|
Acum este 07 Iun 2026, 20:38
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Origini - goblen lucrat de Dana Scris: 23 Iun 2010, 04:10 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Te felicit, Dana, pentru acest minunat goblen, dar mai presus pentru vointa ta de fier de a lasa viciul. Ai ambitie si nu te mai apuca de fumat, afecteaza destul de mult sanatatea si aspectul fizic, tu esti o fata frumoasa, meriti sa ramai asa pentru mult timp. Eu pana nu am ramas insarcinata cu primul copil, pe la 25 de ani, nu am putut sa las tigarile nici macar o zi, asa ca vad ca tu esti foarte ambitioasa. Bravo tie!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
SOARE IULIANA
|
Subiectul mesajului: Re: Origini - goblen lucrat de Dana Scris: 23 Iun 2010, 05:23 |
|
Membru din: 05 Ian 2010, 12:27 Mesaje: 504 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Dana! Ai finalizat un model minunat si sunt convinsa ca acesta este doar inceputul.
_________________ Gargarita-Raza-Blanda-de-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gavril Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Origini - goblen lucrat de Dana Scris: 23 Iun 2010, 14:25 |
|
Membru din: 10 Oct 2007, 17:43 Mesaje: 707 Locatie: Nottingham, UK Nume forum:1
|
|
Felicitari, Dana! Este un model plin de culoare, misterios.
_________________ Gargarita-de-Nottingham
| Ultima oara modificat de Admin pe 23 Iun 2010, 15:24, modificat 1 data in total. |
| Corectat |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Origini - goblen lucrat de Dana Scris: 23 Iun 2010, 15:34 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Dana! Este o explozie de culori.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Origini - goblen lucrat de Dana Scris: 23 Iun 2010, 22:34 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Va multumesc din suflet. Danuta, vineri deja fac 2 saptamani de cand nu am mai atins tigara si sunt foarte fericita.Am prins o ura pe ele atat de puternica, incat niciodata nu a fost un moment in care sa zic ca nu mai rezist. Maine duc goblenul la inramat, imi pare rau ca a trecut atat de mult, dar nu am avut deloc timp.Am avut o perioada foarte grea la servici si pe langa asta m-am lovit si la piciorul drept, l-am avut umflat si vanat.Acum mi-a trecu, dar mi-a fost foarte greu sa ma duc asa la servici. Va pup si va imbratisez cu mult drag.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Origini - goblen lucrat de Dana Scris: 24 Iun 2010, 02:57 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Te pup si te felicit din nou pentru determinarea ta. Important este sa te mentii departe pe cat de putinta de anturajul care fumeaza sau de anumite locuri. Dupa aceea iti va fi indiferent.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|