Acum este 28 Iul 2026, 00:31

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 257  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Care este cel frumos nume pentru Carmencita?
Chestionarul s-a inchis pe data de 16 Mar 2025, 08:15
- Gargarita-Farmecul-Dansului 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Gingasia-Florilor 0%  0%  [ 0 ]
- Gargarita-Atingere-de-Inger 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Evantai-de-Vis 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-Aripi-de-Evantai 33%  33%  [ 6 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Rosu 17%  17%  [ 3 ]
- Gargarita-cu-Evantai-Inflorat 11%  11%  [ 2 ]
- Gargarita-Dansul-Evantaiului-Spaniol 6%  6%  [ 1 ]
Voturi totale : 18
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Numele de Gargarite
MesajScris: 07 Mai 2010, 22:18 
Neconectat

Nume forum:1
Laura, vreau sa scriu cateva cuvinte de multumire, dar izvorul lor a secat in fata ta. Atat pot sa-ti spun: Laura, ai facut o minune!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mai 2010, 22:22 
Neconectat

Sunt lacrimi de fericire Monica, si-ti multumesc ca i-ai adus pe obrajii nostri.

Concluzia: Gargaritelor nu uitati sa ramaneti gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 10:39 
Neconectat

Multumesc, Laura. Multumesc, Cristina. Multumesc, Anca. Multumesc, Monica.
Va multumuesc si voua, tuturor gargaritelor ce ati facut prin ceea ce sunteti, acest topic atat de important pentru noi si ca l-ati incarcat cu magie. Poate daca sufletul vostru nu ar fi fost inchis in aceste cuvinte ce inseamna numele vostru de gargarite, poate ca nu as fi suferit. Acum, cand zborul aici este posibil, simt ca intram in normalitatea de la inceput.
Nu am un nume si nici nu am simtit ca trebuie sa am nume. Stiu ca intr-o zi, voi atinge cu un cuvant inima unei gargarite din aceasta gradina si voi avea un nume, dar si o prietena pe viata, intr-un fel in care numai adancurile mintii noastre stie.
Va am insa pe voi, prietenele mele virtuale cu care vorbesc noaptea, dupa ce imi termin treaba in casa si cu care ma bucur de fiecare zi ce a trecut. In linistea noptii, iau fiecare topic si il citesc, va urmaresc progresele, imi imaginez ce simtiti cand lucrati la un peisaj sau la un portret ori la un vas cu flori si ma emotionez cand va vad iconitele. Cumpanesc ce este in fiecare cuvant de suport ce vi-l adresati una, alteia. Dimineata, la servici, le povestesc colegelor mele de birou despre voi.
Va multumesc ca existati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 11:41 
Neconectat

Multumesc, Monica. Multumesc, Ramona. Multumesc, Veronica.
Lacrimile le sterge vantul primaverii, dar ceatza mea cine o risipeste?
De ce nu ar fi meritat Georgeta Petre-Manta numele de Implinire pentru ca prin colectia ei (ati vazut-o, nu?) este aproape de oameni si prin tematica aleasa, aproape de Dumnezeu?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 11:45 
Neconectat

Eu am in incredere, ca la timpul potrivit fiecareia i se va gasi un nume de gargarita dupa... tainicele fire ca leaga Gargaritele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 11:52 
Neconectat

Sunt cateva lucruri suspendate si nu vreau sa stirbesc din bucuria gargaritelor care au primit un nume si inca nu se gasesc pe tabel si nici nu vreau sa ma grabesc la concluzii, dar cuvintele Veronicai au adus un plus la epidodul care se srie in aceasta zi. Cuvinte pline de parfumul unui nou inceput, de dragoste impartasita chiar si atunci cand furtunile au lasat in urma dureri, cuvinte scrise cu sufletul de gargarita.
Simt ca acea zi a venit, Veronica, si de aceea te voi numi Gargarita-Dragoste-Impartasita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 11:53 
Neconectat

Letitia, ma gandesc ca si numele Georgetei va veni candva.
Implinire este numele atribuit de Rodica lui Karmen, unilateral. Numai ca in ultimul timp eu am urmarit ce a scris Karmen si ce a postat. Este o gargarita frumoasa care pe mine m-a emotionat pentru ca imprastie empatie si bucurie. Impulsul Rodicai de a o numi astfel a venit din ceea ce a simtit ea si eu cred, acum, ca a simtit bine.
Nu toate suntem la fel. Karmen este un pic mai impulsiva, dar care gargarita nu este, din cand in cand?
Am mai citit in topicele lui Karmen si alte opinii ale gargaritelor, din care am inteles ca nu sunt unica ce crede ce am scris eu mai sus.
In lumina acestor considerente, crezi ca poti retrage veto tau? Cred ca nu sunt unica care isi doreste asta. Ruga catre ingeri a Laurei este elocventa.

P.S. Tocmai dadusem Trimite cand am vazut ce ai scris tu, Anca. Ma duc sa plang de fericire si dupa ce ma linistesc, revin.
Multumesc.

Letitia, cred ca tocmai se contureaza numele Georgetei, din ceea ce ai scris tu mai sus.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mai 2010, 12:42 
Neconectat

Doina, de unde graba asta? A murit timpul?
Puteti s-a numiti cum vreti, in ceea ce ma priveste, asupra acestui nume ales va trona o umbra urata.
(Asta nu inseamna ca retrag ce am scris)
Vreau sa te asigur Doina, ca o respect pe Karmen si sunt incredintata ca i se va gasi un nume de gargarita care sa-i placa si care sa o reprezinte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2563 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 257  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: