|
Acum este 22 Iul 2026, 05:56
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Lunca, toamna - goblen lucrat de Eli Scris: 11 Mai 2010, 21:36 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Mirela, este primul goblen pe care il lucrez asa, cel putin asa sper pana acum si am si eu o anumita teama, dar sper totusi sa ma descurc. Ma plictiseste acel contur si lucrez simultan si la culori si la el.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Lunca, toamna - goblen lucrat de Eli Scris: 11 Mai 2010, 21:47 |
|
|
|
Eli, multumim de episodul care incepe sa se contureze, de bujorii atat de frumosi dar si de gargararita tare simpatica care iti face companie.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Lunca, toamna - goblen lucrat de Eli Scris: 12 Mai 2010, 12:26 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Frumoasa, toamna ta! Sa ai spor!
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Lunca, toamna - goblen lucrat de Eli Scris: 12 Mai 2010, 14:50 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Si mie tot gargarita mi-a atras atentia. Cu asemenea ajutoare nici nu o sa stii cand trece timpul si goblenul va fi gata.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Lunca, toamna - goblen lucrat de Eli Scris: 12 Mai 2010, 18:14 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5343 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Eli, vreau sa te felicit de doua ori: o data pentru goblenul tau care incepe sa se contureze foarte frumos si a doua oara pentru florile tale din gradinita.
Pupici
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Lunca, toamna - goblen lucrat de Eli Scris: 13 Mai 2010, 10:48 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Dragi gargarite va multumesc pentru felicitari desi simt ca nu le merit. Nu inteleg de ce nu reusesc sa am spor la cusut. Poate acul meu o avea motorasul stricat. Cine stie? Poate de acum cu ajutorul buburuzei mele sa am spor mai mult. Ma bucur ca v-au placut bujorii mei. Acum imi vor inflori cei albi si rozi. Va pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popa Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Lunca, toamna - goblen lucrat de Eli Scris: 22 Mai 2010, 19:28 |
|
Membru din: 10 Dec 2009, 09:38 Mesaje: 306 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Draga Eli, usor, usor va veni toamna si pe panza ta. Acum au inflorit bujorii rosii, maine cei albi si roz, apoi trandafirii si, in curand, tufanelele. Si tot asa usor se va umple si panza goblenului tau. Eu iti doresc mult, mult spor. Multumesc pentru bujori. Eu ii ador. Albi, rosii sau roz. Din pacate, ma pot bucura de ei doar in vase. Pupici.
_________________ Gargarita Dansul-Macilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Rosculet Adnana
|
Subiectul mesajului: Re: Lunca, toamna - goblen lucrat de Eli Scris: 22 Mai 2010, 21:08 |
|
|
|
desi simt ca nu le merit Eli, te rog nu fii rea cu tine. Fiecare lucreaza dupa cum are timp. Lucrezi un model deosebit de frumos, dar si greu. Asa ca iti doresc spor la lucru si sa ti se para usor.
_________________ Adnana - Gargarita-Mereu-Primavara
Nu ma jeli, nu sunt un mit, sunt doar un inger fericit.
|
|
| Sus |
|
 |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Lunca, toamna - goblen lucrat de Eli Scris: 23 Mai 2010, 12:23 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Se contureaza frumos. Lucreaza cum vezi ca iti este mai usor. Spor la lucru!
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Lunca, toamna - goblen lucrat de Eli Scris: 23 Mai 2010, 14:08 |
|
|
|
Spor la lucru! Nici nu vei stii cand ai terminat!
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|