Acum este 10 Aug 2026, 20:16

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 30 Mai 2010, 19:42 
Neconectat

Nume forum:1
Ai dreptate, Dani. Ar trebui sa poata participa toti. Dar este nevoie sa se stie ca nu va fi un premiu special pentru fotografie. Va fi un singur clasament cu trei catigatoare (primele trei locuri).

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 19:46 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Pentru alegerea unei gargarite pentru titlul de Gargarita Lunii nu ai specificat, cea care voteaza trebuie sa faca parte din concurs?
Asa mi s-ar parea corect.
Iar cea aleasa trebuie si ea la randul ei sa aiba un goblen in lucru la data nominalizarii? Asa mi s-ar parea corect.
Prin activitate pe forum sper ca nu te referi la mesaje scrise ci si la lucru la goblen.
Cu riscul de a deranja eu tot insist pentru ca nu vreau ca eu la randul meu sa fiu dezamagita, nu ar fi prima data. Eu tot am speranta ca toate au inteles ca goblenul este principala activitate pe forum, iar daca nu este si eu am inteles gresit asta e.
Sonia, iti doresc sa fii o moderatoare macar atat cat a fost si Cristina luna aceasta daca nu si mai exigenta. Doar de dragul de a participa fetele te rog eu sa nu accepti orice. Cine stie ca lucreaza si vrea sa participe bine cine nu, poate sa se delecteze cu ce facem noi, dar eu una daca nu as face parte parte din concurs, nici comentarii nu mi-as permite sa fac, intai sa dovedesc ca muncesc si apoi sa-mi dau cu parerea. Asta sunt si nici nu pot sa ma schimb stand deoparte si lasand lucrurile nelamurite, cel putin pentru mine daca nu si pentru restul care imi dau dreptate.
Rodica, dupa cum ai vazut, regulamentul pentru Gargarita Lunii va fi exact ca si luna asta. Mi s-a parut ca in luna mai concursul s-a desfasurat foarte bine si nu vad de ce l-as schimba. Poate vota toata lumea.
Gandeste-te ca este ca la Eurovision. Cum ar fi daca s-ar vota numai cantaretii intre ei? Sau cum ar fi daca s-ar apuca toata lumea de cantat?
Sper ca m-a inteles toata lumea.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 20:06 
Neconectat

Rodica, ai recunoscut in gradina noastra ca atata timp cat ai stat cu Amiras, nu ai putut sa cosi. Acelasi lucru se intampla si cu mine. Nepotica mea imi ocupa tot timpul. Ca nu pot sa merg in casele celor ce le-am daruit goblenurile sa le fotografiez, ca parca nu-mi permit sa fac acelasi lucru nici in casa nurorii mele, - poate ma intelegeti, poate nu. Daca am intrat in aceasta gradina, am facut-o si pentru ca am aceasta pasiune pe care am crezut ca o voi transmite mai departe nurorii mele. Din pacate sau din fericire pentru ea, este tanara si prefera sa se distreze cat eu stau cu nepotica mea.
Nu mi-am dat niciodata cu parerea (negativ) aici. Mereu am incercat sa sustin pe cele care lucreaza, am admirat colectiile, m-am incarcat asa cum a descris Cristina, in gradina noastra.
Mi-ar fi placut sa particip si la ultimul concurs de fotografii cu votul meu, dar dupa ce am citit ce scrie aici, prefer sa nu o fac ca sa nu supar pe cineva.
Am votat-o pe Mona la Gargarita lunii, inainte de a citi acest topic. Sotul meu ce citeste langa mine spune ca aici s-ar putea sa fie problema care isca discutii. Daca acest aspect poate ajuta cu ceva, eu imi retrag votul pentru Mona, desi imi este foarte draga.
Cristina, ai sustinut un concurs impecabil in luna mai, un concurs caruia eu i-as acorda (si nu vreau sa supar pe nimeni) 10(zece) cu felicitari.
Sonia, imi place modul tau de a gandi si iti doresc succes in moderarea noului concurs.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 20:54 
Neconectat

Citat:
Vad ca te deranjeaza foarte tare. Stii ce poti sa faci? Participa si o sa castigi. Este ca la loto:nu participi, nu castigi.
Rodica, eu nu m-am adresat asa de dur tie. Dar asta e. Nu ma deranjeaza pe mine in special pentru ca nu lucrez ca sa castig, lucrez ca imi place si imi este drag. Oricum forumul acesta nu mai este cum era odata si asta a determinat multe gargarite sa isi vada de treaba lor, sa nu se mai implice in nici un concurs. Imi cer scuze inca o data ca am indraznit sa imi spun parerea. Cum mi s-a spus mai demult, cand am moderat si eu un concurs, ca nu am experienta necesara pentru a modera, asa o sa fac. Nu o sa ma mai implic in nimic. Imi vad de cusutul meu si gata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 21:00 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Da, Ralu, probabil ca doare, dar in pielea mea s-a pus cineva vreodata? Cand vad laude si laude la adresa unora care nu au atins un goblen de luni de zile si eu nu stiu cum sa mai demostrez ca lucrez si nimeni nu vede? Fiecare le stie pe ale lui.
Nu credeam ca trebuie sa fii laudat atunci cand cosi. Si nu cred ca trebuie sa vada cineva cat cosi sau ce cosi. Important este sa vezi tu si sa fii multumita tu de ceea ce faci, de ce minuni ies din mainile tale. Pe noi toate ne leaga o pasiune comuna, goblenul si cred ca fiecare coase atat cat ii rezerva timpul. Nimeni nu trebuie sa fie judecat la ce interval de timp pune mana pe goblen.
In fine, mai bine imi vad de treaba mea, ca sa nu mai deranjez pe nimeni.
Sonia, mult succes la moderare si tuturor gargaritelor care o sa participe la concurs in luna iunie, ac sprinten.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 21:05 
Neconectat

Alina, cel mai usor este sa renunti si cred ca Alint este cea mai in masura sa iti spuna ca nu aceasta este solutia. Sper totusi sa te mai gandesti si sa fii alaturi de noi si in concursurile viitoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 21:09 
Neconectat

Alina, eu zic ca si Dani, - nu te supara, nu renunta, nu este cazul, din contra, capul sus si dai batai la ac alaturi de noi toate in concursurile viitoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 21:15 
Neconectat

Alina, au dreptate fetele. Nu te lasa batuta.
Nu este bine sa pleci la lupta gadindu-te ca oricum vei lua bataie. Fruntea sus si te astept la concurs.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 21:16 
Neconectat

Dani, nu renunt la nimic. Ador goblenul si nu as renunta la el pentru nimic pe lumea asta. Renunt doar sa mai imi spun parerea in legatura cu ceva. Am citit tot ce s-a scris si desi nu mai vroiam sa imi spun parerea, am facut-o, dar acest lucru vad ca deranjeaza. Altii pot sa spuna ce doresc si ce nelamuriri au, dar ceilalti nu. OK.
O sa imi vad de cusut si atata tot.
Ralu, suparata nu sunt. Peste 3 zile fac 20 de ani asa ca am destule motive sa fiu fericita.
Dani, multumesc pentru suport. Stai linistita ca nu ma doboara pe mine trei cuvinte mai dure. Duc mult mai mult.
Pupici pentru voi toate, dragele mele.

Ultima oara modificat de Neacsu Alina-Mihaela pe 30 Mai 2010, 21:19, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2010, 21:17 
Neconectat

HANGANU ANDRA-SONIA scrie:
Alina, au dreptate fetele. Nu te lasa batuta.
Nu e bine sa pleci la lupta gadindu-te ca oricum vei lua bataie. Fruntea sus si te astept la concurs.

Pupici
Sonia, nu o sa pot sa particip la concursul din luna iunie deoarece sunt in sesiune si am examene. Dar vine ea vacanta. O astept cu bratele deschise.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: