Sarbatoritii lunii octombrie by Bica Nistor (1427 mesaje), la 03-10-2008 Pe 21 octombrie - Gargarita-Nouras.
Se mai anunta cineva?
Replica: Da! by cucos catalina (1635 mesaje), la 04-10-2008 Marian! De pe 1 octombrie pana pe 31 octombrie!
La multzi ani!
Un cadou copilaros din partea mea! Sa nu fii rau shi sa o lashi shi pe Alice sa aleaga ceva din cadou.
Replica: Mi-era dor de tine, by Maria Zanfir (584 mesaje), la 04-10-2008 Catalina. Si de Marian.
Replica: Multam, by Marian Topala (541 mesaje), la 05-10-2008 sefa!
Citat:
Sa nu fii rau shi sa o lashi shi pe Alice sa aleaga ceva din cadou.
Alice si-a ales trei rochii, dar la nunta va merge cu a patra (cea pe care o va prelucra, la bust, Laura.
Replica: Maci pentru tine, Maria! by cucos catalina (1635 mesaje), la 06-10-2008 Mariane, nu vreau, sa te sperii, dar, daca saptamana aceasta nu stai in bucatarie, sa gateshti, s-ar putea, ca vineri sa ne anuntzi, ca Alice va purta la nunta cea de-a cincea rochie.
Replica: Mariane, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 06-10-2008 La multi ani!
Nu m-am hotarat la ceva anume asa ca...
Replica: La multi ani, Marian! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 15-10-2008
Replica: La multi ani, by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 15-10-2008 Mariane! Eu nu ti-am luat nimic ca ti-a luat Minerva o masina mare...
Replica: Catalina, by Marian Topala (541 mesaje), la 15-10-2008 am avut noroc ca Laura gateste cat pentru o armata si daca ajung pe la ea, sigur plec cu o caserola cu mancare ce ne ajunge trei zile.
Alice a purtat la nunta, doar a patra rochie, dar spre dimineata s-a schimbat cu a cincea, pe care nu o stiam. Se pare ca ai cam cobit. Vezi ce mai scrii pe aici, nu mai da idei, ca uite ce se intampla...
Daca ar vedea Laura jucariile, Adriana, le-ar sechestra imediat. A descoperit un centru cu copii cu dezabilitati si acum... are treaba.
Multumesc, Minerva pentru masina. Iris (pe toate pisicile noastre le cheama Iris!) o sa se bucure de cadou.
Margareta? Cum adica?
Citat:
Eu nu ti-am luat nimic
Si vrei sa gusti din tort? Exclus! Nu esti eligibila fara cadou!
Replica: Nu am cobit, by cucos catalina (1635 mesaje), la 15-10-2008 dar nu-i asha, ca Alice a ta a fost cea mai frumoasa dintre invitate - cu exceptzia miresei? Vezi?! De aia nu mai incapeai tu in sacou! Mai, mai, mai! Ce tzi-i shi cu baietzii ashtia!
Replica: La multi ani, by Calinescu Ramona Nicoleta (983 mesaje), la 16-10-2008 Marian, multa sanatate si toate cele bune!
Replica: Un tort pentru Marian! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 18-10-2008
Replica: Nu stiu, by tanasa clementina (293 mesaje), la 20-10-2008 daca pot face lucru acesta, dar vreau sa spun caci astazi este o zi mare: ginerele meu implineste o frumoasa varsta. Dimineata i-am transmis urarile de rigoare, dar profit sa impart aceasta bucurie in compania voastra si totodata s-ai urez prin intermediul acestui minunat forum, La multi ani cu bucure si multa sanatate!
Replica: La multi ani, by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 20-10-2008 ginerelui tau, Clementina si multa sanatate si spor in casa cea noua!
Replica: Clementina, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 20-10-2008
sa iti traiasca baiatul tau, alaturi de fiica ta si de printesa lor si sa fie sanatosi si sa se bucure de casuta lor. La multi ani!
Replica: Clementina, by Silvia Har (697 mesaje), la 20-10-2008 transmite-i si din partea mea, un cald La multi ani! si la cat mai multe realizari!
Replica: Multumesc, by tanasa clementina (293 mesaje), la 22-10-2008 pentru toate urarile adresate. Niciodata nu l-am considerat ginerele meu, ci copilul meu si baiatul meu. Il iubesc nespus de mult. Cat despre cele doua printese nu pot spune decat ca sunt niste scumpici.