|
Acum este 30 Apr 2026, 10:36
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popa Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 18 Sep 2024, 15:43 |
|
|
|
Un vot și din partea mea, dragă Neeolina.
Te îmbrățișează cu drag,
_________________ Carmencita - Gargarita-Aripi-de-Evantai
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 27 Sep 2024, 20:36 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5568 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Dragă Neeolina ai un vot și din partea mea. Cu drag,
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 28 Sep 2024, 11:17 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6075 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Draga Neeolina si eu te sustin. Pup dulce.
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tasca Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Oct 2024, 11:30 |
|
Membru din: 22 Mar 2019, 08:15 Mesaje: 4003 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Va mulțumesc mult pentru susținerea voastră, dragi gărgărițe.
Va îmbrățișează,
_________________ Neeolina - Gargarita-Zana-Florilor-de-Primavara Gargarita anului 2023 Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Oct 2024, 16:19 |
|
|
|
Draga Alinus, felicitări pentru moderarea impecabilă! Draga Neeolina, moderare usoara în următoarele trei luni! Vă îmbrătisez cu drag.
_________________ Leana - Gargarita-Cununa-Spicelor-de-Grau
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tasca Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Dec 2024, 12:21 |
|
|
|
Dragi gărgărițe iubitoare de goblen,
Timpul zboară, iar finalul acestui an ne aduce nu doar bucuria realizărilor noastre, ci și pregătirile pentru un nou capitol al concursului de cusut. Cu mare entuziasm, vă anunț că TTT ne susține și în 2025, pentru a continua această frumoasă tradiție. Mulțumim Monica, TTT și tuturor celor implicați.
În ultimele trei luni ale anului 2024, am avut onoarea și bucuria de a modera acest concurs, iar această experiență m-a umplut de satisfacție și recunoștință pentru această comunitate minunată. Aș dori să-mi depun candidatura pentru a modera în continuare concursul, pentru perioada ianuarie-martie 2025.
Totodată, vă invit pe toate să vă depuneți candidatura, până la data de 6 decembrie 2024. Dacă vor fi mai multe candidate, Monica ne va ajuta cu organizarea unui chestionar de vot, iar până pe 16 decembrie 2024, vom avea numele moderatoarei.
Aștept cu drag înscrierile voastre și vă mulțumesc pentru că faceți din Grădina Gărgărițelor un loc atât de special.
Cu o caldă îmbrățișare,
_________________ Neeolina - Gargarita-Zana-Florilor-de-Primavara Gargarita anului 2023 Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Birliba Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Dec 2024, 12:51 |
|
|
|
Draga Neeolina ai un vot din partea mea.
Cu o calda imbratisare,
_________________ IuliiaB - Gargarita-Crin-Rosu Gargarita anului 2022
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 01 Dec 2024, 22:17 |
|
|
|
Draga Neeolina, un vot de susținere și din partea mea. Te îmbrătisez cu drag,
_________________ Leana - Gargarita-Cununa-Spicelor-de-Grau
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 02 Dec 2024, 08:53 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7481 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Buna dimineata! As vrea in primul rand sa le multumim Monicai si intregului colectiv TTT pentru faptul ca vor continua sa organizeze acest deosebit concurs, aducandu-ne impreuna. Fara eforturile lor, acest concurs nu ar fi posibil si suntem racunoscatoare pentru dedicarea lor.
Pentru ca de mult nu si-a mai depus candidatura decat o singura peroana pentru moderarea concursului anual de goblen, am decis sa mai animam si acest topic. Chiar daca poate nu am fost foarte activa pe forum pana acum, ma bucur foarte mult sa am ocazia de a ma inscrie pentru rolul de moderator al acestui concurs. Sunt pasionata de aceasta arta si imi doresc sa sprijin fiecare concurenta in calatoria aceasta. Rolul meu ca moderator va fi sa ofer sprijin, sa incurajez participarea si sa creez o atmosfera prietenoasa pentru noi toate.
Abia astept sa ne bucuram impreuna de creatiile noastre si sa impartasim pasiunea pentru arta frumosului, indiferent de cine va modera, si doar impreuna putem transforma acest concurs intr-o adevarata sarbatoare.
Multumesc pentru increderea acordata.
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tasca Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs? Scris: 02 Dec 2024, 09:29 |
|
|
|
Dragă Gigik, îți mulțumesc mult pentru dorința de a contribui din nou la acest concurs minunat. Este extraordinar să vedem cum pasiunea pentru goblen ne aduce împreună și ne motivează să creăm un mediu cald și primitor.
Faptul că ai experiență în moderarea concursurilor este cu siguranță un avantaj și mă bucur să știu că acest proiect rămâne pe mâini bune, indiferent de rezultat. Sunt convinsă că vom colabora frumos și că împreună vom transforma fiecare ediție într-o adevărată sărbătoare a artei goblenului.
Mult succes în candidatură și mulțumesc pentru implicare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|