Citat:
Esti foarte talentată la denumiri si sper să participi la viitoarele concursuri de denumiri pentru noile modele create, atunci când se vor mai lansa. Trebuie doar să ai un model în lucru, adică să ne arăti modelul pe care îl goblenezi acum, intr-un topic "De la set la goblen lucrat". Sper să te reacomodezi usor cu forumul si, de ce nu (?), să participi si la concursul de goblen 2025, căci te va impulsiona să goblenezi mai mult.
Nu am stiut Leana ca trebuie sa am un model in lucru. Multe, multe scuze!
Am o activitate solicitanta (sunt baby sitter pentru doi micuti) si nu imi permit sa lucrez goblen la servici, iar cand ajung acasa sunt ocupata cu casa, mancarea, copiii, barbatul, etc. Nu mai am trimp pentru nici o pasiune pentru mine in afara de citit putin duminica seara. In ziua in care ai propus ca si Carmencita sa primasca un nume, s-a intamplat sa intru si eu pe forum. Ca nu v-am uitat si tot sper ca intr-o zi ma voi ocupa si eu de vechea mea pasiune - goblenul.
O stiu pe Carmencita din postarile ei si imi este tare draga. De aici impulsul meu de a scrie un nume frumos pentru ea.
Mii de scuze inca o data pentru gafa creata. Promit sa nu mai gresesc.
Iti doresc si va doresc sa alegeti cel mai potrivit nume pentru frmoasa Carmencita.