Acum este 10 Aug 2026, 19:22

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 30 Mai 2010, 15:26 
Neconectat

Nume forum:1
Dragut Raluca scrie:
Si daca la concursul lunii mai participa doar 10 gargarite, ce farmec mai are concursul?
Imi pare rau ca sunteti dezamagite de concursul din aceasta luna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 15:35 
Neconectat

Cristina, scuza-ma! Am vrut sa scriu iunie. Si nu sunt dezamagita deloc chiar de concurs.
Eu ma refeream la faptul ca daca participa gargarite putine si putem sa ne votam doar noi intre noi, nu mi se pare corect fata de celalalte. Eu recitind concursul de luna aceasta Gargarita lunii, mi se pare unul dintre topicurile cele mai frumoase, in care fiecare a scris din inima ceva. De ce sa punem frau acestor sentimente?

Rodica, eu cred ca toate gargaritele vor sa participe la concurs, din pacate timpul si problemele personale uneori ne coplesesc si nu mai avem si timp pentru a coase, a face fotografii si a le posta. Dar sunt sigura ca atunci cand vine duminica si ne asezam linistite in fata calculatorului si dorim sa scriem ceva frumos despre o alta gargarita, in acel moment nu ne-am dori sa gasim scris: nu poti scrie pentru ca nu participi la concurs. Prin faptul ca se voteaza o gargarita, cea care voteaza nu castiga nimic. Sincer, ce nu ti-a placut din concursul lunii mai? Pentru ca banuiesc ca ceva te-a deranjat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 15:38 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Atunci sa stea deoparte daca nu vor sa fie alaturi de noi.
Concursul lunii mai a fost altceva, totul separat.
Pe mine, personal, ma doare tare ceea ce ai scris.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 15:39 
Neconectat

Cristina, concursul acestei luni nu a fost o dezamagire. Sunt convinsa ca multe au avut de invatat din experienta ta si mai ales din modul tau de moderare. Nu ai de ce sa crezi asa ceva.
Regulamentul concursurilor nu o sa multumeasca niciodata pe toata lumea. Intr-o luna favorizeaza pe cele care lucreaza foarte mult, iar in alta luna favorizeaza pe cele care lucreaza putin. Dar asta este. Nu putem sa multumim toate gargaritele.
Nu cred ca este in masura nimeni sa spuna cuiva sa stea deoparte daca nu le convine modul de desfasurare al concursurilor. Eu cred ca atunci cand ne spunem opinia si ce nemultumiri avem, dam dovada ca ne intereseaza ce se intampla pe acest forum, ca ne implicam.
Eu cred ca unul din motivele pentru care nu participa gargaritele este ca nu dispun de atata timp de care dispun celelalte. Alt motiv ar fi ca de fiecare data aceleasi persoane castiga concursurile de goblenat.
Aceasta este parerea mea, iar daca deranjeaza pe cineva, imi cer scuze, dar fiecare avem dreptul sa ne spunem opinia, asa cum fac si alte gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 15:42 
Neconectat

Asa ai inteles, tu, Ralu, ca m-a deranjat ceva la concursul lunii mai?
Nu, nimic. Doar ca as vrea sa se puna mai mult accent pe goblen care din ce in ce mai mult este lasat deoparte si se face loc prea mult si se apreciaza si mai mult doar mesajele scrise. Asta nu imi place. In rest, eu oricum fac ce am facut dintotdeauna ca doar pentru asta am intrat aici: lucrez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 15:46 
Neconectat

Neacsu Alina scrie:
Eu cred ca unul din motivele pentru care nu participa gargarite este ca nu dispun de atata timp de care dispun celelalte. Alt motiv ar fi ca de fiecare data aceleasi persoane castiga concursurile de goblenat.
Vad ca te deranjeaza foarte tare. Stii ce poti sa faci? Participa si o sa castigi. Este ca la loto: nu participi, nu castigi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 15:49 
Neconectat

Da, Rodica, asta am inteles. De ce nu ai pus aceasta conditie si la concursul lunii mai? De ce atatea polemici pentru luna iunie, sincer nu inteleg.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 15:51 
Neconectat

Da, Ralu, probabil ca doare, dar in pielea mea s-a pus cineva vreodata? Cand vad laude si laude la adresa unora care nu au atins un goblen de luni de zile si eu nu stiu cum sa mai demostrez ca lucrez si nimeni nu vede? Fiecare le stie pe ale lui.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 15:55 
Neconectat

Tocmai, Rodica, participam in multe, chiar daca poate banuim de la inceput cine va castiga.
Oare acesta este semn ca nu ne implicam?
Stii, nu cred ca as avea curajul sa ii spun Bicai, Oanei, Ramonei, Doruletz Mic si altor gargarite ca nu pot vota la Gargarita lunii pentru ca nu participa la concurs.
Iar laudele pentru tine Rodica nu cred ca au lipsit vreodata, nu cred ca exista gargarita pe forum care sa nu te aprecieze. Am observat ca la toate concursurile la care ai participat, ai castigat si sincer, ma bucur pentru ca merita premiat lucrul tau si viteza ta.

Ultima oara modificat de Dragut Raluca pe 30 Mai 2010, 15:58, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 15:56 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Da, Rodica, asta am inteles. De ce nu ai pus aceasta conditie si la concursul lunii mai? De ce atatea polemici pentru luna iunie, sincer nu inteleg.
Daca parerile mele crezi ca au creat polemica imi pare rau. Tot raman la parerea ca nu se apreciaza goblenul ci mai mult numarul de mesaje sau ce se scrie.
Stai linistita, tu nu ai nici o vina. Am si eu un of si nimeni nu intelege.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: