Acum este 28 Iul 2026, 12:24

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cum multumesc pe toata lumea
MesajScris: 08 Iun 2010, 18:41 
Neconectat

Nume forum:1
Imi place sa va citesc experientele de zi cu zi, eu consider ca aveti nevoie de un ajutor extra.

Si eu ma simt coplesita de treburi, desi uneori nu stiu cum de nu-mi ajunge suficient timpul, eu am pe cineva care ma ajuta in casa cu anumite detalii cotidiene, dar chiar si asa, cu serviciu si doi copii mici se duce zburand timpul.
Cu toate astea, multumirea de a putea duce la capat atatea treburi in acelasi timp cred ca trebue sa fie mai presus de orice efort.
Bica si Raluca, fiti fericite ca puteti sa faceti atatea lucruri!

Va pup si va doresc tuturor o zi buna (si mai putin saturata de treburi!)

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Iun 2010, 19:54 
Neconectat

Asa este, Dana. Eu multumesc lui Dumnezeu si ma rog sa ma tina sa le duc pe toate.
Fiecare zi este "o noua zi" si sunt bucuroasa ca o am si ca sunt sanatoasa.

Pupici dulci

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Iun 2010, 21:03 
Neconectat

Ralu, cat semanam cand eram de varsta ta si eram in concediul pentru cresterea copilului! Cel de patru luni. Dupa, nu ma intreba! Si scoala si activitati extrascolare cu copiii si facultatea mea facuta fara stirea familiei si scoala de soferi etc.
Nu imi dau seama cum le-am facut pe toate.
Si, sa nu ma intelegeti gresit. Nu ma vaiet ca fac prea multe. Ma vaiet ca, desi la sfarsitul zilei, multumesc Domnului ca am incheiat-o cu bine si am mai bifat ceva, tot nu sunt multumita de mine. Nu reusesc sa le mai cuprind pe toate. Bicu imi spune ca acesta este un semn ca trebuie sa fac mai putine. El se ofera sa ma suplineasca, dar nici macar sa supravegheze mancarea, nu pot sa il mai las. L-am gasit, datorita caldurii din bucatarie, congestionat la fata si umflat la ochi si apoi l-am prins cand lua supliment de medicamente.
Fiecare om, ajuns la o anumita varsta, spune: daca ar fi sa o iau de la capat, as face la fel. Nu stiu daca as mai face la fel.
Dana, te felicit ca ti-ai luat un ajutor. Bicu m-a implorat toata viata sa imi iau un ajutor in gospodarie. Stiti cum sunem noi, - nimeni nu este mai bun decat mine in casa mea! Pe acest principiu am mers si cred ca nu a fost o varianta tocmai buna. Acest lucru il descopar acum.
Ralu, esti o fericita ca vezi, simti si te bucuri de fiecare miscare a lui Dario, la varsta aceasta.
Eu, din pacate, nu m-am putut bucura si cat imi este de dor de clipele cand sarutam niste manute ce se incolaceau de gatul meu. Acum ma incarc cu toate bucuriile pe care mi le aduce Mariuca.

Va pup si va doresc o noapte buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Iun 2010, 22:17 
Neconectat

Bica Nistor scrie:
..nimeni nu este mai bun decat mine in casa mea!
Cata dreptate ai, Bica, din pacate.

Pentru tine si pentru Bicu:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Iun 2010, 22:45 
Neconectat

Dragut Raluca scrie:
Bica Nistor scrie:
...nimeni nu este mai bun decat mine in casa mea!
Ai mare dreptate, Bica, - eu venind din Romania, tara super-femeilor bune la toate, mi-a fost greu sa dau pe mainile altcuiva parte din gospodaria mea. De fapt, cu primul copil, eu le faceam pe toate, locuiam deasupra magazinului meu, aveam grija de copil, animale, mancare, casa, serviciu etc. Si mi s-a dus timpul zburand. Aveam un stres pe cap! Mai ales ca eu sunt cam perfectionista. Am simtit ca am pierdut mult din timpul pe care as fi putut sa-l am cu bebelusul meu, desi stateam mult cu el, dar nu aveam timp de calitate cum se spune.

La ora actuala, inca tin eu fraiele casei, dar de exemplu curatenia si de multe ori mancarea mi le face doamna care ma ajuta. In schimb acum alta este situatia, - sunt mai calma, stau si ma joc cu baieteii mei, mai cos si la goblen cateva puncte (cand ma lasa bebelusul), dar, ma rog, ma menajez in acest aspect.
Este greu sa dai pe mana cuiva activitatile din casa, eu vin din urma femeii si mai curat ceva care nu-mi place, eu spal si fac ordine in lucruri, dar este oricum mai usor. Pe cat este posibil, recomand oricui sa-si ia ajutor in casa sau in gradina, astfel ne ajutam pe noi insine si ii ajutam si pe cei care au nevoie de o slujba.

Fruntea inainte si sa aveti o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Iun 2010, 11:17 
Neconectat

Dragelor, va inteleg tare bine pe fiecare. Nici eu nu am motive sa fiu multumita de mine.
Dorm prea putin, mananc pe sponci, abia mai am timp sa respir. Sunt intr-o cursa contra-cronometru cu toate. Ma simt legata de un soi de rutina de care nu voi scapa curand.
Nu am insa variante in conditiile in care am credite la banci si dorim sa le stingem.
Am reusit performanta sa imi iau inca un job. Sambata si duminica, doua ore, platite regeste. Ma duc si acolo. Nu ma plang ca pierd de fapt, cu drumul, inca doua ore. Am reusit sa scapam de o banca, asa ca asta ne va permite sa o achitam pe urmatoarea mai repede, dar sa si tinem ritmul la celalalte.
Citeam pe un alt forum urmatoarele:
De exemplu, daca se ofera un stol de vrabii, se gaseste adesea cel putin o pasare care nu este in totalitate sanatoasa. Daca ea se simte neobservata, se aseaza zgribulita la sol. Daca totusi vin apropierea sa alte pasari din stol, deodata nu mai este zburlita si ciuguleste vioi din pamant, chiar daca nu este nimic de ciugulit. Doar sa nu arate slabiciunea.
Asa sunt si eu, precum vrabia slabita, dar nu ma dau batuta.
Voua va doresc sa fiti sanatoase mereu.
Pupici dulci

P.S. Mi se pare mie sau noi femeile suntem mai puternice decat barbatii? Sotul meu are doua servicii, dar faptul acesta se reflecta deja in sanatatea lui.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Iun 2010, 18:21 
Neconectat

Ramona, eu te admir din tot sufletul! Am citit despre tine si in alte topice si am citit cat de mult muncesti. Ma impresionezi!

Imi permit sa-ti dau un sfat in ceea ce priveste creditele bancare: cauta sa le platesti intotdeauna la timp pentru a nu crea mai multa dobanda si plateste-le mai intai pe cele care au procentaj mai mare de dobanda, adica creditele mai scumpe. Si eu am multe datorii la ora actuala si te inteleg.

Iti doresc sa scapi repede de datorii si fruntea sus, esti o curajoasa!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: