezavantajul meu este ca scriu dupa ce corectez in toate topicele. O fi molipsitor?! Apozitia este o exceptie, totusi.
Popa Alina scrie:
Draga Admin,
te rog sa-ti corectezi greselile din textul de mai sus.Indraznesc sa mentionez doar una:intre subiect si predicat nu se pune virgula.Mai sunt si altle.
Alina, dezavantajul meu este ca scriu dupa ce corectez in toate topicele. O fi molipsitor?! Apozitia este o exceptie, totusi.
Citat:
Da Admin, introducand cuvantul "insami" poti vorbi despre apozitie. Initial textul nu-l continea. Mesajul meu nu s-a dorit deloc a fi un atac la persoana. Pur si simplu, nu am putut trece mai departe.Dar, da, cred ca-i molipsitor. Si eu fac greseli, unele din nestiinta, altele din neatentie. Iti multumesc ca mi-ai corectat mesajele, desi, nu intotdeauna am fost de acord cu tine. Dar eu nu am drepturi de Adim ( si nici nu le doresc).
Anca, am mai explicat de ce am sters semnatura.La momentul respectiv, nu am citit foarte atenta regulamentul acestui forum(acesta poate fi un motiv de blocare a contului...) Povestindu-i sotului meu despre voi, despre faptul ca fiecare poarta un nume de gargarita, mi-a modificat semnatura in Gargarita-Musetel ( un alint, nu dau alte detalii). Mai tarziu am aflat si povestea cu atribuirea numelor de gargarita si atunci am sters numele nemeritat. Nu ma poate rani un citat. Cu atat mai putin unul legat de prietenie. Nici mesajul tau nu m-a ranit. Il consider gratuit si nemeritat. Chiar, intentionat, rautacios.Consider, insa, ca prietenia este mult mai mult decat o semnatura continand un citat despre ea. Daca, dupa acest incident, o gargarita din acest forum considera ca merita sa port un mesaj despre prietenie, il voi purta cu mare placere. Mai ales ca acum stiu semnificatia lui si felul in care se transmite.
Mai ramane problema cu nodul:” Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.”
Legat de faptul ca nu am tastat spatiu dupa punct, consider ca aceasta nu-i o greseala. Doar o conventie de redactare in Word. Unii o respecta, altii nu.
Altfel, urez, din suflet, felicitari castigatoarelor.
Popa Alina scrie:
Draga Admin,
Dragi gargarite,

As raspunde cu doua citate.Simt nevoia sa-o fac.
"Adevãrul este liantul ºi fermentul unei prietenii." COSTEL ZAGAN
"Sa ne ferim de a vesti adevarul celor ce nu sunt in stare sa-l asculte."ROUSSEAU
Atat.[/quote]

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 18:23 
Neconectat

Imi cer scuze pentru ca am stricat bucuria castigatoarelor.Nu asta a fost intentia mea. Cat despre ura si ranchiuna ...departe de mine acest gand.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 20:09 
Neconectat

Alina, eu am scris doar Alina, chiar nu puteai atenua impulsul tau? Si vorba lui Dani, nu se putea sa scrii macar de data aceasta tu, cum trebuie?
Nu stiu de ce:
Citat:
Popa Alina scrie:
Anca, [...]mesajul [...] Il consider gratuit si nemeritat. Chiar, intentionat, rautacios.
Mai ramane problema cu nodul:” Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.”
Intentia mea nu a fost sa fiu rautacioasa. Am fost si sunt mahnita pentru ca simt ca acest gen de discutii ne indeparteaza pe tot mai multe de acest forum. Si, culmea, asta cand Admin ne adresase cuvinte de pace!
Duc dorul Elenei, al Adrianei, al Letitiei, al Oanei Stancu si a cate alte gargarite ce au zburat din aceasta gradina si nu au mai revenit, tocmai urmare a unor astfel de discutii. Inainte era o placere sa deschizi forumul. Mergeam pe strada spre casa, dupa o zi de munca si ma gandeam oare ce s-a mai scris in cutare sau cutare topic? Oare ce ne povesteste Elena? Oara Rodica si Victori ce au mai cusut? Pritenele mele ma invidiau pentru apartenenta la acest forum. Astazi, in acest topic, ramane doar gustul amar al unei vendete sau al unei operatiuni vindicative si atat. Asa simt eu si nu te supara pe mine. Intentia mea a fost sa atenuez duritatea cuvintelor si actiunii tale. Atat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Mai 2010, 20:31 
Neconectat

Primul lucru care-mi vine in minte cand ma gandesc la alb este porumbelul pacii.

Voi la ce va ganditi ?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 599 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 56, 57, 58, 59, 60  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: