|
Acum este 16 Apr 2026, 06:10
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 16 Mai 2010, 16:41 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Ralu, am ramas fara cuvinte dupa ce am vazut noile tale achizitii. Dar ti-ai propus sa lucrezi, nu gluma! Venetia am vazut-o la prietena mea lucrata si este foarte frumoasa, dar si grea. Moara, iarna este in stilul goblenului ce-l lucrez eu acum. Sunt nerabdatoare sa-l vad candva inramat. Felicitari pentru "ladita" ta si sa ai ochi buni sa-ti poti termina modelele.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 16 Mai 2010, 16:52 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Deea, sper sa nu raman la stadiul de colectionara doar si sa reusesc sa le si cos.
Lenuta, stiu ca inima nu te lasa sa nu mai faci vreo achizitie, doua, trei acolo.
Eli, ochi sa dea Domnul sa avem toate pe masura vointei de a lucra. Sa stii ca Moara, iarna m-am decis sa il cumpar dupa ce am vazut la tine Lunca, toamna, chiar daca tot acel passpartout de cusut imi da fiori. Eu prefer buchitareala (asa cum a scris Iulia, odata) de multe culori.
Pupici dulci
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 16 Mai 2010, 17:22 |
|
Membru din: 06 Dec 2004, 06:17 Mesaje: 1048 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Ralu pentru ladita ta bogata. Iti doresc muta sanatate si timp liber sa le lucrezi pe toate. Foarte frumos cadoul care l-ai primit de la echipa TTT. Te imbratisez.
_________________ Gargarita-Ploaie-de-Maci
|
|
| Sus |
|
 |
|
Stefania Crudu
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 16 Mai 2010, 17:50 |
|
|
|
Ralu, ai goblenuri unul si unul! Sa ai putere, sanatate timp liber si disponibilitate sa le cosi. Surpriza TTT este extraordinara. Este minunat Dario pe sevaletul cu numele tau.
_________________ Stefania - Gargarita-Floare-de-liliac
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 16 Mai 2010, 18:00 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Ralu, am ramas placut impresionata cand am vazut cate goblene ai in ladita, sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa sanatate sa le vedem si noi cusute. Te imbratisez cu mult drag si pupici lui Dario.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 17 Mai 2010, 17:38 |
|
|
|
Lili, Stefania si Karmen, va doresc la toate sanatate si va multumesc pentru vizita si cuvintele frumoase. Sa reusiti si voi sa va adaugati in ladita toate modelele dragi voua.
O imbratisare din partea mea,
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 17 Mai 2010, 17:59 |
|
|
|
Ralu, ai o colectie grozava. Sa-ti dea bunul Dumnezeu timp si vedere buna pentru a le coase pe toate.
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 17 Mai 2010, 18:33 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Eu te admir pentru achizitii, dar si pentru rabdarea de a le lasa deoparte si a le lucra la rand. Eu una daca as avea atatea in ladita cred ca toata casa ar sta intr-o debandada. Ar fi fiecare inceput macar cate un fir acolo si nu as stii la care sa ma opresc. Nu am rabdare sa le las neincepute si stiu ca este mai greu asa, dar ce sa fac? Fiecare model nou "ma cheama" sa-l incep. Timp si sanatate iti doresc sa le poti finaliza odata si odata ceea ce nu cred avand in vedere cate modele noi apar, nu va duce lipsa ladita ta de "materie prima".
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 17 Mai 2010, 19:23 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Wow! Ralu, am avut curiozitatea sa le numar si mi-au iesit 45 de modele, unul si unul. Felicitari pentru "ladoiul" tau!
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Ralu - ladita mea de zestre Scris: 17 Mai 2010, 20:02 |
|
|
|
Marieta, deocamdata doar timpul imi lipseste, dar ma multumesc cu ceea ce reusesc sa fac.
Rodica, ladoiul meu este deja neincapator, am improvizat pe al doilea, iar de fiecare data cand vine cineva in vizita nu pierd ocazia sa i le astern in fata pentru a le admira. Iar admiratia toata pleaca catre TTT care lucreaza de zor. Sunt sigura ca "materia prima" va abunda in viitor, deja frumoasa libelula imi face cu ochiul.
Cristina, asa este, sunt multe goblene. Inca un pic si fac expozitie in Italia cu produsele Rogoblen (ce bine ar fi daca s-ar putea face!).
Pupici dulci
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|