|
Acum este 04 Aug 2026, 08:17
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popa Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 19 Mai 2010, 10:11 |
|
Membru din: 10 Dec 2009, 09:38 Mesaje: 306 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Dureros cat de tristi sunt batranii nostri. Votez foto 15 pentru mainile muncite ale batranei. Sarut mana bunicii.
_________________ Gargarita Dansul-Macilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 19 Mai 2010, 11:00 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Toate fotografiile sunt absolut superbe si sunt sigura ca multe dintre ele sunt personale. Votez pentru fotografia nr 4.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gramescu Ana
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 19 Mai 2010, 12:55 |
|
Membru din: 15 Dec 2009, 20:44 Mesaje: 938 Locatie: Deva Nume forum:1
|
|
Votez pentru fotografia nr. 13. Sunt niste bunicute manechine superbe!
_________________ Gargarita Gratia-Fanteziilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 19 Mai 2010, 18:16 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5345 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Votez pentru fotografia nr. 4. Bunicilor li se citeste fericirea pe chip.
Pupici
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 19 Mai 2010, 18:50 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Votez fotografia nr. 5, pentru privirea "de deaprte" catre "departe".
Accentuez si eu ceea ce au spus gargaritele, anterior: Sa ne traiasca batranii!
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 19 Mai 2010, 19:22 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Cristina, nu stiu daca am voie sa votez, dar daca se poate atunci votez fotografia numarul 4. M-a impresionat zambetul de pe fata lor si bucuria ca sunt impreuna. Oare cati ani de casnicie au acesti doi bunici?
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 19 Mai 2010, 19:26 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Carmen, toate gargaritele, participante sau nu la concurs au dreptul sa-si exprime votul.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mocanu Didina
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 19 Mai 2010, 19:42 |
|
|
|
Enigmatici si cuminti, Terminandu-si rostul lor...
Asa sunt bunicutii din fotografia nr. 2 (votul meu). Cuminti, blanzi si frumoasi. Sa ne traiasca batranii!
_________________ Didina - Nimic nu este mai bland sufletului decat rugaciunea prietenilor facuta Domnului pentru noi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 19 Mai 2010, 20:12 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Bica, ideea acestei teme a fost a mea si Gargaritele din gradina noastra au fost de acord cu ea. Am un respect aparte pentru Batranii nostri, imi iubesc enorm de mult bunicii (doar pe cei din partea tatalui ii mai am alaturi), imi admir vecinele care au imbatranit frumos, imi admir mama soacra care, desi a ramas singura de mica, a avut o viata destul de grea, a avut puterea sa infieze un copil (sotul meu) si sa-l creasca si sa-i ofere totul in viata (si aici nu ma refer la valori materiale), imi iubesc mama (care nu este la o varsta asa de inaintata), duc dorul tatalui meu care nu mai este printre noi. Merg de multe ori pe strada si cand vad un cuplu de varsta a III-a zambesc si ma opresc in loc sa-i privesc.
Pentru toti Batranii nostri:
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|