|
Acum este 06 Iun 2026, 18:53
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Carmen Scris: 13 Mai 2010, 10:39 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Felicitari pentru o asa minunatie de icoana.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
stoicescu steluta
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Carmen Scris: 13 Mai 2010, 11:23 |
|
|
|
Carmen, te felicit sincer pentru acest minunat model. Ti-a iesit superb si l-ai lucrat si foarte repede. La mine a mers ceva mai lent. Astept cu nerabdare sa vad cum ai sa-l inramezi. Iti doresc din suflet ca aceasta deosebita icoana sa vegheze asupra ta si a familiei tale.
_________________ Steluta - Gargarita-Stea
| Ultima oara modificat de Admin pe 13 Mai 2010, 19:02, modificat 1 data in total. |
| Corectat |
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Carmen Scris: 13 Mai 2010, 16:22 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Felicitari din tot sufletul, Carmen! Mult spor si mai departe sa lucrezi tot ce ti-ai propus. Pupici
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Carmen Scris: 13 Mai 2010, 16:26 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Carmen, felicitari pentru finalizarea icoanei! Sa te ocroteasca si sa-ti aduca noroc!
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Carmen Scris: 13 Mai 2010, 16:34 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Va multumesc pentru mesajele frumoase. Sa ne ocroteasca si sa ne poarte noroc la toata lumea, caci avem nevoie.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Mantuitorul - goblen lucrat de Carmen Scris: 16 Mai 2010, 13:47 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Carmen, este splendida icoana ta! Felicitari, felicitari si iar felicitari. Modelul acesta imi place tare mult, - mereu cand il vad imi amintesc de o icoana dintr-o biserica foarte apropiata sufletului meu. Sper ca undeva in viitorul apropiat sa il adaug si eu colectiei mele.
Dumnezeu sa te aiba in paza pe tine si ochisorii tai, sa ne mai incanti cu alte modele la fel de pline de liniste si sfintenie.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|