Acum este 10 Aug 2026, 21:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 313  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 

Cine sa modereze in continuare concursul de la 1 iulie 2025?
Chestionarul s-a inchis pe data de 29 Iun 2025, 18:21
Alinus 67%  67%  [ 6 ]
IuliiaB 33%  33%  [ 3 ]
Voturi totale : 9
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Nu incepem un nou concurs?
MesajScris: 31 Mai 2010, 18:03 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, am tot citit parerile voastre. Sincer, la un moment dat am fost tentata sa nu mai particip la urmatorul concurs. Atatea polemici apar incat uneori ma gandesc ca este mai comod sa cos si atat.
Insa, imi aduc aminte de luna ianuarie, cand eram abatuta si putin suparata din cauza greutatilor din viata reala si realizez ca aici am gasit un loc de relaxare, caldura sufleteasca, persoane care nu au auzit de mine niciodata si care m-au primit cu bratele deschise. Au avut un cuvant de apreciere si de dojana in momentul unei greseli (aduceti-va aminte de cuvintele calde ale mamei cand te cearta).
Haideti sa nu stricam aceasta gradina pe care tot voi, gargarite harnicute, ati cultivat-o pana acum. Haideti sa ne amintim ce inseamna "play for fun" (chiar daca este o expresie imprumutata de la altii) si sa ne "jucam" cu acusoarele noastre pentru a finaliza modelele cu care suntem rasfatate de neobositele noastre gargarite TTT.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 19:08 
Neconectat

Rodica, fara suparare, iti aduc aminte zicala: cand doua persoane imi spun ca sunt beat, trebuie sa merg la culcare. In traducere, asta inseamna ca fetele vor sa joace dupa alte reguli si nu dupa regula propusa de tine. Nu exista pic de lipsa de respect in cuvintele lor si nu o lua ca un atac la persoana ta.
Nu este prima oara cand imparti gargaritele din aceasta gradina in doua tabere pentru ca tu ai alta opinie referitoare la concursuri, modul de acordare a numelor etc.
Gargaritele iti demonstreaza (v. chiar postarea lui Iuli) ca pasiunea care ne uneste este goblenul, dar ceea ce ne leaga sunt legaturile afective dintre noi (v. ultima intalnire de la Baia Mare, - Karmen, Carmen si Iulia. Vezi ce scrie Iulia).
Sonia nu merita un astfel de preambul la primul ei concurs, iar Cristina trebuia felicitata pentru creearea topicului Gargarita lunii. Modul tau de a pune problema suna in felul urmator: eu vreau sa impun cine sa fie gargarita lunii.
Moderarea ego-ului si a vanitatii este un exercitiu personal si departe de mine de a te arata cu degetul, dar nu ma pot abtine sa iti spun ca esti nedreapta.
Stiu ca esti fericita ca esti pensionara si poti sa te dedici pasiunii tale.
Ei, bine, eu am trei slujbe si trebuie sa le duc pana imi acopar datoriile daca nu vreau sa raman fara casa din cauza bancilor. O sa te rog sa faci un exercitiu de imaginatie si sa-mi spui cum te-ai simti dupa o tura 11-5 (tura de noapte), cu o ora de somn, dupa care serviciul nr. 2 de la 8-16. Ajung acasa la 17, am timp sa fac un dus si sa dorm (cat imi ajunge) pana la 19 pentru ca de la 20 - 23 lucrez on-line pentru o alta firma.
Daca intr-o sambata sau in singura mea zi cu numai doua servicii pe zi, mai cos cateva puncte, acesta este chiar un regal.
Iti propun sa abandonezi pentru intotdeauna atitudinea aceasta de a ne imparti in doua. Nu ne face bine nici mie, nici tie, nici celorlalte gargarite.

P.S. Nu as vrea sa fiu in locul lui Doruletz Mic, denumita Altceva pe care o respect. Sincer, eu nu m-as simti respectata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 21:03 
Neconectat

Vai, Ramona, cum as putea sa ma supar. Daca eu nu-mi expun aici problemele si greutatile ci doar parerile despre goblen sau opinii despre concursuri, nu inseamna ca nu le am. Te felicit ca poti lucra in trei locuri, cu bancile fiecare roman are aceeasi problema iar cu pensionarea nu as dori nimanui sa umble prin spitale ani de zile, sa faca cinci operatii la picioare, sa vada daca are sau nu cancer la oase. Cu impartitul in doua de care spui nu vad cum, eu mi-am dat cu parerea, ni s-au cerut opinii si hopa, toate pe mine. Cu ce am impus eu vreo regula? In afara de Provocarea Dar din dar, eu nu m-am amestecat si nici acolo nu am fost moderatoare, am fost una dintre participante. Daca nu ai observat, altceva, a fost pus in ghilimele ca semn ca cele mentionate inseamna ceva pentru mine. Acuma nu trebuie sa ma judeci ca nu am folosit cuvinte pompoase. Nu sunt suparata pe nimeni decat pe mine ca am avut incredere ca lumea este corecta, ca accepta pareri si opinii dar pana la urma am fost lovita in naivitatea mea. Nu pot sa contest cuvintele tale pentru ca nu-ti cunosc varsta si ar fi urat din partea mea sa contrazic o persoana mai in varsta chiar daca aici zicem ca suntem toate de o varsta. Chiar daca ne consideram asa, un respect tot trebuie sa existe, nu poti la 20 de ani sa te iei de o persoana de 44, totusi, iti poate fi mama. Si in alta ordine de idei, nu stiu de unde pana unde a reiesit ca nu as fi de acord cu titlul de Gargarita lunii? Eu am explicat doar dupa ce criterii ar trebui sa se faca. Ramasese in suspans concursul si chiar Sonia a recunoscut ca era un pic dezamagita. M-am gasit tot eu, sa dau idei si sa fac propuneri. Asta e. Nu am incercat niciodata sa fac nimic, sa impart ceva in doua, am incercat sa ajut dar se pare ca toata lumea le stie pe toate aici si dupa doi ani eu trebuie sa raman la stadiul" boului" care trage. Ce mai contam noi cele ce participam la concursuri ca vin cele din afara si ne fac regulile. Daca tot sunt considerata persona non grata, mai am voie sa scriu, sa cos sau sa particip la vreun concurs? Se pare ca asa functioneaza, am ajuns dupa cinci premii intai sa fiu un nimeni si asta doar pentru ca destinul nu a fost la fel de bun cu mine cum a fost cu voi.
Gargaritelor, de ce ati uitat sa fifi gargarite?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Mai 2010, 21:09 
Neconectat

Dragutelor, hai sa punem capat la toate discutiile si sa ne lasam cuprinse de magia goblenului.
Haideti sa facem acest loc minunat, inconjurat de cuvinte frumoase si buna dispozitie.
Haideti sa ne bem cafeaua, ceaiul aici.
Acest forum e oaza noastra de liniste.
Pana la urma, suntem umane nu pline de ura.
O inbratisare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 07:05 
Neconectat

Tender Rose scrie:
Letitia si Alexa, sa stiti ca plang. Sotul meu mi-a inchis de doua ori calculatorul ca sa ma linistesc. Nici sa gatesc nu am fost in stare astazi. Am intrat dimineata ca sa va arat ce am lucrat ca maine il trimit unei gargarite de departe si m-am simtit pusa la zid ca sunt un nimenea ca nu am ladita si serial in lucru.
Va multumesc pentru mainile intinse. O evreica cu suflet mare, numita Roza, va pupa pe toate.
Va las amintire niste trepte cu flori.

P.S. Nu uitati ca in viata prietenii sunt trandafirii care ne bucura zilele.
Stiu ca nu am drepturi depline si probabil nu am voie sa intru in concurs, dar am in inima mea doua fiinte ce au fost langa mine pe acest forum cand eu am fost jignita. Intreb totusi:
- intr-o saptamana pot vota mai multe gargarite?
- pot vota o gargarita care nu are colectie, dar care este gargarita fondatoare?

Sonia, succes la concurs!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 07:08 
Neconectat

Tender, cum sa nu poti participa la concurs?
Din pacate, nu poti vota decat o gargarita pe saptamana, iar in privinta votului tau nu ma pot pronunta. Votezi pe cine vrei. Nu as vrea sa influentez nicicum voturile voastre pentru Gargarita Lunii.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 08:21 
Neconectat

Multumesc frumos, Sonia pentru raspuns.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 21:26 
Neconectat

Rodica, am 57 de ani si ar fi fost cazul sa ma odihnesc, sa cos goblen, ca doar is anii mei de pensie. In ciuda varstei, eu admit si opinia unui copil. Nu sunt genul care sa se cramponeze de conveniente si nu te formaliza ca sunt mai mare decat tine. Uneori, nu varsta aduce intelepciunea, ci capacitatea noastra de intelegere a notiunilor fundamentale. Iar eu am pus intotdeauna prietenia pe primul plan, in concordanta cu principiile ei.
Stiu ce inseamna pensionare medicala. Am o cumnata pe care o insotesc in fiecare an la comisie.
Doamne fereste de boala mentionata si iti doresc sa stea departe de tine.
Opinia ta, reiterativa m-a mahnit. Incearaca sa te asezi in locul nostru, al celor ce ti-am raspuns ca sa ne intelegi.
Modul cum te prezinti tu aici, nu te caracterizeaza si cred ca esti cruda cu tine. Te respect pentru ceea ce faci si ceea ce esti, iar intrebarile pe care le pui la final sunt retorice pentru ca se stie ca in aceasta gradina nu sunt astfel de ingradiri.
Hai sa ne scuturam de toate si sa mergem pe aleile aceste gradini, impreuna!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 22:22 
Neconectat

Ramona chiar sunt mandra de mine, nu am sa-mi reprosez nimic cu atat mai mult acum ca ti-am aflat varsta. Sunt multumita ca desi nu stiam nu am indraznit sa te contrazic si la mine asta inseamna respect. Crede-ma ca daca nici eu nu am incercat si incerc sa merg alaturi de voi atunci nu mai inteleg nimic. Sunt zilnic pe forum, ma bucur de realizarile celorlalte, ma bucur cand si ele ma apreciaza, dar m-am gandit ca am si eu dreptul sa-mi spun parerea si tocmai cand o fac deranjeaza. Tot timpul ma intreb ce au cu mine si de ce nu ia nimeni atitudine. Pana la urma acest topic ma gandeam ca pentru asta exista, pentru discutii inaintea unui regulament. Nu am sa-mi cer scuze nimanui, eu am incercat sa ajut, nu sa dezbin. Daca asta supara pe cineva nu am ce face, n-o sa fiu slaba, n-o sa dau bir cu fugitii, n-o sa aleg calea usoara, o sa fiu aici in continuare pentru persoanele care simt ca ma vor alaturi. Odata pus un regulament discutiile dispar asa ca se face prea mult caz pe asta. S-a terminat, luna a inceput asa ca nu ne ramane decat sa participam sau nu. Cum se zice, zarurile au fost aruncate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Iun 2010, 08:37 
Neconectat

Pentru ca luna iunie este aproape la sfarsit, eu as vrea sa va propun un nou concurs pentru luna iulie.
Pentru ca este vacanta pentru multe gargarite, eu as dori sa propun un concurs un pic mai lejer, gen "Provocarea dar din dar", doar ca, acele gargarite care castiga locul I, II si III sa daruiasca premiul la alte gargarite din concurs.
De asemenea, as dori sa mentin si Gargarita Lunii, pentru ca este un concurs frumos si plin de cuvinte frumoase.
Va propun si concursul de fotografii, cu premiu separat, ale carui conditii si teme sper sa le discutam impreuna.
Eu astept opiniile voastre, in mod deschis si fara suparare.

Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 3122 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 313  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: