Replica: Model in lucru - Idila lebedelor by CONDRASOV GABRIELA (170 mesaje), la 12-08-2008
Fotografia de control
Replica: Model in lucru - Idila lebedelor by CONDRASOV GABRIELA (170 mesaje), la 12-08-2008 Atele.

Replica: Model in lucru - Idila lebedelor. by CONDRASOV GABRIELA (170 mesaje), la 12-08-2008 Iata ce am cusut in ultima saptamana.

Idila lebedelor - goblen lucrat de Gabriela Condrasov by CONDRASOV GABRIELA (170 mesaje), la 11-10-2008
O sa ma scuz din nou pentru calitatea imaginii, dar nu prea am de ales.
Sper sa va placa (nu stiu cand o sa il termin - eu trebuie sa fiu Gargarita lenesa!). Deocamdata in acest punct am ajuns.
Replica: Imi place by Frunza Nicoleta (3137 mesaje), la 11-10-2008 foarte mult ce se vede. Incet, incet il vei termina si pe acesta.
Eu nu cred ca vreuna din noi merita titlul de Gargarita lenesa. Sa nu uitam ca pe langa goblen mai avem si multe alte treburi de facut, dar tot gasim noi macar jumatate de ora pe zi sa mai facem cateva puncte. Si pe nesimtite le vom termina si atunci incantarea va fi maxima.
Gabriela, iti urez sa ai timp de goblenat atat cat iti doresti si sa ne incanti cu noi imagini cu cele trei modele pe care le ai in lucru.
Replica: Mama-mia, by Silvia Agache (137 mesaje), la 11-10-2008 ce negativ interesant!
Gabriela, nu jigni gargaritele! Sunt cele mai harnicute si tu faci parte din categoria lor.
Si cele de pe flori sunt intotdeauna harnicute.
Cu ce culoare o sa continui, acum? Cu una de contrast?
Replica: Interesanta imagine. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 11-10-2008 Modelul este foarte frumos, iti urez spor la lucru!
Replica: Gabriela, by Racovita Adriana (3858 mesaje), la 12-10-2008 mie panza mi se pare aproape plina. Nu mai ai mult la el. Sa ai ac cu motoras la toate goblenurile la care lucrezi!
Replica: Gabriela, by Stefanescu Elena (2520 mesaje), la 13-10-2008 Gargarita Lenesa... cred ca acest nume nu exista. Abia astept sa vad lebedele.
Spor la goblenat si o seara placuta.
Replica: Este un by tanasa clementina (293 mesaje), la 13-10-2008 model frumos, Gabriela. Nu se poate spune ca esti Gargarita Lenesa, asa ceva nu exista. Timpul asta este de vina si nu ne da pace sa lucram pe cat am vrea noi.
Replica: Este interesant, by Sorescu Minerva (2079 mesaje), la 14-10-2008 Gabriela, si asa cum arata, monocolor. Te felicit c-ai avut rabdare sa termini o culoare. Eu lucrez la
Toamna de basm, prima culoare si fac eforturi si ma scarpin in palma ca sa rezist. Mult spor in continuare!
Replica: Gabriela, by Patruleasa Jeni (182 mesaje), la 04-01-2009 ce s-a intamplat cu lebedele tale? Au ramas monocolore? Stiu ca acum fiind iarna, vei simti nevoia sa le colorezi. Si eu as vrea sa le vad colorate, asa ca eu iti urez mii de aripioare la ac.
Pupici.
Replica: Si asteptam si lebedele! by Racovita Adriana (3858 mesaje), la 13-01-2009 Replica: Gabriela, by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 17-01-2009 ne-ai lasat in ceata? Pardon in negru? Si restul culorilor?
Bafta de timp, Gabi.
Replica: Gabriela, by Macovei Natalia (71 mesaje), la 22-01-2009
atat iti spun: si ce frumoase sunt lebedele colorate!
Replica: Buna dimineata, by CONDRASOV GABRIELA (170 mesaje), la 22-03-2009 gargaritelor! Imi cer mii de scuze ca am fost absenta in tot acest timp. Lipsa internetului m-a cam tinut departe de voi, dar in acest timp nu am stat degeaba.
Si cum multe gargarite intreaba ce s-a intamplat cu culorile lebedelor, ei bine, incep sa apara mai timid.
Va pup pe toate si va trimit o imbratisare mare de tot, ca sa va cuprind pe toate.

Replica: Foarte frumos se contureaza lebedele tale. by Frunza Nicoleta (3137 mesaje), la 22-03-2009 Sper ca de acum vei fi mai mult cu noi.
Ai trei modele minunate in lucru. Abia astept sa vad noi episoade.
Aripioare la ac si pupici!
Replica: Este by tanasa clementina (968 mesaje), la 22-03-2009 minunat! In curand vor poposi pe lac lebedele. Mult spor iti doresc.
Replica: Acusica, by Racovita Adriana (3858 mesaje), la 22-03-2009 admiram lebedele pe lacusor. Aripioare la ac!
Replica: Gabriela, by Stefanescu Elena (2520 mesaje), la 22-03-2009 tu ai trei goblene in lucru... Esti o super gargarita.
Multi pupici.
Replica: Gabriela, by Mocanu Didina (141 mesaje), la 27-03-2009 ai reusit sa mai adaugi vreo culoare?