|
Acum este 16 Apr 2026, 07:55
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Nica Elena-Roxana
|
Subiectul mesajului: Vă rog, am și eu nevoie de ajutor Scris: 14 Iul 2024, 15:53 |
|
|
|
Bună ziua, Deranjez cu o întrebare. Am achiziționat de curând (de la un magazin din oraș) goblenul Miniatura Maica și Pruncul, cod: 3.61, cu patru nuanțe la ațe lucioase și mai subțiri decât celelalte. Nelămurirea mea - cu câte fire se lucrează acest gen de ață ca să nu fie diferență pe goblen. Nu am mai lucrat cu astfel de fire. Mulțumesc anticipat. Spor la acușor tuturor!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Vă rog, am și eu nevoie de ajutor!!! Scris: 15 Iul 2024, 08:53 |
|
|
|
Draga Elena-Roxana, nici eu nu am mai lucrat cu astfel de fir lucios, dar am vazut la mercerie bobine cu fir metalizat lucios, care este foarte frumos, dar și foarte subtire. Mă gândesc că trebuie să obții un fir comparabil ca grosime cu firul de bumbac, prin încercare, punând mai multe fire subtiri lucioase (6, 8, poate 10). Aripioare la ac! Cu drag,
_________________ Leana - Gargarita-Cununa-Spicelor-de-Grau
|
|
| Sus |
|
 |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Re: Vă rog, am și eu nevoie de ajutor Scris: 15 Iul 2024, 11:57 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
In mod normal, trebuie lucrat cu 3 fire. Din experienta celor ce au lucrat cu fir auriu sau argintiu, firul trebuie udat cu putina apa ca sa nu faca bucle.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|