Acum este 10 Aug 2026, 17:51

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 27 Mai 2010, 19:37 
Neconectat

Nume forum:1
Eu ma opresc aici cu parerile. Le las si pe celelalte sa spuna ce-si doresc. Eu zic ca 3 puncte la un indiciu este suficient. Ca sa lucrezi 5 cmp iti ia destul timp in comparatie cu cat iti ia sa raspunzi la un indiciu. Nu crezi? Si inca ceva. Trebuie sa fixezi un numar de indicii pentru ca vezi tu, daca sunt prea multe si o fata raspunde sa zicem la 3 ori 5 puncte, alteia ii ia poate o zi sau mai mult sa lucreze 15 cmp. Eu spun toate aceste lucruri pentru a ajuta cumva fetele sa participe cu incredere alaturi de noi si ca vor avea sanse egale. Sper sa nu se supere nimeni. Eu voi participa cu draga inima daca o sa-mi convina regulamentul daca nu, nu am nici o obiectie. A zis odata Lenuta ca cine doreste sa participe, participa in functie de regulament. Avea dreptate. Eu incerc sa te ajut si pe tine, Sonia sa poti face un regulament convenabil. Acum, depinde de celelalte in mare masura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2010, 19:43 
Neconectat
Site Admin

Sonia, acum am citit ce ati scris aici. Nu am gasit nimic mentionat referitor la numarul de premii. Ce premii se acorda? Pentru ce?
Referitor la 2. Unele intrebari sa fie in alte topice de pe forum. Adica altele decat topicul de concurs. Gargaritele care raspund o vor face in topicul de concurs, dar vor mentiona topicul unde a gasit intrebarea., iti sugerez sa ramai numai in cadrul topicului de concurs sau sa ai acordul celor in al carei topic postezi. In plus, este necesar sa ai acordul gargaritei a carei imagine o folosesti. In luna aprilie am avut o nemultumire scrisa de la una din gargarite care reclama ca i-a fost folosita imaginea fara acordul ei si ca acest lucru a afectat-o. Am evitat sa fac o mentiune expresa in acest sens pentru ca nu am dorit sa generez discutii in plus.

Succes in moderarea concursului!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2010, 19:44 
Neconectat

Sonia, eu cred ca 2 puncte sunt ideale pentru indicii, mai ales ca se adauga la lucru si fotografii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2010, 19:47 
Neconectat

Sincer, nu prea as vrea sa ma bag, dar Rodica are pe deplin dreptate.
Cu ladita este la fel, - tentatia este mare si pentru asta fetele o sa faca ladoi, iar pentru altele este vorba de bani.
Sunt de acord cu acordarea punctelor pentru goblenul adaugat la colectie.
Daca mai am ceva de scris va anunt.
O imbratisare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2010, 19:53 
Neconectat

Atunci raman 2 (doua) puncte pentru intrebare, cu 3 intrebari pe zi.
Nu se vor acorda puncte la adaugarea in ladita ci doar la adaugarea la colectie (daca sunteti de acord, bineinteles).

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2010, 19:55 
Neconectat

Admin scrie:
Sonia, acum am citit ce ati scris aici. Nu am gasit nimic mentionat referitor la numarul de premii. Ce premii se acorda? Pentru ce?
Referitor la 2. Unele intrebari sa fie in alte topice de pe forum. Adica altele decat topicul de concurs. Gargaritele care raspund o vor face in topicul de concurs, dar vor mentiona topicul unde a gasit intrebarea., iti sugerez sa ramai numai in cadrul topicului de concurs sau sa ai acordul celor in al carei topic postezi. In plus, este necesar sa ai acordul gargaritei a carei imagine o folosesti. In luna aprilie am avut o nemultumire scrisa de la una din gargarite care reclama ca i-a fost folosita imaginea fara acordul ei si ca acest lucru a afectat-o. Am evitat sa fac o mentiune expresa in acest sens pentru ca nu am dorit sa generez discutii in plus.

Succes in moderarea concursului!
Monica, ai dreptate. Voi posta numai in topicul de concurs. Cat despre folosirea imaginilor altor gargarite, fie nu o voi face, fie voi cere acordul.

Iti multumesc pentru aprobare.

Pupici dulci si o imbratisare calda

O imbratisare calda si de la mine, Sonia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2010, 20:50 
Neconectat

Dragi gargarite, am o veste buna: si la acest concurs va fi sectiunea de Gargarita Lunii. Deci vom avea 4 premii: locul I, II si III plus premiul pentru Gargarita Lunii.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2010, 21:23 
Neconectat

Eu sunt bucuroasa ca se vor puncta goblenele adaugate la colectie pentru ca e frumos sa se premieze un goblen terminat. Punctarea mi se pare corecta ultima varianta propusa si discutata impreuna cu Dani.

In caz de egalitate la punctaj, Sonia nu cred ca ar fi bine departajarea in functie de punctele lucrate pentru ca ar putea aparea discutii in mod sigur. Eu ma gandesc ca de multe ori se aproximeaza cat am lucrat si deci ar fi greu de spus chiar la punct lucrat care a lucrat mai mult sau mai putin. Eu totusi nu cred ca poate exista egalitate de puncte.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mai 2010, 22:09 
Neconectat

Ma bucur mult ca Monica si-a dat acordul pentru organizarea acestui concurs, asa putem dezbate subiectul fara nici o retinere.
Multumim mult, gargaritelor TTT pentru tot ce faceti pentru noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2010, 06:30 
Neconectat

HANGANU ANDRA-SONIA scrie:

Regulament – iunie

La concurs pot participa gargaritele care au la activ un serial cu un goblen sau cele ce au realizat cel putin un model de la TTT. Concursul se va desfasura pe parcursul lunii iunie.

* Inscrierile la concurs se pot face pe parcursul intregii luni, nu exista o data limita pentru acest lucru.

Pupici
Nu vreau sa fiu plictisitoare, scriu doar din dorinta de a lamuri anumite aspecte.
Daca pentru goblen, indicii si fotografii lucrurile sunt cat de cat clare, cred ca la cele doua puncte din citatul tau, Sonia, ar mai fi de lamurit ceva.
Se aplica regula de participare si pentru sectiunea Gargarita lunii? Eu as zice ca ar trebui, ca atunci cand se boteaza un model. Daca o gargarita din cele trei premiate castiga si titlul de Gargarita lunii, i se acorda? Si aici as zice ca ar trebui, este meritul ei. Daca nu, atunci sa aleaga ea cui il da dintre participantele la concurs, sa fie ca un dar.
In ce priveste inscrierea in concurs ar fi bine ca inscrierea sa fie pana la sfarsitul primei saptamani. Asa consider eu ca se desfasoara o competitie adevarata, sa se ia startul deodata.
O zi buna, gargaritelor!

Multumim mult, Monica, pentru ca ti-ai dat acordul. Incercam si noi sa tinem pasul si sa va bucuram cu modelele noastre in lucru din respect pentru creatoarele lor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: