Acum este 10 Aug 2026, 18:33

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 28 Mai 2010, 06:39 
Neconectat

Nume forum:1
Rodica, schita de regulament postata nu a cuprins pana acum sectiunea de Gargarita Lunii pentru ca abia aseara am primit acceptul Monicai pentru asta. Deci inca nu m-am gandit la asta.
Cat despre premii, cred ca ar trbui sa dam posibilitatea cat mai multor gargarite sa castige, deci mi s-ar parea corect sa fie ca in luna asta: daca se castiga la ambele sectiuni sa se renunte la un premiu si sa castige urmatoarea clasata.

Pupici

Ultima oara modificat de Hanganu Andra - Sonia pe 28 Mai 2010, 06:42, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2010, 06:41 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
In ce priveste inscrierea in concurs ar fi bine ca inscrierea sa fie pana la sfarsitul primei saptamani. Asa consider eu ca se desfasoara o competitie adevarata, sa se ia startul deodata.
Nu vad de ce sa nu lasam pe toata lumea sa se inscrie cand doreste. La urma urmei nu este o bucurie sau un avantaj sa pierzi startul.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2010, 06:44 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Nu vreau sa fiu plictisitoare, scriu doar din dorinta de a lamuri anumite aspecte.
Ma bucur ca iti spui parerea.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2010, 06:47 
Neconectat

Mi-am spus doar o parere. Este decizia fiecareia cand se inscrie, dar ii scad sansele, asa cred. Eu una particip cu gandul sa castig ca doar de asta este concurs. Inscrierea mai tarziu nu stiu cu ce ar avantaja pe cineva, dar fiecare face cum crede.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2010, 06:58 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite. Va rog sa nu uitati ca astept propuneri de teme pentru mini - concursul de fotografii.
Unele idei ar fi: Soarele, mingea de foc, Formele (culorile) cerului, Lumea vazuta prin ochii copiilor, Florile mele.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2010, 07:24 
Neconectat

Oare, pentru ca este 1 iunie, ziua copilului, nu ar merge o tema de acest gen la fotografii? Sau pentru povestioara?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2010, 09:01 
Neconectat

Sonia, am stat din umbra si te-am urmarit cat suflet pui in crearea regulamentului pentru concursului de luna viitoare, de aceea te felicit din toate inima.
Ca si Cristina imi place ca esti preventiva, la orice situatie care s-ar ivi si de aceea iti doresc succes, scuza-ma "succesuri" in moderarea acestui concurs, care este mai mult decat promitator.
Imi place ideea de a nu avea descalificari, ci doar penalizari, iar de apreciat este faptul ca daca o gargarita nu poate posta in saptamana in curs si aduce motivare sa nu fie penalizata. Imi place si diferentierea la ceea ce priveste punctarea la marimea goblenurilor, dar si mai mult imi place ca la toate punctele acumulate din etapele concursului sa fie insumate.
Pentru temele fotografiilor mi-ar placea ca in fiecare saptamana sa fie una, ca cea din luna in curs, dar la cum se anunta regulamentul vei avea ceva de lucru. Insa si doua teme cred ca ar fi dea ajuns. Imi place de asemeni si doua din temele propuse: Lumea vazuta prin ochii copiilor si Florile mele. Dar de Ciresar ce ziceti?

Iti doresc succes, Sonia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2010, 09:26 
Neconectat

Roxana Deli scrie:
Oare, pentru ca este 1 iunie, ziua copilului, nu ar merge o tema de acest gen la fotografii? Sau pentru povestioara?

Roxana, nu s-a pronuntat nimeni pentru povestioare deci nu stiu ce sa fac.
Cat despre 1 iunie, tocmai de aceea am propus tema Lumea vazuta prin ochii copiilor.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2010, 09:28 
Neconectat

Perhinschi Anca scrie:
Sonia, am stat din umbra si te-am urmarit cat suflet pui in crearea regulamentului pentru concursului de luna viitoare, de aceea te felicit din toate inima.
Ca si Cristina imi place ca esti preventiva, la orice situatie care s-ar ivi si de aceea iti doresc succes, scuza-ma "succesuri" in moderarea acestui concurs, care este mai mult decat promitator.
Imi place ideea de a nu avea descalificari, ci doar penalizari, iar de apreciat este faptul ca daca o gargarita nu poate posta in saptamana in curs si aduce motivare sa nu fie penalizata. Imi place si diferentierea la ceea ce priveste punctarea la marimea goblenurilor, dar si mai mult imi place ca la toate punctele acumulate din etapele concursului sa fie insumate.
Pentru temele fotografiilor mi-ar placea ca in fiecare saptamana sa fie una, ca cea din luna in curs, dar la cum se anunta regulamentul vei avea ceva de lucru. Insa si doua teme cred ca ar fi de ajuns. Imi plac de asemeni si doua din temele propuse: Lumea vazuta prin ochii copiilor si Florile mele. Dar de Ciresar ce ziceti?

Iti doresc succes, Sonia.

Anca, multumesc mult. Imi place tare mult si tema Ciresar.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mai 2010, 09:29 
Neconectat

Eu am inteles ca cine nu posteaza intr-o saptamana episodul, dar vine cu explicatia saptamana viitoare, este penalizata, dar i se vor aduna punctele. Asa este, Sonia?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: