Acum este 15 Apr 2026, 18:49

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Maci si margarete - goblen lucrat de Elza si Irela
MesajScris: 30 Noi 2025, 20:57 
Neconectat

Nume forum:1
Felicitari, Irela!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2025, 21:01 
Neconectat

Dragi prietene, va multumesc pentru sustinere, pentru ca imi sunteti alaturi de fiecare data cu ganduri si cuvinte minunate.

Mica noastra comunitate se hraneste din bucuria pe care ne-o induce pasiunea noastra.
Incepem sa lucram un goblen cu emotie, postam etapa dupa etapa, asteptam parerea suratelor noastre, ne fac bine cuvintele - pentru ca dincolo de cuvinte sunt sentimente.
Iar finalizarea unui goblen face ca Gradina Gargaritelor sa cante, sa fremete, sa tresalte de bucurie.

Va imbratisez cu drag si va astept sa ma insotiti in noile proiecte.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2026, 09:53 
Neconectat

MirelaMelinte scrie:
Euforia creata de proiectul finalizat, dansul bucuriei (in care am cooptat familia mea formata din Piti si Pusa - :lol: matzele mele ghiduse si noii mei copii cuminti si ascultatori - firele) au facut ca ieri sa ignor cu desavarsire bunele maniere.

Acest goblen maestuos - care imi ridica starea de spirit la cote foarte inalte - a devenit realitate multumita unei prietenii care depaseste limitele date de spatiu si timp.

Elza, iti multumesc in mod deosebit pentru darul tau, iti multumesc ca in acest fel ai facut ca prietenia noastra sa devina palpabila.
Am cusut acest goblen gandindu-ma la tine, am prins printre fire urari de bine, de sanatate deplina, am cusut ganduri frumoase pentru Andrei, ti-am dorit sa ai parte de bucurii si impliniri si l-am rugat pe Bunul Dumnezeu sa iti dea tot ce ai nevoie
.

Iti promit ca o sa iti fiu alaturi, ca o sa te impulsionez si o sa te sustin pana cand o sa reusesti sa cosi ultimul punct si alaturi de cei dragi tie o sa dansezi dansul bucuriei.
Iar daca o sa consideri ca te va ajuta in drumul tau spre finalizare sa iti fiu alaturi cu un alt exemplar din goblen. Promit ca o sa revin.

Te imbratisez cu drag,
Draga mea Mirela, inima mea iti multumeste. Ca de obicei, eu prinsa in iuresul vietii, ajung mai tarziu in gradina. Anul acesta il voi termina si eu, caci imi este mult prea drag. Este despre noi doua, despre prietenie si magie. Chiar astazi l-am scos din punguta lui. Profit de fiecare zi in care gasesc ragaz sa cos. Finalul de an a fost foarte aglomerat la munca, nici nu ma asteptam la un asemenea volum.

Insa, important este ca reusesc acum sa cos, in tihna, bucurie, cu gandul la prietenia noastra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Ian 2026, 14:29 
Neconectat

Elza draga, imi doresc ca inceputul de an sa fie bland cu tine, in ceea ce priveste timpul pe care o sa il poti aloca goblenului.

Eu sunt din nou in razboi deschis cu Maria Sa Timpul.
Face ce face si imi arata ca atunci cand Domnia Sa vrea eu pot doar sa imi doresc sa ajung sa cos.
Dar am invatat sa fiu blanda cu obiceiurile sale de bunic suparat si am decis ca cea mai buna strategie este sa am rabdare.
:lol: 31 martie nu este chiar atat de departe.

Te imbratisez cu drag si iti doresc ca timpul sa fie de partea ta.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 74 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: