Acum este 29 Iul 2026, 13:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Este frumos sa multumesti pentru un cuvant bun
MesajScris: 20 Iun 2010, 21:15 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele, surpriza. Eu in fata calculatorului, baietelul se joaca si el face mancare.
A venit si a zis ca vrea el sa faca papica pentru noi. Ma mira, ca de obicei zicea ca este obosit.
Sa dea Domnul sa inteleaga ce mult conteaza un pic de ajutor.
Va imbratisez si am sa merg cu capul in sus de acum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2010, 21:24 
Neconectat

Mihaela, de cate ori sotul meu ma ajuta, ii multumesc. Asa a invatat sa-mi multumeasca si el.
Am eu o speranta ca lucrurile vor merge spre bine si la tine.
Numai sa aiba grija cu doi doi! Ca eu il votez sa plece, atunci.
Pa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2010, 21:27 
Neconectat

Mihaela, cat ma bucur pentru tine. De multe ori putina "indiferenta" face minuni. Continua sa ai grija de tine, sa te aranjezi in fiecare zi chiar daca nu iesi din casa, sa-ti rezervi mai mult timp pentru aspectul fizic. Tatal meu imi spunea mereu ca o femeie nu trebuie sa iasa nici pana la gunoi nearanjata. Tine-o tot asa si ai sa vezi ca daca te iubeste se va schimba.

Vezi ce zi frumoasa ai avut daca ai reusit sa-ti deschizi sufletul? Ai primit numele de gargarita, iar acum surpriza din partea sotului. Nu uita sa ne spui ce a pregatit pentru cina.

Ultima oara modificat de Dosinescu Cristina pe 20 Iun 2010, 21:29, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2010, 21:28 
Neconectat

Multumesc Zoica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2010, 21:32 
Neconectat

In mare parte va sunt recunoscatoare, am reusit sa imi inving frica de a vorbi, de a zice ce cred si ce vreau.
Asa cum am mai zis, am stat in umbra, am uitat de mine. Cred ca nu este tarziu sa ma port asa cum eram inainte, plina de viata.
Datorita voua, incep sa simt asta.
Cristina, specialitatea lui este ,,pui la cuptor" si, sincer, nu stiu ce ii face ca ti se topeste in gura.
Eu l-am ajutat cu crema de legume, pentru ca baietelul meu o adora.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Iun 2010, 21:48 
Neconectat

Mihaela, nu stii ca barbatii gatesc cel mai gustos? Ei nu tin cont de las' ca pun mai putin sa ajunga si la urmatoarea mancare.
Nu uita sa ne scrii reteta cremei de legume la Gastronomice.

P.S. Ma bucur pentru tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Iun 2010, 07:26 
Neconectat

Mihaela, mi se pare mie sau si pe strada ta adie un vant frumos? Tot asa iti doresc.
Pupici multi si tie si puiului tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Iun 2010, 12:39 
Neconectat

Irina si Mihaela, ma bucur nespus ca incepe sa se zareasca soarele si in casniciile voastre. Important este sa fiti atente si alungati norii atunci cand apar.
Va imbratisez cu drag si va doresc numai zambete in fiecare zi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Iun 2010, 14:34 
Neconectat

Dragele mele Gargarite, astazi am descoperit acest topic. Nu sunt cea mai activa de pe forum, din cauza serviciului.
Mihaela si Irina, din partea mea aveti toate aplauzele pentru ca ati avut puterea sa spuneti ca aveti probleme in casnicie si ati cerut o parere. Ma bucur enorm ca ati luat atitudine si ca lucrurile merg in bine pentru voi. Multumesc si celorlalte Gargarite pentru toate sfaturile si exemplele date. Eu, una am invatat enorm.
Eu vin dintr-o familie unde nu toate lucrurile au fost roz, unde bunicii si celelalte neamuri au trecut prin divort. Ca fata mi-am vazut mama, bunicile, matusile, vecinele plangand din diverse motive: bataie, jignire, minciuna, indiferenta, lipsa posibilitatilor materiale si lista poate continua.
Mi-am jurat ca nu voi accepta niciodata sa fiu tratata asa de partenerul de viata si de cei din jur. Am avut multi prieteni si am pus capat unei relatii cand am considerat ca nu sunt respectata. Fata de multe dintre voi, nu am o experienta bogata de viata. Ce pot eu sa spun: cand tu ca femeie nu te iubesti si nu te respecti, cei din jur vor face la fel. Sa continui sa-ti petreci viata langa un barbat care nu te respecta insemana singuratate in doi.
Am fost considerata scorpia neamului de catre toti. Am primit apostrofari de genul: o sa ramai nemaritata, o sa te bata barbatul ca nu faci fasole, pentru tine nu s-a nascut barbat sa-ti suporte ifosele si lista poate continua.
Sunt o norocoasa in acest sens: m-am casatorit cu un barbat "da casa". Astazi este ziua lui, implineste 36 de ani. Ma ajuta enorm de mult la treburile casei, aduce toti banii acasa, este mereu langa mine.
Mama cand a vazut fotografii cu noi doi mi-a spus: "nici tu nu esti Miss Univers, nici el nu este rupt din soare, va potriviti perfect". Cinic? Da, dar ce este mai important ca ne intelegem de minune. Pe 18 august sarbatorim trei ani de casnicie si va doresc din suflet, Mihaela si Irina si celorlalte femei (si poate barbati) care-si plang zilele printr-un suspin tacut ca totul sa se rezolve si sa aveti puterea sa luptati pentru fericirea voastra.
Dragostea nu se cerseste, dragostea se daruieste.
Un barbat care reproseaza unei femei ca are kilograme in plus, sa faca bine sa dea jos burta, barbia dubla si sa ajute la treburile casei.
Va doresc un viitor luminos in casniciile voastre si nu uitati de voi ca femei pentru nimic in lume.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Iun 2010, 21:10 
Neconectat

Adina, la multi ani sotului si petrecere frumoasa va doresc.
Irina, Mihaela eu am citit mereu acest topic, dar nu am comentat nimic pentru ca nu sunt in masura sa fac eu asta.
Sa fiti puternice si sa invingeti aceste probleme.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 67 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: