Acum este 16 Apr 2026, 07:35

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 641 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 65  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Clubul Mamicilor Gargarite Fericite
MesajScris: 20 Apr 2010, 09:41 
Conectat

Nume forum:1
Ioana, ma deplasez din ce in ce mai greu, dar in general este OK. Ma chinuie uneori o durere de sold, pana acum ceva vreme ma durea dreptul, acum vad ca stangul incepe sa ma doara. Acesta este impedimentul maxim in acest moment si faptul ca trebuie sa le reamintesc in mod constant celor care ma insotesc pe strada "Stati, ca eu nu pot merge asa repede".

Lenus, ce pot sa spun. Burtica mea a luat in dimensiuni mai mult in ultima o luna - o luna jumatate. Cam pana la 25 de saptamani, oricine ma vedea cu burta si oricui as fi spus ca astept gemeni, nu m-ar fi crezut. O burtica mica si rotunda nu prea certifica acest lucru.

Ei, dupa 25 de saptamani, situatia a inceput sa se schimbe. Observ schimbari in termen de cateva zile, si le si simt noaptea cand ma invart de pe o parte pe alta (in momentul in care ajung pe spate si intarzii cateva minute, ma sufoc). La fel se intampla si cand stau pe oricare parte, si ma las mai mult pe burtica (ma refer la senzatia de sufocare).

Aplecatul este iarasi o problema, dar asta cred ca intervine la orice sarcina.

Cat despre cum voi naste, inca nu stiu. Inclin din ce in ce mai mult spre cezariana, cam asta mi-au recomandat mamicile care au nascut natural. Deocamdata, tratez o infectie urinara, dupa care urmeaza sa merg la medic cred ca joia viitoare pentru un nou consult si iarasi analize (cred ca mi se va parea ciudat sa nu mai fac analize o data la doua luni) si o noua ecografie care sper ca ne va spune amanunte despre pozitionarea bebeilor. La ultima ecografie (28 de saptamani a bebeilor) fetita era in pozitie transversala, astfel incat daca nu s-a modificat intre timp, cezariana este optiunea numarul 1.

As vrea sa nasc natural, dar imi este frica de tratamentul din maternitatile din Iasi (mai nou, am citit ca Maternitatea Cuza Voda intra in renovari pentru o perioada de doi ani - lucru bun in esenta, atata timp cat este facut bine). Sunt convinsa insa ca si la nasterea prin cezariana, tratamentul (adica felul in care femeia este tratata in maternitate) este cam acelasi - nici un pic de umanitate, indiferenta, etc. Voi reveni cu experienta mea din maternitate la momentul respectiv, sa nu creada ca vor scapa.

Si mie mi se pare o idee buna topicul acela cu bebelusi, mai ales pentru cele ca mine care sunt mamici pentru prima oara si care, sunt mai mult decat convinsa, au ce invata de la cele care au deja copii mari.

Ioana, sa dea Doamne-Doamne sa vina barza si la tine. Eu mereu rad cu sotul meu legat de faptul ca probabil am vorbit cu prea multe berze sa vina si la noi anul asta si de asta asteptam doi bebelusi.

Va pup si spor la treaba in continuare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Apr 2010, 09:59 
Neconectat

Buna, mamici,
Multumesc pentru invitatia de a intra in clubul vostru. Am citit toate mesajele din acest topic. Va felicit pe toate pentru gargaritele si gargareii din burtici.
Eu am 30 de saptamani si astept un gargarel. Am avut o sarcina cu probleme. De la 5 saptamani stau acasa. Pana la 20 de saptamani am stat doar in pat. Acum ma simt mai bine, dar nu am voie sa fac efort. Am noroc cu sotul meu ca se pricepe la toate, chiar si la bucatarie si m-a ajutat foarte mult.
Va doresc tuturor sarcina usoara in continuare.
Pupici pe burtici

Ultima oara modificat de Admin pe 20 Apr 2010, 10:12, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Apr 2010, 10:07 
Conectat

Bine ai venit, Alina in clubul nostru! Imi pare rau sa aud ca ai avut o sarcina asa grea, dar in acelasi timp ma bucur acum sa aud ca esti bine.

Trebuie sa te atentionez in acelasi timp asupra regulilor de scriere pe acest forum, si sper ca acest lucru nu te va alunga din comunitatea noastra, mai ales ca in aceasta perioada trebuie sa fim unite si sa ne sprijinim si ajutam unele pe altele.

Cu mult drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Apr 2010, 11:38 
Neconectat

Vad ca mamici si gargarite cu burtici au lasat mesaje pe aici. Uite cum a iesit si o rima.
Da, intr-adevar ma simt tare fericita, mai fericita ca acum n-am fost niciodata si ma gandesc ca gargaritele mele inca nici nu s-au nascut. Tare-s bucuroasa sa impart cu voi macar o mica parte din fericirea pe care o simt. Am asa o senzatie de pace sufleteasca, o stare de bine care nu poate fi schimbata de nimeni si de nimic.
Pupici pe burtici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 15:02 
Neconectat

Adriana, te-am vazut ca zbori prin gradina si vreau sa profit de ocazie, sperand ca ne poti da cateva informatii despre Nico, dar si despre gargarita sau gargarelul tau.
Pupici pe burtici, viitoarelor mamici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Apr 2010, 15:56 
Neconectat

Anca, mi s-a facut dor de voi si am zis tot zbor putin prin gradina astazi.
La serviciu timpul parca nu mai am suficient si pentru altceva in afara de hartii.

Strumfelul meu este bine, creste in burtica si abia astept sa il simt.
A lui Nico este deja voinic mare si ii ocupa tot timpul. Dar este o mandrete de flacau si lumina ochilor parintilor.
O sa mai revin cu noutati, acum ma intorc la hartii.

Pupici pe burtici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Mai 2010, 11:12 
Neconectat

Bine v-am regasit dragile mele Gargarite. Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase. Sunt in al noualea cer. Am un baietel frumos si sanatos si, as putea spune, cuminte. Dar imi solicita toata atentia, nu ii place sa stea singur.
Eu m-am refacut foarte repede si bine.
Felicitari si viitoarelor mamici, am citit topicul si vad ca sunteti nerabdatoare sa va tineti puiutii in brate. Intr-adevar nimic nu se compara cu momentul in care iti imbratisezi pentru prima data copilasul.

Vi-l prezint pe Alexandru la cateva ore dupa ce a venit pe lume

Si aici alaturi de un cadou primit de la draga noastra, Elena. Din pacate noi nu am reusit sa ne intalnim, dar a trimis cadoul prin Adriana. Vreau sa-i multumesc inca o data pentru frumosul gargarel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Mai 2010, 11:19 
Neconectat

Nico, ce baiat frumos si voinic ai! Ma bucur sa il cunosc, ii urez bun venit si ii doresc multa sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Mai 2010, 11:25 
Neconectat

Nico, incantata de cunostiinta! Sa creasca mare si voinic si sa va bucurati de "nazbatiile" pe care le va face!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Mai 2010, 11:29 
Conectat

Felicitari, Nico si multa sanatate lui Alexandrel! Sa creasca mare si voinic si sa va faca mandri de el.

Voiam sa te intreb ce modalitate de a naste ai ales si cum a fost pentru tine nasterea (ca rezultatul il vedem cat este de frumos).

Te pup,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 641 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 65  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: