Acum este 03 Aug 2026, 07:40

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Martie, sub semnul Gargaritei
MesajScris: 18 Oct 2009, 20:33 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Martie, sub semnul Gargaritei by Admin TTT (4020 mesaje), la 31-03-2008

Proaspata, gingasa si sprintara - oare exista topic pe care sa nu fi lasat o urma a trecerii sale, aproape zilnice pe forum, aceasta Gargarita Paunita? Numele atribuit de Alexandra este de altfel suficient de elocvent pentru a intelege contributia ei pe acest forum, in luna ce tocmai se sfarseste. Am numit-o pe Nicoleta Frunza, Redactorul lunii. Premiul pentru aceasta pozitie: modelul de goblen Pasarea mama, cu diagrama color si o cana Gargarita.

Constanta, blanda si plina de un anume farmec retro, inconfundabil, Gargarita Blue (Letitia) ne-a bucurat in continuare cu prezenta sa, aducand imagini cu o cromatica aparte si informatii inedite, presarate cu delicate metafore. Este o bucurie pentru noi sa ii acordam titlul de Gargarita sefa. Premiul pentru aceasta pozitie consta intr-un model de goblen cu diagrama color, Pasarea mama.

Rodica Maria (Cozea), Gargarita-Venus (Maria Nistor), Gargarita-cu-Gargarita-mica (Cosmina), Gargarita-Astrolog (Alexandra) si Gargarita Adriana (Racovita), va multumim pentru prezenta pe forum si va inmanam la fiecare cate un buchet de maci (a se citi model de goblen Trio-Maci, cu diagrama color).

In fiecare colet va exista si un insemn Clubul Gargaritelor. Mica surpriza va apartine.

Ne inrosim de bucurie, (asemenea suratelor noastre, Gargaritele) acum cand va trimitem felicitam si multumiri,

Echipa de la Rogoblen!

Premiatele sunt rugate sa ne furnizeze, datele pentru livrarea premiilor la: office@rogoblen.ro

Replica: Multumim, Rogoblen. by Milos Cosmina Elena (688 mesaje), la 31-03-2008

O adevarata surpriza. De-abia astept sa vina "cea mica" de la scoala sa-i spun ca a fost si ea nominalizata. Parca-i vad reactia. Este o vizitatoare a forumului ori de cite ori deschide calculatorul (adica zilnic). De-abia asteapta urmatorul concurs si estr foarte bucuroasa cind gaseste indiciul, chiar daca nu comandam intotdeauna.

Felicitari si celorlalte nominalizate.

Replica: Multumesc. by Maria Nistor (5039 mesaje), la 31-03-2008

A fost o mare surpriza in dimineata asta. Mi-ati luminat ziua. Felicitari, suratelor!

Replica: Dragi Gargarite, premiate, by angela draganoiu (447 mesaje), la 31-03-2008

va salut si va felicit! Sa va bucurati din plin de premiu - il meritati cu prisosinta. Felicitari!

Replica: Multumesc din suflet by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 31-03-2008

pentru surpriza pe care mi-ati facut-o! Nu-mi vine sa cred, - am ramas cum se spune "ca la dentist". Citesc acest forum in fiecare zi si este primul site pe care il deschid. De altfel este primul si in lista mea de "favorites". Multumesc inca o data si va doresc o zi buna tuturor.

Replica: Felicitarile by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 31-03-2008

mele pentru nominalizare, la fiecare in parte!

Replica: Ce by Doi na (598 mesaje), la 31-03-2008

modele frumoase ati primit premiu! Va spun de pe acum: Sa aveti spor!

Replica: Ma bucur by Anisoara Nichita (236 mesaje), la 31-03-2008

pentru voi.
Ne fotografiati si noua insemn Clubul Gargaritelor?

Replica: Si eu, by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 31-03-2008

mi-s curioasa! Vreau sa vad si eu! Va felicit, dragele mele, dragi. Si, la mai multe nominalizari, la toate!

Replica: Ma by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 31-03-2008

bucur ca aceasta premiere se perpetueaza, ma bucur pentru voi premiatelor si, da, sunt si eu curioasa...

Replica: Va multumesc din suflet, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 31-03-2008

pentru acest premiu neasteptat.

Tocmai am ajuns acasa dupa o zi foarte obositoare la scoala si, bineinteles am deschis calculatorul si primele site-uri accesate au fost mail-ul si rogoblen. Surpriza, sunt Redactorul lunii si am primit cadou cel mai nou model de la Rogoblen care imi place foarte mult si o cana cu gargarite. Mai mult decat suficient pentru a-mi inveseli ziua si a-mi trece oboseala.
Inca o data, multumesc.
Si pentru a vedea ce mandra sunt de acest premiu va trimit o fotografie.

Replica: Si by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 31-03-2008

bineinteles felicitari si celorlalte premiante ale lunii martie.

Replica: Multumesc. by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 31-03-2008

Mi-ati facut o adevarata surpriza. Recunosc ca eu nu am vazut eu mesajul (desi am intrat la servici un picut pe forum), Nicoleta (Redactorul Lunii) fiind cea care mi-a dat vestea cea mare.

O zi inceputa atat de rau s-a incheiat atat de frumos.
Felicitari, tuturor gargaritelor!

Replica: Si pentru echipa Rogoblen. by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 31-03-2008

Replica: Florile tale pentru by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 31-03-2008

fetele de la Rogoblen, par ireale, Adriana - tot asa cum pare si acest forum ce se-ntampla aici. Felicitari pentru toata lumea!

Replica: Surpriza! by Ilinca Moruzeanu (107 mesaje), la 31-03-2008

Subscriu si eu la curiozitatea voastra. Parca sunt geloasa ca nu o sa deschid eu pachetul in locul vostru. Primiti si felicitarile mele.

Replica: Bravo, Gargaritelor! by Bica Nistor (1427 mesaje), la 01-04-2008

Nu uitati sa treceti si pe la noi cu insemnul.

Replica: Multumesc, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 01-04-2008

Gargaritelor pentru caldura care o degaja cuvintele voastre, multumesc echipei Rogoblen pentru apreciere si premiu.
Felicitari Gargaritelor pentru minunata lume ce ati creat-o prin pasiunea voastra comuna, Goblenul.

Replica: Un by Stefania Crudu (183 mesaje), la 01-04-2008

gand si de la mine pentru premiate.

Replica: Insemnul Clubul Gargaritelor by Maria Nistor (5039 mesaje), la 02-04-2008

Replica: Astazi am primit premiul. by Maria Nistor (5039 mesaje), la 02-04-2008

Cred ca de la scoala nu am primit un premiu de care sa ma bucur asa de mult si este si primul model cu diagrama color pe care o sa-l lucrez din nou. Multumesc. In ce priveste insemnul o sa fie tinut la loc de cinste.

Replica: Un by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 02-04-2008

semn de carte cu gargarita! Sa il stapanesti sanatoasa, Maria. Ai dreptate: asa ceva pastrezi cu drag.

Replica: Mi-a placut semnul de carte. by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 03-04-2008

Vreau si eu!

Replica: Multumesc, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 06-04-2008

inca o data pentru premiu. L-am ridicat ieri de la posta si este minunat. Abia astept sa incep Pasarea - mama. Imi place diagrama color si cred ca va fi comod sa cos dupa ea. Iar de cana, ce sa mai spun, cafeaua de dimineata parca este mai buna, iar insemnul l-am pus la loc de cinste in coltul in care stau sa cos goblen.

Replica: Semnul Gargaritelor. by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 06-04-2008

M-am bucurat intotdeauna de bucuria voastra, surate-Gargarite, dar parca, de data aceasta, bucuria a fost altfel. Poate pentru ca am simtit ca de la Rogoblen a venit un plus de atentie si dragoste pentru Gargarite. Semnul de carte ma face sa spun acest lucru. Nu ati simtit la fel?
Gargarita-Paunita, esti tare mandra. Imaginea ta este foarte concludenta!
Maria, multumim pentru fotografii.

Replica: Astazi, by Milos Cosmina Elena (688 mesaje), la 07-04-2008

am ridicat si eu coletul cu Trio-maci.
Surpriza o va "confisca" junioara.
Multumim.

Replica: Astazi, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 07-04-2008

am ridicat si eu coletul. Pe langa faptul ca modelul este deosebit, - surpriza este minunata, iar micuta gargarita, delicata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: