|
Acum este 24 Iul 2026, 16:16
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nalbelor - goblen lucrat de Rodica Scris: 06 Iun 2010, 08:26 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
O explozie de culoare! Foarte frumos!
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nalbelor - goblen lucrat de Rodica Scris: 06 Iun 2010, 10:01 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9145 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Rodica, frumoasa domnisoara ta. Iti doresc mult spor, pentru ultima suta de metri!
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nalbelor - goblen lucrat de Rodica Scris: 06 Iun 2010, 10:02 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Nu mai am cuvinte. Felicitari! Domnisoara ta are ochii verzi. Pot sa spun, ca si tu ai inaintat foarte mult. Jos palaria! Te imbratisez cu mult drag.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
| Ultima oara modificat de Admin pe 06 Iun 2010, 12:46, modificat 1 data in total. |
| Corectat |
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nalbelor - goblen lucrat de Rodica Scris: 06 Iun 2010, 11:02 |
|
|
|
Rodica, am admirat-o de foarte multe ori. Este un goblen superb, plin de culoare, mister si tot ce iti doresti. Tu, ne-ai obisnuit prin talentul tau de a ne aduna cu roiul la topicul tau. Felicitari, pentru tot ceia ce faci, stiu ca ceea ce faci lasi cate o farama din sufletul tau acolo. Felicitari, felicitari!
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nalbelor - goblen lucrat de Rodica Scris: 06 Iun 2010, 11:12 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Of, Rodica, tare frumoasa este fata ta. Pe mine deja m-a imbatat mirosul nalbelor. Mult spor la ac si ochisori buni. As avea o rugaminte, sa imi imprumuti si mie un ac, ca vad ca al tau are viteza turbo. Poate asa duc si eu mai repede la sfirsit serialul meu. Pupici
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
| Ultima oara modificat de Admin pe 06 Iun 2010, 12:47, modificat 1 data in total. |
| Corectat |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Silvia Agache
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nalbelor - goblen lucrat de Rodica Scris: 06 Iun 2010, 12:48 |
|
|
|
Este atat de frumoasa domnita ta, Rodica, incat nu-ti vine sa crezi ca este aievea.
_________________ Cel mai bun serviciu pe care ti-l face un prieten este sa-ti fie alaturi atunci cand gresesti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nalbelor - goblen lucrat de Rodica Scris: 06 Iun 2010, 17:01 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Lenuta, Carmen, Clementina, Ralu, Silvia, Elisabeta, Mihaela, ma bucur mult ca va place. Eu sunt mai mult decat incantata ce a iesit. Fiecare model are ceva aparte. Stiu ca voi simti la fel pentru fiecare model. Mihaela, ti-as da cu draga inima un acusor din partea mea. O duminica placuta in continuare tuturor si mult spor va doresc si eu la minunatiile voastre.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nalbelor - goblen lucrat de Rodica Scris: 06 Iun 2010, 17:06 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Rodica. Astept cu nerabdare episodul final. Este un model tare frumos pe care sper sa il adaug si eu in ladita. Te pup
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nalbelor - goblen lucrat de Rodica Scris: 06 Iun 2010, 17:55 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Acum, Rodi draga, chiar am ramas cu ochii lipiti de ea. Si tot uitandu-ma asa, am avut senzatia ca seamana cu Angela Similea cand era tanara. Tu ce zici? Asa o fi sau este doar imaginatia mea?! Abia astept sa-l vad gata. Pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Vara nalbelor - goblen lucrat de Rodica Scris: 06 Iun 2010, 18:45 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Nu mai ai mult si gata inca un goblen si uite asa pui la colectie o mica bijuterie. Te felicit din tot sufletu si am sa spun de fiecare data: Hai, Rodica! Pupici.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|