|
Acum este 04 Aug 2026, 10:22
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Cornelia Suteu
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 19 Mai 2010, 20:42 |
|
|
|
Imi place sa calatoresc si imi imaginez ca batranelul imbracat in port popular din fotografia nr. 3 are si el un gand sa calatoreasca. Fata lui este avida sa observe.
Cristina, superba tema.
_________________ Cornelia - Adevarata prietenie este ca sanatatea; valoarea ei este rar apreciata, pana cand ai pierdut-o.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 20 Mai 2010, 09:50 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Batranii nostri - batranii mei (bunicii) sunt acum doar o amintire, ganduri pline de nostalgie. Fiecare fotografie are frumosul ei, dar cum am de ales o singura imagine, votul meu merge catre fotografia nr. 2.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 20 Mai 2010, 10:18 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Felicitari pentru toate garagritele care au trimis fotografii. Sunt speciale si frumoase toate si asta face foarte dificila alegerea.
Votul meu merge la fotografia nr. 7.
Cristina, este una din cele mai frumoase teme de concurs.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 20 Mai 2010, 12:06 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Felicitarile mele. Cateodata imi aduc si eu aminte cu nostalgie de bunicii mei. Imi este greu sa fac o alegere. Toate fotografiile sunt emotionante. Votul meu merge la fotografia cu numarul 2.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 20 Mai 2010, 20:06 |
|
|
|
Imi este atat de greu sa aleg! Doua sunt care mi-au placut in mod deosebit (8 si 11), chiar daca din fiecare fotografie expusa avem ce invata si in acelasi timp este o lectie de viata pentru noi. Cum trebuie sa decid votul meu va merge catre fotografia nr. 11. Pentru mine este un tot, este vointa de a merge inainte chiar daca vesmintele negre si problemele fizice lasa o unda de tristete, dar zambetul de pe fata ne spune: da, sunt o invingatoare.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 20 Mai 2010, 20:23 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Felicitari pentru toate fotografiile, toate m-au emotionat, eu am un mare respect pentru oamenii in varsta, pentru blandetea, intelepciunea si umilitatea cu care trec prin viata. M-a atras insa fara masura fotografia numarul 2 pentru care si votez, are un nu-stiu-ce care mi-a amintit de bunicii mei (am o poza similara cu ei). Va pup!
P.S. Cristina, pozele pentru tema " Necuvantatoarele de langa noi" se trimit la acest nou e-mail care apare in pagina 1?
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 20 Mai 2010, 20:27 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Mi-a placut foarte mult si fotografia 3 pentru simpul fapt ca acest batranel poarta costum popular, o traditie care din pacate nimeni nu o mai considera valabila astazi.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 20 Mai 2010, 20:33 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Da, Dana, pe noul mail (concurs.forum.goblen@gmail.com) se trimit fotografiile pentru cea de-a treia tema.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicolae Orban
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 20 Mai 2010, 20:47 |
|
|
|
Fotografia 6. Observati mandria bunicului ce-si tine nepoatele stranse langa el si bunicuta ce sta in spatele lui. Sunt fotografii de arhiva nationala despre batranii nostri. Cea mai frumoasa tema de pana acum. Felicitari, Cristina!
_________________ Nic - Eu si Gargarita mea
|
|
| Sus |
|
 |
|
SOARE IULIANA
|
Subiectul mesajului: Re: Batranii nostri - fotografiile lunii mai Scris: 21 Mai 2010, 05:45 |
|
Membru din: 05 Ian 2010, 12:27 Mesaje: 504 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Uitandu-ma la poze, imi aduc aminte de copilarie. Bunicii au fost primii care ne-au incurajat si ne-au alintat, au avut la momnetul respectiv mai multa rabdare cu noi. Nu trebuie sa-i uitam niciodata caci fac parte din noi. Punctele mele merg la Fotografia nr. 8.
_________________ Gargarita-Raza-Blanda-de-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|