Acum este 29 Iul 2026, 10:33

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Este frumos sa multumesti pentru un cuvant bun
MesajScris: 18 Iun 2010, 23:21 
Neconectat

Nume forum:1
Va salut pe toate, gargaritelor dragi!

M-am tot gandit cum sa concep acest topic. Am citit multe raspunsuri de aici, multe mesaje, este un forum minunat. Cu toate astea, ceva ma nemultumeste, simt nevoia sa dojenesc pe unele gargarite ca o mama care-si dojeneste copilul, cu blandete si spre binele lor.

Gargaritelor, multumiti frumos celor care va fac un compliment. Citesc uneori atatea cuvinte frumoase care ni se adreseaza, atatea incurajari si vorbe dragi, desi nu toate stim sa raspundem frumos si sa multumim.
Bineinteles ca nu ma refer la toata lumea, asta este de la sine inteles.
Sper sa nu mi-o luati in nume de rau, nici nu-mi doresc asta, insa este lucru mare sa primesti un compliment, o vorba buna, iar tu sa nu raspunzi nimic, nici sa multumesti, mi se pare de prost gust.
Toata lumea este libera sa faca ce vrea, insa trebuie sa-i respectam pe cei care ne spun o vorba frumoasa, pe cei care-si iau din timpul lor ca sa ne daruiasca noua un moment de suflet.

Va pup si sa aveti o zi minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Este frumos sa multumesti!
MesajScris: 19 Iun 2010, 06:53 
Neconectat

Dana, tu ai dreptate in felul tau.
Poate ca persoanele la care te referi sunt mai ocupate in momentul respectiv si intarzie cu raspunsul, poate ca nu era vremea sa scrie ceea ce simt.
Nu te necaji frumoasa gargarita. Am invatat ca toate lucrurile se intampla cu un anumit scop si la timpul destinat.
Un curcubeu pentru tine, pentru a-ti alunga mahnirea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Este frumos sa multumesti!
MesajScris: 19 Iun 2010, 08:08 
Neconectat

Pentru tine, Dana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Este frumos sa multumesti
MesajScris: 19 Iun 2010, 09:57 
Neconectat

Asa este, Dana. Daca multumesc pentru un cuvant bun, adresat mie, inseamna ca m-am imbracat in cuvintele acelea frumoase pe care o fiinta mi le-a transmis.
iar tu sa nu raspunzi nimic, nici sa multumesti, mi se pare de prost gust.
Nu este prost gust. Este doar lipsa de bucurie in inima celei ce primeste acele cuvinte frumoase.
Asa interpretez eu.
Pentru tine am si eu o surpriza:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Este frumos sa multumesti.
MesajScris: 19 Iun 2010, 10:16 
Neconectat

Dana, ma bucur ca ai deschis acest subiect.
De cand ma stiu am muncit mult, am o mama cam severa si niciodata nu era multumita cu noi.
Eu duc lipsa de afectiune din partea celor dragi, chiar si din partea sotului.
Cand m-am casatorit eram asa de fericita ca am sa scap de toate vorbele urate, dar nu este asa. Doi ani de zile au fost frumosi, dar cand s-a nascut baitelul sa terminat. Cat fac nu este bun, nu pot sa stau un pic ca imediat are nevoie de ceva, a fost invatat sa i se puna in fata. Primesc mai mult vorbe urate decat multumiri. Vreau ca baitelul meu sa invete sa multumeasca si sa spuna un cuvant frumos.
Eu am uitat de cuvantul multumesc din partea celor dragi.

Ultima oara modificat de Admin pe 19 Iun 2010, 10:56, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Este frumos sa multumesti pentru un cuvant bun
MesajScris: 19 Iun 2010, 11:29 
Neconectat

Mihaela, incepe tu prin a face lucrul acesta cu el si dragalas si chiar bland, intreaba: Tu nu imi multumesti? Cocheteaza! Imi dai un pupic pentru asta?
Nu uita ca noi, femeile avem arme adormite pe care uitam sa le folosim in folosul nostru.
Reinventeaza-te!
Si nu uita sa-ti castigi independenta financiara.
O femeie intretinuta de barbat, devine ades un fel de sclava a casei.
Ginerele meu isi dorea ca fetita mea sa renunte la servici ca sa se ocupe de Mariuca. Fiindca fetita mea imi seamana (nu poate sta fara a face continuu mai mult decat isi propune) am ales varianta sa o crestem noi pe nepotica si ea sa mearga la servici.
Pe mama, iart-o! Face parte dintr-o generatie ce a mostenit multe tare, inclusiv cea ca nu trebuie sa le arati copiilor afectiune pentru ca ti se urca in cap. Alte timpuri!
Tu faci parte dintr-o societate mai pragmatica, asa ca scoatele armele tale secrete!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iun 2010, 11:39 
Neconectat

Bica, multumesc mult. Eu am iertat-o pe mama si chiar o inteleg cum era atunci, singurul lucru care nu pot sa il iert este blestemul. Este tare rea de gura. Aici sunt singura si fara nici un ajutor.
Lucrez de dimineata pana seara, ajung acasa si alta munca si tot asa, parca zilele sunt la indigou.
Am putin timp pentru mine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iun 2010, 11:53 
Neconectat

Mihaela, roaga pe Domnul sa o ierte pe mama ta si sa o ierte si pentru blesteme. Fa aceasta rugaciune pana te vei simti eliberata de blestem. Asa, aceasta nu va mai avea putere.

Intreaba-l pe sotul tau cum se simte cand vine de la servici. Daca iti spune ca este obosit, spune-i ca si tu esti. Roaga-l sa te ajute ca sa terminati mai repede si sa va odihniti amandoi.
Daca iti spune ca nu este obosit, atunci spune-i ca tu esti franta si ca ai nevoie de ajutor.
Nu repeta exemplul meu! Si eu am fost convinsa ca le pot face pe toate, singura. dar, vine un moment cand am simtit ca tine. O nemultumire mare fata de mine. Eu am avut norocul ca am avut un sot ce a observat lucrul acesta si mi-a ascultat vorbele si chiar a inceput sa se implice cu drag. Cand am inceput sa le facem pe toate impreuna, observa ca sunt coafata sau ca am unghiile facute. Ma intreba, la inceput, cum de am facut asta pentru mine. Ii raspundeam ca am facut-o pentru el si am facut-o pentru ca am timp ca sunt ajutata de el.
Sa stii ca barbatii nu sunt ca noi. Nu observa fleacurile, cum le denumesc ei, ca ochi incercanati, mina obosita etc. Trebuie sa le spunem ceea ce simtim, fara reprosuri, fara scene. Bland si cald, ca de la suflet la suflet. Altfel, lor li se pare normal sa aiba la dispozitie camasa imaculata, mancarea servita in fata si sex fara obligatii.
Iti doresc succes.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iun 2010, 12:25 
Neconectat

Bica ai mare dreptate. Eu am tacut mult, am suferit in mine, sora mea chiar a vazut diferenta cum eram si cum sunt acum. Tot ziceam ca o sa fie bine, dar nu este asa.
Multumesc mult pentru incurajari, am sa incerc, dar nu vad ca el sa se schimbe. Ce m-a durut mai tare din partea lui a fost atunci cand a zis Ai vrut copil, acum suporta consecintele, eu vreau sa fiu liber sa am viata mea. Oare eu nu vreau asta, sa am un pic de timp pentru mine? De ce trebuie sa merg undeva si sa merg pe fuga, stand cu teama ca daca nu ajung, cine ia baietelul de la camin? Tot asa si zilele trec, el isi vede de prieteni, el sta la o bere, el sta la un meci de fotbal si eu nu stiu de ce sa ma apuc cand ajung acasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Iun 2010, 13:14 
Neconectat

Mihaela, oricat ti-ai dori sa stii ca nu poti sa multumesti pe toata lumea. Ti-am citit mica ta povestioara si sa stii ca m-am intristat, mai ales in privinta copilului, care nu are nici o vina. Eu i-as fi spus ca acest copil nu l-am facut singura si are nevoie de tata si mama, iar drepturile si indatoriile in casa sunt in mod egal.
Iti doresc din suflet multa putere, intelepciune si mult curaj de a-ti spune punctul tau de vedere si sa stii ca eu sunt dupa principiul:daca mie imi este bine atunci si celorlalti din jurul meu le este bine.
Te imbratisez cu mult drag si pupicuri puiutului tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: