Acum este 17 Apr 2026, 06:29

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Edeniada
MesajScris: 15 Oct 2009, 10:30 
Neconectat

Nume forum:1
Eden by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 10-02-2008
Rodica, Maria si Cozea, tocmai citeam ce ai scris despre Eden cand mi-au disparut informatiile din fata. Le-ai sters? Am resetat computerul - mi-am zis ca este de la mine, dar nu-i asa.
Vrei sa le mai copii o data? Mi s-a parut ca ai facut o copiere - informatiile pareau copiate in... oglinda?!

Si eu sunt indragostita de acest Eden.

Replica: Buna, Doruletz Mic. by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 11-02-2008
Nu stiu ce s-a intamplat cu topicul. Am tot asteptat pareri despre Eden cateva zile si nu au aparut si m-am gandit ca subiectul nu a prezentat interes. Mie, oricum imi place foarte mult si ca atare l-am comandat ieri. De sters nu am sters nimic (numai poate din greseala, fara sa stiu, dar nu prea cred).
Scriam in prima postare despre fosta mea colega care m-a "imbolnavit" cu "virusul goblenului" si ca a devenit pentru mine o boala incurabila.
De asemenea, am mai scris ca intru foarte des pe forum si citesc aproape tot ce se scrie doar ca nu am participat la discutii. Ti-am vazut numele de nenumarate ori. De asemenea am auzit de Cucos C, de Marian Topala, de povestea trista a unei gargarite care ne-a parasit (zic eu, doar fizic-virtual), cred ca Pusa se numea.
Am mai scris ca mi-a placut atat de mult Eden incat am copiat imaginea in computer si apoi mi-am pus-o in telefon si am aratat-o si colegelor mele de serviciu. Le vorbesc deseori despre goblen si despre pasiunea pentru aceasta "minunatie" si despre linistea sufleteasca pe care mi-o da fiecare impunsatura cu acul.

Cred ca am scris cam tot ce a fost si inainte in topicul care a disparut. Sper ca voi mai avea timp sa scriu pe forum, daca nu, sa fiti siguri cu totii ca citesc cu interes de cate ori deschid computerul, iar www.rogoblen.roeste in lista mea de Favorites demult si este la loc de cinste.

Numai bine tuturor si spor la goblenat.

Replica: RodiMar, by Oana Stancu (356 mesaje), la 11-02-2008
fii sigura ca suntem multe cu ochii pe el. Eu am facut un coup de foudre pentru el. Incerc sa ma inteleg - vreau sa aflu de ce acest model este atat de special pentru mine si pentru oricare persoana care il vede. Este oare nevoia noastra de puritate, de liniste, de paradis?

Replica: M-a amuzat, by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 11-02-2008
imaginea ta, Oana. Ai dreptate. Nici eu nu am puterea sa aduc o alta imagine langa Eden. Nu inteleg de ce ma fascineaza. Albul central si picurii de floricele?

Replica: Oana, by Golesteanu Eliza (72 mesaje), la 11-02-2008
vrei un scenariu demn de un Oscar, drept raspuns la intrebarea ta? Pentru mine este simplu: Eden inseamna Paradis, Rai, nu?

Replica: Fascinatia, by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 11-02-2008
ce a cuprins atatea persoane - oare n-o fi nevoia noastra de ingeri?

P.S. Nu o data m-am gandit la tine, RodiMar. Esti printre primele Gargarite de pe acest forum. Eu nu eram nascuta (pe acest forum) cand tu scriai. Ades mi-am zis ca nu ai timp sa scrii, dar ca sigur bantui pe undeva, pe langa noi. De ce mi-a ramas intiparit numele tau in memorie? Pentru ca lucrezi unul din preferatele mele: Amintiri de toamna.

Replica: Sunt incantata, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 12-02-2008
ca m-ai numit si pe mine Gargarita.

Imi place la Eden puritatea ingerasului cu picioarele goale, buchetelul care-i sta in poale si dragostea cu care isi alinta pisicuta, dragoste care este atat de bine redata in imagine incat imprastie bunatate si iubire peste tot, parca indemnandu-ne sa-i luam exemplul.

Amintiri de toamna l-am terminat mai demult si sta frumos, inramat pe perete. Imi plac foarte mult peisajele si am mai lucrat "Vara pe rau" si "Noapte feerica". As vrea sa lucrez si un peisaj de primavara ca sa am toate cele patru anotimpuri, dar astept, poate apare la "Modele noi" un peisaj de primavara care sa redea doar natura (fara case si personaje) ceea ce cred ca ar fi mai pe placul meu. Oricum sunt destule modele frumoase si am ce sa lucrez pana atunci. Acum lucrez "Dragoste" si apoi "Eden"-ul.

De la "Modele noi" imi place "Mac". Ideea de a personifica florile de mac in chip de femeie mi se pare senzationala.

Replica: Fetelor, by Serban Birtalan (348 mesaje), la 12-02-2008
pariez a in curand o sa uitati de Elodia si o sa scrieti EDENIADA!

Replica: Serban, by Golesteanu Eliza (72 mesaje), la 12-02-2008
imi pare rau pentru tine dar, fie nu ai nimerit unde trebuia, fie ne-ai confundat.
OTV-iste nu sunt persoanele ce isi rup din timp pentru a discuta despre goblen.
Nu ma deranjeaza Edeniada, cum ii spui tu.
Si, da, este posibil ca ingerul acela sa fi cazut special pentru inimile noastre. V-ati gandit?

Replica: Serban, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 12-02-2008
chiar daca ai vrut sa ne tachinezi putin, eu sunt convinsa ca ai un suflet sensibil odata ce ai intrat pe acest site. Nu ti-ai pus problema ca ingerasul ar putea fi si pentru inima ta?

Replica: Multumesc RodiMar. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 16-02-2008
Am citit ce ai scris tu despre Eden si explicatiile referitoare la cum se face o comanda si cum eu am facut pana acum comenzi doar prin email m-am gandit, - ce-ar fi sa incerc? Daca am reusit, ti se datoreaza tie.
Serbane, lamureste-ma si pe mine, ce-i Elodia: telenovela sau enigme neelucidate?
Imi place ideea de Edeniada, dupa ce voi termina Botezul poate...
Unul dintre fluturasii de la Romantica ii apartine sigur Gargaritei Blue, oare celalalt al cui este?

Replica: Elodia, by Serban Birtalan (348 mesaje), la 16-02-2008
- epopee OTV-ista, lalaiala pentru cei ce nu lucreaza goblen. Si cum sunt mai multe persoane ce nu lucreaza goblen...
Ideea era ca prefer Edeniada...
Celalalt fluture nu-i tot al tau?
Asa-i Eliza! De aia scriu eu aici.

Replica: Ma bucur, Letitia, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 16-02-2008
ca ti-am fost de folos si ai reusit sa castigi Eden-ul. Eu l-am comandat inainte si abia astept sa-l primesc, dar o sa incep sa-l lucrez dupa ce termin goblenul pe care il fac acum.

Replica: Sunt by Anisoara Nichita (236 mesaje), la 17-02-2008
indragostita de acest modelas. Aceasta este unica explicatie pe care pot sa vi-o dau.

Replica: Eden by stoicescu steluta (321 mesaje), la 18-02-2008
Intr-adevar este o imagine minunata, deosebit de placuta la vedere si o incintare pentru suflet atunci cind il privesti. Si parca iti da acea liniste sufleteasca de care avem cu totii nevoie. Cred ca va fi urmatorul model pe lista mea, dupa Botez. Si, in mod sigur va fi.

Replica: Am trecut by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 19-02-2008
pe la voi ca sa ma incarc cu frumuseti. Nu prea ma simt bine si simteam nevoia sa schimb ceva.
Ce ziceti? Postam pe rand ceea ce am lucrat la Eden-ul nostru?

Replica: Un by Lucia Marina (220 mesaje), la 19-02-2008
inceput de astenie de primavara, Laura? Niste MagneB6 si un calciu nu te-ar ajuta? La mine are efect. Mi-a mai disparut senzatia de oboseala.
Va anunt ca m-am tot invartit in jurul cozii si astazi am comandat Eden. Simt ca daca o sa il am asezat pe gherghef, sigur o sa uit de aceasta dependenta de PC. Este nevoia mea de relaxare.
P.S. Mi-am luat si ace si un gherghef.

Replica: Am primit, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 20-02-2008
ieri modelul Eden pe care l-am asteptat cu nerabdare. Este foarte frumos si abia astept sa-l incep, dar, dupa ce termin Dragoste. Mi-am si facut un plan de bataie, de unde sa-l incep, am studiat diagramele si desi are multe culori nu cred ca va fi o problema ci o provocare. Pentru mine, ar fi fost o problema numarul mare de culori daca modelul ar fi fost imprimat si nu cu diagrama.

Replica: O fetita frumoasa by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 26-02-2008
ce merita un loc langa goblenul Eden.

Replica: Doamne, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 26-02-2008
cat de frumoasa este!

Parca ingerasul din Eden si-a intors privirea spre noi ca sa-i putem admira gingasia si puritatea in toata splendoarea ei.

Replica: Poate by Alice Popa (248 mesaje), la 26-02-2008
o fi chiar sursa de inspiratie pentru Eden, RodiMar!

Replica: Se numeste by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 26-02-2008
Heaven-Sent.

Replica: O parabola by Golesteanu Eliza (72 mesaje), la 26-02-2008
deosebita, acest expediat din paradis.

Replica: Asa o by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 26-02-2008
vad eu pe Eden din Eden, la adolescenta. Aripile nu i se mai vad pentru ca nu mai are nevoie. Stim cu totii ca este un inger. V-ati gandit vreodata cati oameni ingeri sunt in jurul nostru?

Replica: Edeniada by Lucia Marina (220 mesaje), la 28-02-2008
Va anunt ca insomnia mi-am tratat-o cu Eden...
Va anunt ca am uitat cand incepe ziua si cand se sfarseste noaptea... v. Eden
Va anunt ca am slabit 2 kilograme pentru ca am uitat sa mananc... v. Eden
Va anunt ca am uitat sa fumez... v. Eden
Va anunt ca am stat in fata computerului doar cat sa raspund la mailurile urgente... v. Eden
Va anunt ca am uitat ca este duminica (rusine mie!)... v. Eden
Va anunt ca TV-ul a devenit radio pentru ca nu-mi puteam ridica ochii de pe panza... v. Eden
Va anunt ca am raspuns la telefon numai la apelul surorii mele... de la care am si luat Edenul martea trecuta. Cum eu abia il comandasem, aveam de asteptat. Asa ca, ea s-a intors la Frezile ei, unde fondul era in asteptare, i-am preluat eu Edenul lucrat doar diagrama 2 (dreapta), fara culorile deschise si am trecut la goblenat. De jos in sus pentru ca sora mea avea lucrat negrul si verdele cel mai inchis din diagramele celalalte.
Si, iata rezultatul. Daca il termin pana vineri il postez imediat. L-am scos de pe gherghef pentru ca am vrut neaparat sa il fotografiez cu camera si nu cu telefonul meu unde nu prea am rezolutie, asa ca este si un goblen plimbat prin oras pana la posesorul de camera.
Nailonul pe care il vedeti inca pe goblen este acolo pentru ca trebuie sa protejez culorile deschise si cum mana mea ajunge acum cand lucrez portiunea de sus, in acea zona, am gasit aceasta masura de protectie.
Va urez succes si voua la lucrul vostru, indiderent daca este Eden sau nu.

Replica: Felicitari, Lucia! by Buduroi Elena-Loredana (21 mesaje), la 28-02-2008

Arata superb. Esti tare!

Replica: Multumesc, by Lucia Marina (220 mesaje), la 28-02-2008
Loredana, Gargarita-Vorba-Dulce ce esti! M-am uitat pe forum din 10 in 10 minute ca sa vad opiniile voastre. Multumesc.

Replica: Eden by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 28-02-2008
Absolut mirific.
Pana acum nu observasem florile din bratele ingerasului si nu imi dadusem seama ce minunate sunt nuantele de la aripi.
Felicitari!

P.S. Nu mai spun nimic de viteza ta de lucru.

Replica: Sunt by Lucia Marina (220 mesaje), la 28-02-2008
atat de fericita cand imi scrieti asa fain. Mai fericita decat faptul ca am slabit doua kilograme. Multumesc, Nicoleta.
Este deosebit. De cand l-am postat, am completat punctele lipsa din toate diagramele care par lucrate in fotografie si am inceput continuarea de la coronita de la Eden.

Replica: Eden by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 28-02-2008
Sper sa ne arati o fotografie si cu el terminat. Spor la lucru!

Replica: M-ai by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 28-02-2008
lasat fara cuvinte! Se pare ca ai devenit momentan dependenta de goblen. Felicitari pentru reusita ta!

Replica: Lucia, esti incredibila. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 28-02-2008
Am ajuns sa ma intreb daca o sa apara vreodata goblenul care sa ma faca si pe mine sa lucrez asemeni tie. Slabe sanse. Cat de mult as iubi Botezul, ma consider fericita daca pot coase macar o ora. Eu cred ca tu si Bica ati putea coase o parte din modelele Rogoblen pana termin eu Botezul. Gargaritelor Lucia si Bica sunteti uimitoare.

Sincere felicitari!

Replica: A by Malinescu Anda (68 mesaje), la 28-02-2008
iesit extraordinar. Abia astept si urmarea. Bravo!

Replica: Multumesc, by Lucia Marina (220 mesaje), la 28-02-2008
mult pentru aprecieri. Parca am prins aripi!

Replica: Lucia! by stoicescu steluta (321 mesaje), la 29-02-2008
Esti formidabila! Felicitari! Este minunat! M-ai lasat pur si simplu cu gura cascata. Ce mai, m-am hotarit: dupa Botez voi coase si eu Eden. Iese minunat, nu este de iertat. Mi-a placut de cand l-am vazut, insa cusut imi place si mai mult. Felicitari inca o data si spor la lucru (lucru de care vad ca nu duci lipsa, ai din belsug).

P.S. Esti o adevarata Gargarita!

Replica: Steluta, by Lucia Marina (220 mesaje), la 29-02-2008
multumesc mult. De la tine, care esti o adevarata Gargarita cu G mare, lucratoare de Cina, sa primesc astfel de complimente, este grozav. M-am incalzit de bucurie pentru cuvintele tale atat de frumoase. Tu unde ai ajuns cu Botezul? Nu postezi nimic?
Spor la lucru si tie!

Replica: Lucia, by Milos Cosmina Elena (688 mesaje), la 29-02-2008
iti meriti pe deplin denumirea de Gargarita.
Felicitari!

Replica: Doamne, by Lacramioara Popescu (291 mesaje), la 29-02-2008
si eu lucrez repede (cand uit de casa si de mancare), dar tu m-ai intrecut.
Vezi ca vinerea se incheie curand si ne-ai promis ca-l dai la gata.

Replica: Nemaipomenit by Anca Lungoci (376 mesaje), la 29-02-2008
de frumos Eden-ul! Mai frumos ca in imaginea de control. M-ai convins, Lucia. Meriti titlul de Gargarita Eden.

Replica: Esti un fenomen, Lucia! by Golesteanu Eliza (72 mesaje), la 29-02-2008
Ce vei lucra dupa Eden?

Replica: Luci draga, by stoicescu steluta (321 mesaje), la 01-03-2008
Am postat acum citeva zile ceea ce am lucrat din Botez. Prea mult nu am avansat de atunci, asadar mai intirzii citeva zile, ca sa se cunoasca ceva de la ultima postare. In orice caz Eden-ul tau este minunat si ma gindeam cam cum o sa arate inramat. Cred ca va fi o bijuterie. Spor la lucru si dupa cum am vazut cred ca in curind ni-l vei arata incheiat.

Replica: Este minunat! by Maria Nistor (5039 mesaje), la 02-03-2008

Replica: Felicitari! by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 02-03-2008
Le meriti din plin. Esti fenomenala! Bravo! Este superb. Deja stiu care va fi urmatorul goblen pe care am sa il fac. Sper sa am macar un sfert din sporul tau la cusut.

Replica: Ma by Lucia Marina (220 mesaje), la 02-03-2008
simt cam prost ca nu am putut sa ma tin de cuvant si sa postez Eden-ul meu drag. Daca ati stii ca orice fac, ma intorc mai apoi sa il vad. L-am asezat pe biblioteca. Cand trec spre bucatarie, il privesc, cand stau in pat, il privesc. Imi este tare, tare drag.

De ce nu l-am postat asa cum am promis? Pentru ca nu l-am terminat. De ce nu l-am terminat? Pentru ca am aflat ca goblenul cere pe langa rabdare si timp si o anumita stare, - stare care mi-a lipsit dupa ce am aflat un lucru nu prea placut despre cineva drag. O sa incerc sa ma remontez si va jur ca il veti vedea la gata, curand.

Va multumesc pentru tot ceea ati scris. Chiar daca nu am scris, sa stiti ca eu am citit si m-am bucurat.

Adriana, iti urez succes si nu uita sa ne postezi si noua imagini cu Eden-ul tau.

Replica: Eden by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 02-03-2008
Multumesc frumos de incurajari, dar mai am pana ma apuc sa lucrez la el. Acum lucrez "Iconita" si imediat ce se contureaza un picut postez o fotografie.

Replica: Sa o by Anisoara Nichita (236 mesaje), la 02-03-2008
postezi la Colectia ta, ca tare este frumoasa, Adriana. Tocmai am vizitat-o. Este superba Iconita. Am vazut-o inramata la S-a inramat la Rogoblen. Astept sa o vad inramata si la tine. M-ai innebunit cu ramele tale din colectie.

Replica: In fine, by Lucia Marina (220 mesaje), la 04-03-2008
finalul. Este opera mea si am sa o asez si in Colectia mea. A fost o bucurie sa lucrez acest goblen si suportul vostru a contat mult. A existat o clipa, dupa ce am primit o veste proasta, cand am vrut sa il las pentru un timp. Faptul ca promisesem aici ca il postez repede, m-a ambitionat. Nu vreau sa spun ca a fost mai dificil de lucrat la sfarsit ci, ca nu am avut eu starea sufleteasca pentru a continua. Dar, asa cum te linisteste o rugaciune spusa in impasurile vietii noastre, tot asa, acest goblen a fost miracol si pentru mine. Am lucrat cu placere si ultimele puncte.
Va multumesc ca ati fost langa mine.
Luci

Replica: Eden by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 04-03-2008
Lucia, nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt cand privesc ceea ce ai realizat.
Meriti felicitari si intr-adevar esti o Gargarita cu "G".

Replica: Il am by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 04-03-2008
deja in casa, dar mi-am zis ca poate sa mai astepte. Ei bine, nu cred. Mai stau putin cat sa va scriu aici si ma apuc sa-l desfac. La mine este un intreg ritual: il desfac, cercetez fiecare ata, imi intind diagramele ca sa construiesc modelul dupa diagrama, imi chem si vecina ca sa discutam impreuna problema. Ce mai! Am treaba!
Felicitari si bravo este prea putin, Lucia. Dar nu stiu ce alte cuvinte ar putea sa exprime admiratia mea.

Replica: Lucia a iesit foarte frumos. by Buduroi Elena-Loredana (21 mesaje), la 05-03-2008
Felicitari, inca o data!

Replica: Loredana, by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 05-03-2008
nu imi este rusine nici de orhideele tale. Cat de frumoase si pure sunt!

Replica: Luci, by stoicescu steluta (321 mesaje), la 05-03-2008
ce as mai putea sa spun?! Este intr-adevar deosebit de frumos. Meriti toate laudele si stima noastra. Inca odata si din partea mea, felicitari.

Replica: Re-mar-ca-bil! by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 05-03-2008

Replica: Felicitari! by Maria Nistor (5039 mesaje), la 08-03-2008
Este deosebit!

Replica: Bine, by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 08-03-2008
ai venit in randul Gargaritelor, Maria!
Si eu sunt fana Eden. Tu ce lucrezi?
O intrebare noua se ridica acum: a lucrat cineva Eden cu ate Puppets? Este singurul produs cu aceasta ata.

Maria, iti postez niste flori interesante in semn de bun-venit. Au rol decorativ, dar sunt si niste stropitori grozave.

Replica: M-a convins. by Maria Nistor (5039 mesaje), la 12-03-2008
Astazi a ajuns si Eden-ul meu! Cu ata noua care ni s-a propus. Astept sa il incep, - am doar o mica problema. Mai am doua modele incepute. Nu stiu cat o sa rezist tentatiei de a-l incepe.

Replica: Abia by Lucia Marina (220 mesaje), la 12-03-2008
astept sa aflu cum se comporta atele Puppets la lucru. Si la culori - sunt curioasa cum va arata in final. Nu vrei sa il incepi, Maria? Pe mine, m-ar manca degetele sa fiu in locul tau.

Replica: Atele, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 15-03-2008
sunt interesante.

Replica: Eden by Untaru Livia (23 mesaje), la 22-03-2008

Replica: Oare nu-i asta perechea la Eden? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 08-04-2008

Replica: Eu by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 08-04-2008
cred, cu tarie, ca este perechea lui, Letitia.
Am o intrebare: oare de ce toti ingerii sunt desculti?

Replica: Ai dreptate Letitia, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 08-04-2008
ar fi o pereche perfecta pentru Eden.

Pana acum nu mi-a "sarit" in ochi acest lucru, dar ai dreptate, Doruletz. Toti ingerii sunt desculti. Oare de ce? Nu stiu, dar nu vad cu ce ar putea fi incaltati. Oare pentru ca plutesc?

Replica: Eden, by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 13-04-2008
povestea din copilaria noastra sau din gradina copilariei, cum zice Letitia in alt topic.
Am mai adus un chip de Eden, aici, ce nu poate insa concura cu ingerul Letitiei.
Am observat ca raspunul la de ce sunt desculti ingerii este pentru ca plutesc.
Intrebare: au aripile intotdeauna albe pentru ca sunt puri? Sau, stiti voi o alta explicatie?

Replica: Ingerii by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 13-04-2008
au aripile albe pentru ca ei nu nu pot fi atinsi de impuritate.

Replica: Eu cred by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 13-04-2008
ca ingerii au aripi albe pentru ca vin din lumina si sunt desculti pentru a simti matasea moale a ierbii si atingerea de catifea a florilor.

Replica: Gradina Edenului by Lacramioara Popescu (291 mesaje), la 15-06-2008

Replica: Gradina Edenului by Bica Nistor (1427 mesaje), la 15-06-2008

Replica: Eden by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 12-07-2008

Replica: Foarte frumoasa, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 12-07-2008
printesa din imaginea ta, Margareta. Cand o vezi cat este de dulce, nu poti sa nu-ti descretesti fruntea si sa uiti de greutati.

Replica: Eden. by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 29-07-2008
Ai, dreptate, RodiMar.

Replica: Eden by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 12-10-2008

Replica: Eden by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 12-10-2008
sau poate, numai nevoia de Eden.

Replica: Amintire by Tender Rose (252 mesaje), la 02-01-2009
Eden.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Edeniada
MesajScris: 21 Oct 2011, 11:52 
Neconectat

Nume forum:1
Fiindca tot vorbim de Eden, iat-o si pe Eva in acest paradis.

Anna Lea Merritt

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum