|
Acum este 16 Apr 2026, 08:35
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Doua sau trei fire? Scris: 12 Mai 2010, 17:01 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Dani, am probat tehnica pe care mi-ai dat-o si este excelenta, nu reusisem s-o pun in practica, din cauza asta nu ti-am scris mai repede. Cat despre complimentul tau, ce pot sa spun, iti multumesc foarte mult, nu stiu daca ma confunzi sau nu cu cineva de aici, eu inca nu am postat nici un goblen de al meu, dar in curand voi face acest lucru, de acum intr-o luna. Mi-ar fi placut deja sa postez ceva, dar lucrez de exemplu "Vela in amurg" pe care am vazut-o de doua ori in serial si "Metamorfoze", dar acest goblen este asa de "incalcit" ca nu prea merita sa fie in serial, iese bine, dar nu ar fi apt pentru asa ceva. Te pup si multumesc mult pentru sfat.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Doua sau trei fire? Scris: 12 Mai 2010, 17:09 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Dana, imi pare foarte bine ca te-a ajutat sfatul meu. In ceea ce priveste confuzia, te rog sa ma ierti, nu stiu la ce ma gandeam. Astept sa vad si serialul tau. Spor!
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Doua sau trei fire? Scris: 12 Mai 2010, 17:42 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Stai linistita, Dani, nu-ti face probleme! Am vazut fotografia ta intr-un topic si esti foarte frumoasa si simpatica. Iti doresc o zi frumoasa si spor la goblen. Acum la ce lucrezi?
Acum la ce lucrezi? Off-topic.
|
|
| Sus |
|
 |
|
steica mirela
|
Subiectul mesajului: Re: Doua sau trei fire? Scris: 24 Mai 2010, 20:59 |
|
|
|
Cu doua fire iese mult mai finuț.
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Doua sau trei fire? Scris: 26 Mai 2010, 21:10 |
|
|
|
Ai dreptate, Mirela! De aceea eu acum lucrez numai la doua fire.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|