|
Acum este 28 Iul 2026, 12:50
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 19 Iun 2010, 19:34 |
|
|
|
Multumesc, Cristina. Mai greu, vara probabil poarta vina. Pupici.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 19 Iun 2010, 19:52 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Si eu lucrez foarte putin vara, dar in aceasta saptamana chiar m-am rasfatat lucrand in aer liber la tara.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 19 Iun 2010, 21:01 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Clementina, cu fiecare ata pe care o pui, cu atat este mai frumos. Pupici dulci si o imbratisare mare si, se stie, pentru mica ta printesa pupici si mai dulci.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 20 Iun 2010, 12:47 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Cand privesc modelul tau in lucru imi amintesc cu drag de Ruga catre Domnul. Sunt asemanatoare pana acum culorile si linistitoare. Iti doresc sa lucrezi in continuare cu acelasi spor sau poate si mai mult. Pupici si sanatate multa tie si celor dragi.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 21 Iun 2010, 12:30 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Clementina, frumos ultimul episod. Zici ca-i un colt rupt din Rai. Aripioare la ac in continuare iti doresc.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 21 Iun 2010, 14:08 |
|
|
|
Onuta, ai grait bine. Mi-as dori intradevar niste aripioare la ac sa mai zboare si singur pe panza cand eu nu am timp. Mult spor iti doresc si tie la Ingerica. Rodica, multumesc pentru urari, imi prind bine.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 22 Iun 2010, 17:15 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Foarte frumos, Clementina. Dupa parerea mea ai avansat destul de mult pentru ca lucrezi un goblen mare. Te pup si-ti urez mult spor in continuare.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 26 Iun 2010, 03:40 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Clementina, revin aici cu o intrebare care sper sa nu fie indiscreta: cu ce camera ai facut pozele de la acest goblen, cati pixeli are? Te intreb asta pentru ca desi eu am facut poze la goblen cu diverse camere, nu ma multumeste calitatea imaginii. Poate reusesti tu sa ma elucidezi in acest sens. Multumesc anticipat!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 26 Iun 2010, 06:59 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Clementina, ce frumusețe de goblen coși. Este și pe lista mea de așteptare. Să ai mult spor!
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
DEHELEAN CARMEN
|
Subiectul mesajului: Re: Rugaciunea inimii - goblen lucrat de Clementina Scris: 26 Iun 2010, 07:20 |
|
Membru din: 31 Mar 2005, 19:52 Mesaje: 198 Locatie: ZALAU Nume forum:1
|
|
Este minunat ceea ce cosi tu. Sa ai mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Prietenul sigur il cunosti in imprejurari nesigure.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|