Melancolii de... Gargarita Blue, by Vasiliu Letitia (1486 mesaje), la 30-08-2008 Cand visele vor deveni poveste
si timpul meu se-ascunde pe-undeva
sa nu uitati ca-n lumea voastra prieteni
si-o Gargarita Blue ades zbura...
Replica: Letitia, by Adela Aura Vlad (409 mesaje), la 30-08-2008 ramai o romantica incurabila. Este un semn de vesnica tinerete a sufletului.
Replica: Oare de ce, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 30-08-2008 simt o anume tristete in cuvintele tale Letitia? Sincer, sper sa ma insel.
P.S. Imaginea este superba.

Replica: Totu-i trecator, Letitia, by Maria Zanfir (564 mesaje), la 31-08-2008 dar raman numai lucruri frumoase de pe mainile noastre: goblenurile si versuri ca ale tale.
Te iubesc ca postezi numai poze frumoase.
Replica: Letitia, by Adriana Nicuta (4075 mesaje), la 31-08-2008 frumoase versuri. Si, esti acolo, in versuri si in poza.
Replica: Letitia, by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 31-08-2008 priveste spre cer la cat de albastru e, incarca-te cu putere de la brazi si melancoliile vor disparea.

Replica: Letitia, by Adriana Nicuta (4075 mesaje), la 24-10-2008 pe unde zbori? Un pupic si o imbratisare!

Replica: Pe aproape, Adriana. by Vasiliu Letitia (1486 mesaje), la 24-10-2008 La sugestia unei gargarite m-am hotarat sa ma limitez doar la a citi ce scrie pe forum, deci citesc si fac planuri. Dar ce-i cu voi? V-a cuprins melancolia de toamna? Eu privesc toamna in varianta ei mai roscata...

Replica: Letitia, by Bica Nistor (1301 mesaje), la 24-10-2008 ce vorbe-s acestea? Cine a scris vorbe de interdictie pentru tine? Caci sugestia in sensul spus de tine, suna mai curand a limitare... de expresie. Nu mi se pare normal sa existe asa ceva, aici.
Nici nu te gandi! Unde mai gasim noi vorbele Gargaritei Blue, daca tu o sa te limitezi numai la a citit?
Te strang in brate, cu dragoste de gargarita.
Replica: De acord Bica. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 24-10-2008 Gargarita Blue, crezi ca nu ti-am dus dorul? Cine ne mai incanta cu imagini superbe si cuvinte care ne merg drept la inima?
Replica: Va multumesc pentru cuvintele voastre frumoase. by Vasiliu Letitia (1486 mesaje), la 25-10-2008 Bica si Nicoleta, este posibil sa fi inteles eu gresit, ceea ce nu prea cred. Nu citez unde scrie ca voi stiti ce furtuna iese si nu foloseste nimanui.
...si scriu pentru ca-mi place sa impart cu voi visele...
Replica: Ce by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-10-2008 se intampla, Letitia? Simt ca mi-a scapat ceva, am pierdut ceva esential, dar nu inteleg ce anume. Cineva te-a dezamagit in mod sigur. Dac-as mai putea fi asa melancolica ca tine... Pe mine viata m-a schimbat mult si m-am inchis in mine. Acea melancolie si acel romantism le-am ascuns adanc in sufletul meu, incat nici eu nu le mai gasesc. Revin-o Letitia, sa nu patesti ca mine.
Te imbratisez cu drag!
Replica: Tereza, by Maria Nistor (4973 mesaje), la 25-10-2008 si eu am pierdut argumentul.
Letitia, eu astept si imaginile Sirenei lucrate de tine.

Replica: Letitia, by Maria Nistor (4973 mesaje), la 25-10-2008 daca am gasit ce trebuie la sugestia de a citi si nu scrie eu cred ca au luat-o degetele inainte si nu a facut referire in nici un caz la tine. Eu am citit divers mesajul, cu sensul de a intra indiferent de ora si chiar daca nu ai dispozitia necesara de a spune ceva... ar fi placut sa-ti simta prezenta. Eu asa am luat-o si cred ca nu gresesc.
Ar fi pacat ca dintr-o neintelegere sa nu ne bucuram de zborul pe forum al Gargaritei Blue.
Replica: Parca, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 25-10-2008 incep sa inteleg ceva. Eu am propus sa vedem cine este online. Sa inteleg ca acesta este motivul pentru care te-ai suparat, Letitia? Ora tarzie la care intri pe forum? Dar... nu stiu cum sa explic; si eu intru tarziu uneori si-mi place sa vad ca nu sunt singura. Oricum, imi cer iertare daca eu te-am deranjat cu propunerea mea, am crezut ca intr-o familie ca a noastra, putem fi toti uniti si putem discuta lucruri pe care nu le-am spune altor persoane.
Imi cer scuze.
Replica: Ora tarzie sau foarte matinala, by Vasiliu Letitia (1486 mesaje), la 25-10-2008 miezul zilei sau amurg, eu intru pe forum in functie de programul meu si de cum prind calculatorul liber, dar ceea ce mi se pare grozav este ca pe acest forum nu ma simt niciodata singura. Cat despre lucrurile pe care le putem discuta, suntem pe net intr-un forum deschis deci pot citi si prietenii si dusmanii (cine-i are, bineinteles).
Replica: Letitia, by Cozea Rodica-Maria (620 mesaje), la 26-10-2008 m-am intristat cand am citit ca esti suparata. Sper ca acum a trecut. Cine te-a suparat cred ca nu a facut-o cu intentie. Tu nu poti lipsi de pe acest forum. Primeste gandurile mele bune pentru tine. Si ceva ca sa te indulcesti.
Replica: Pentru Gargarita Blue... by Adriana Nicuta (4075 mesaje), la 17-11-2008