Acum este 23 Iun 2026, 00:52

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Daca vedeti iepurasul de Pasti
MesajScris: 18 Oct 2009, 21:57 
Neconectat

Nume forum:1
Daca vedeti iepurasul de Pasti by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 18-04-2008

sa-i spuneti ca-l rog sa-mi aduca si mie acest vas frumos. Multumesc.
Voua ce vreti sa va aduca?

Replica: El by Agache Amalia (65 mesaje), la 18-04-2008

stie ca imi place ABBA.

Replica: Eu by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 18-04-2008

chiar nu stiu ce as vrea, dar daca il vad, Letitia ii spun sa-ti aduca vasul, iar tie Amalia un CD cu ABBA. Cine stie ce scoate iepurasul din palarie?

Replica: Eu as vrea, by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 18-04-2008

o casuta cu muzica si veselie in ea. Am avut o perioada mai nefericita in ultimul timp...

Dar, inainte o sa il rog pe iepuras sa ii aduca vasul Letitiei, CD-ul Amaliei si tie o palarie, Nicoleta (sau altceva?).
O sa il mai rog sa aiba grija de Laura si sa o ajute sa faca Pastele acasa.
Apoi o sa-i spun ca trebuie sa mearga la Valery, Catalina, Amalia (tiza mea), Didina si Camelia, Elena, Maria Z, Florentina, Clementina si la celalalte fete care nu fac Pastele in tara lor si sa le duca la toate cate o gargarita.

Inca o gargarita pentru Oana si Catalina pentru ca se marita in acest an.
O gargarita este pentru Angela pentru ca ea se ocupa cu florile.
O gargarita pentru RodiMar si inca doua pentru Cosmina ca o are si pe Gargarita mica.
O gargarita si pentru Doina ca iubeste cainii.
O gargarita pentru Lucia ca a lucrat Eden, goblenul meu preferat.
O gargarita pentru Maria (N) ce castiga toate concursurile si lucreaza Luceafarul.
O gargarita pentru Bica pe care o iubesc ca pe bunica mea.
O gargarita pentru Adriana pentru ca lucreaza icoana mea preferata.
O gargarita pentru Steluta pentru ca ea a lucrat Cina ce la mare goblen.
O gargarita pentru Ilona ce a postat o poza pe care imi venea sa o sarut.
O gargarita pentru Oana ce are cea mai frumoasa colectie de cai-goblen.
O gargarita pentru Doruletz care este atat buna.
O gargarita pentru Ioana ca ni l-a aratat pe Mihaita cum o pupa pe finuta.
Stiu ca nu v-am scris numele la toate fetele, dar o sa-l rog pe iepuras sa nu va uite.
Gargareii, obligatoriu primesc cate o gargarita adusa de iepuras, din partea mea.
O sa-l mai rog sa mearga si pana la Pusa sa-i duca o gargarita pe mana.
Daca nu mai poate sa ajunga la mine, nu ma supar.

Replica: Multumim, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 18-04-2008

Adnana ca te-ai gandit la toate gargaritele de pe forum. Un gand bun si o gargarita si pentru tine. Fie ca iepurasul sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti, in primul rand bucurie si fericire.

Replica: Nicoleta, by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 18-04-2008

ai un iepuras tare rapid daca a si trimis gargarita ta pentru mine. Nici nu stii cat m-am emotionat...

Replica: Multumesc, Adnana, by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 18-04-2008

pentru gargarita pe care mi-o trimiti. Cat despre caracterizare pe care mi-ai facut-o
Citat:
O gargarita pentru Doruletz care este atat buna.

ma simt magulita.
Cred insa ca cineva care a trimis un iepuras atat de generos catre atatea persoane este o persoana speciala.

Replica: Multzumesc, Adnana! by cucos catalina (1635 mesaje), la 19-04-2008

Itzi trimit eu o casutza a trilurilor shi a veseliei shi-tzi mai doresc, sa ai parte numai de aceasta sublima atmosfera.

Replica: Iti multumim, by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 19-04-2008

Adnana si eu si Mihaita pentru gargarita pe care ne-ai trimis-o. Sper ca iepurasul sa iti aduca ce doresti, la fel ca si celorlalte fete. Iar eu am sa-l rog sa ne aduca tuturor in primul rand sanatate si pace in suflete.

Replica: Multumesc Adnana, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 20-04-2008

esti o gargarita tare dragutica si sigur nu te va uita iepurasul.

Din partea mea multe flori si multi pupici.

Replica: Daca vedeti iepurasul de Pasti by Bica Nistor (1427 mesaje), la 20-04-2008

spuneti-i ca mai am o nepotica si o cheama Adnana si sa nu uite sa mearga la ea sa-i duca in oul acela mare, toata bucuria pe care am simtit-o eu atunci cand am vazut ce imi trimite ea. Ii urez ca viata sa nu o schimbe si sa ramana acelasi om ce risipeste iubire.
Voua Gargaritelor va urez ca iepurasul sa va fi pus cat mai multe goblene si cat mai multa rabdare, timp si sanatate pentru a le coase.

Replica: Eu, by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 20-04-2008

va multumesc pentru daruri si cuvintele frumoase. Voi sunteti speciale, altfel cum mi-as fi adus aminte de numele voastre?
Bica esti o minunata! Sunt onorata de asa o bunicuta cu o inima asa de tanara. Ades am vrut sa te intreb si acum o fac - sper sa nu te superi - stiu ca ai terminat si o facultate. Ce fel de facultate?

Replica: Daca vedeti iepurasul de Pasti, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 21-04-2008

un iepuras pentru nepotica ta Bica (cea de acasa) si pentru nepotelele tale de pe forum (si stiu ca sunt cateva care ar vrea sa se numere printre ele, inclusiv eu).

Replica: Adnana, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 21-04-2008

am terminat psihologie-filozofie. Cum in timpul cand am facut eu facultatea se considera ca filozofia se rezuma la numai cateva nume, era normal ca aceasta sa fie cuplata cu o alta disciplina. Si au cuplat-o cu psihologia ca li se parea ca si aici este putin de invatat. Ultima mi-a folosit din plin cat am fost invatatoare si cred ca imi este utila si astazi in relatiile cu oameni.
Nico, multumesc pentru iepuras. Ma simt onorata de cererea ta si cred ca stii deja raspunsul dupa dragalasenia cu care ai pus intrebarea.
Banuiesc ca esti un dascal minunat si ma bucur - nici nu stii cat de mult!

Replica: Ma bucur, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 21-04-2008

Bica pentru faptul ca ma accepti ca nepoata. Ai o familie atat de mare si frumoasa aici pe forum.
Sper din tot sufletul ca sunt un dascal bun. Imi plac foarte mult copiii.

Replica: Daca vedeti iepurasul de Pasti, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 21-04-2008

vreau si eu un catelus...

Replica: Sau pisicuta by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 21-04-2008

Replica: Multumesc, by Doi na (598 mesaje), la 21-04-2008

Adnana. Sper sa ai parte numai de gargarite care sa iti aduca numai iubire.
Adriana, de unde esti tu nu exista un adapost pentru caini sau pisicute? Stii cati si cate asteapta sa fie adoptate? Merita sa incerci. Nu este nevoie sa si adopti.

Replica: Cred ca da. by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 21-04-2008

Nu stiu sigur. Chiar o sa ma interesez.

Replica: Daca vedeti iepurasul de Pasti, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 22-04-2008

am gasit si eu ceva ce mi-ar placea.

Replica: La mine a venit iepurasul. by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 23-04-2008

Mi-a adus doi pisoiasi. Inca nu i-am vazut (sunt la tara). M-a anuntat bunica ca sunt mama! Promit sa le fac fotografii sa ii vedeti si voi.

Replica: Adriana, by Doi na (598 mesaje), la 29-04-2008

Cineva, acolo Sus te iubeste, ca ti-a implinit dorinta.
Eu vin de la adapost unde astazi am asistat o echipa de medici ce au sterilizat noile cateluse ce au ajuns in adapost. M-a impresionat privirea trista a acestor animalutze, dupa anestezie. Dragele de ele. Tare ar avea nevoie de cineva care sa le adopte, sa le arate iubire...

Replica: Daca vedeti iepurasul de Pasti. by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 01-05-2008

Cred ca da, Doina.
Lucrezi la un adapost sau esti voluntar? Cred ca trebuie sa fii foarte fericita ca toata ziua esti printre catelusi si pisici (sau pisici nu?) chiar daca, din pacate, nu sunt cazuri fericite...

Replica: Adnana, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 01-05-2008

imi cer mii de scuze ca nu am vazut pana acum gandurile tale, asternute prin care ne-ai trimis fiecareia de pe acest forum cate o gargarita. Iepurasul a poposit virtual si pe la mine, iar gargarita ce mi-ai trimis-o zboara vesela prin toata casa. Iti multumesc din suflet pentru gandurile tale bune si pentru marinimia ta vis-a-vis de fetele de pe acest forum.

Toate gandurile mele bune pentru tine si pentru toti iubitorii de frumos (a se citi in special, goblen).

Replica: Adriana, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 01-05-2008

cteste in topicul Robotica despre Doina: Vizita.

Replica: RodiMar, by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 01-05-2008

ma bucur ca am gasit un iepuras ascultator care si-a facut datoria. Pe mine ma bucura bucuria celorlalti, mai mult decat a mea pentru ca uneori este greu sa o traiesti, daca o traiesti singura.

Despre Doina citisem si la topicul Robotica. Personal, am o mare stima pentru ea.

Robotica si Letitia par ca nu apartin domeniului nostru. Parerea mea este ca sunt doua... clasice in viata, dupa cum scriu.

Adriana sa iti traiasca pisoiasii! Sunt progeniturile celor doua tarcate?

Replica: Multumesc, Ileana. by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 07-05-2008

Mi-au dat lacrimile in timp ce citeam. Nu citisem asta. Doamne, Robotica te pricepi sa redai atat de bine in scris.
Doina, te felicit pentru ceea ce esti. Cei ca tine sunt foarte rari. Ma bucur mult ca te-am cunoscut.

Adnana, cei doi pisoi sunt doar ai uneia, ai Lolei, cea de a doua, Veta, urmeaza si ea sa aduca pe lume vreo doi sau mai multi. Multumesc pentru urare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: