In gradina by Admin TTT (4020 mesaje), la 03-11-2008 peste care este lidera de cateva luni bune, Gargarita Maria-Venus(1), face zboruri de introspectie prin toate topicele, lasand mesaje de incurajare si de stimulare a poftei de a lucra goblen. Este incontestabil Redactorul Lunii octombrie, si doar Gargarita-Bijuterie (2) este la un pas de a o ajunge din urma, merit ce ii aduce nominalizarea de Gargarita Sefa. Umorul Gargaritei Venetiene (3), culoarea plina de tact impartita de Gargarita-Paunita (4) si perfectionismul Gargaritei-Perfectiune (5) formeaza o simbioza de netagaduit si emana suficienta emulatie, motiv pentru care cele trei sunt Gargaritele lunii.
Cu bucurie si cu caldura, Gargarita-din-Nori (6) isi viziteaza suratele si le mangaie (cu sau fara Pitic), pe toate, zilnic. Cum sa nu o nominalizam la mentiuni speciale?
Gargaritele Viteza-Luminii (7), Gargarita-Merisor (8), Gargarita-Croitoreasa-Desavarsita (9), Gargarita-Cuibusor-de-Roze (10) sunt si ele nominalizate pentru luna octombrie si vor primi, evident cate un insemn de la gargaritele de la Rogoblen.
Sunt multe alte gargarite ce ne incanta cu zborul lor (Rodica (11), Emilia (12), Catalina (13), Letitia (14), Raluca (15), Ema (16), Daniela (17), RodiMar (18), Crina (19), si cate altele!), dar fie au fost mai putin prezente pe forum, fie au intrat mai tarziu in gradina noastra, motiv pentru care nu s-au incadrat in punctajul necesar pentru nominalizare. Le dorim ca in luna ce vine sa ajunga in fruntea listei si le multumim pentru prezenta pe forum.
Va rugam sa ne trimiteti un mail cu datele personale (nume, adresa, numar de telefon), mentionand si premiul primit. Este actul cu care firma isi acopera cheltuielile pentru sponsorizarea de mai jos. Adresa noastra: office@rogoblen.ro
Premiile pot fi adjudecate doar pana pe 10 noiembrie 2008.
[1] Maria Nistor - 2.75, Alba ca zapada si cei 7 pitici (set cu schita color)
[2] Adriana-Racovita - 6.69, Vant la pupa! (set cu schita color)
[3] Sorescu Minerva - 6.68, Barcile pescarilor (set cu schita color)
[4] Nicoleta Frunza- 6.68, Barcile pescarilor (set cu schita color)
[5] Radu Roxana Mariana- 6.68, Barcile pescarilor (set cu schita color)
[6] Elena Stefanescu - 113.0, Prima baita (set cu schita color)
[7] Tereza Carmen Laura Grigorita - magnet frigider
[8] Ana-Maria Petroi - magnet frigider
[9] Tanasa Clementina - magnet frigider
[10] Calinescu Ramona Nicoleta -magnet frigider
[11] Olteanu
[12] Olteanu
[13] Cucos
[14] Vasiliu
[15] Popa
[16] Enache
[17] Iordanoiu Elena
[18] Rodica Maria Cozea
[19] Popescu
Replica: Felicitari, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 03-11-2008 tuturor gargaritelor castigatoare si mult spor la lucru in continuare.
Replica: Super, by Silvia Har (697 mesaje), la 03-11-2008 felicitari, Gargaritelor! Dati de baut? Sa nu-mi spuneti ca nectar, ca eu nu beau dulce...
Rodicutz, tu esti ca de obicei prima care aduce o vorba dulce cand vine vorba de felicitari. Pupici pentru tine.
Replica: Eu by Flori M (373 mesaje), la 03-11-2008 astept si un tortuletz de la voi. Unde facem intalnirea ca sa va sarbatorim, castigatoarelor?
Pupici si de la mine, Rodicutz.
Replica: Ma by Bica Nistor (1427 mesaje), la 03-11-2008 bucur pentru voi. Felicitari si spor in continuare: si la goblen si la premii!
Un gand bun si de la mine, Rodica.
Replica: Despre premii. by catinean mariana (104 mesaje), la 03-11-2008
Citat:
"Gargarita lunii este un premiu ce nu poate fi decat impartit intre: Adriana (Gargarita Dragoste-de-mama), Minerva (Gargarita-Venetianca), RodiMar (Gargarita Dragoste-de-Toamna), Emilia (Gargarita Bunicuta-de-Pirat-Sef), Ana-Maria (Gargarita Merisor-fermecat), Rineta (Gargarita Artist-Fotograf), Gabriela (Gargarita Pastel-de-Toamna), Elena (Gargarita Magie), Cristina (Gargarita de Turta-Dulce). Fiecare primeste cate un goblen (la alegere) din cele aparute in luna iulie, model cu diagrama alb-negru."
Eu n-am primit nimic. Cam tarziu mesajul meu, dar mi s-ar fi parut normal sa ne anunte cineva, nu? Eu n-am mai intrat de ceva timp pe forum (din motive obiective, nu pentru ca n-as fi vrut sa intru) si nu am stiut nimic. De unde era sa stiu ca trebuie sa va trimit un mail cu datele? Plus ca datele exista deja in baza de date, de la crearea contului, nu?
Astept raspuns daca se poate, pe e-mail (camirineta@yahoo.com). Multumesc.
Replica: Bica, Flori, Silvia by olteanu rodica (1159 mesaje), la 03-11-2008 si eu va transmit mii de pupici si faptul ca mi-am vazut numele acolo pentru mine este un mare castig. Asta imi dovedeste ca am fost primita in aceasta familie a gargaritelor. Eu nu stiu sa fac altceva decat sa lucrez goblen si voi continua in acest ritm, sa impartasesc cu voi pasiunea mea si nimic mai mult. Activitatea mea pe calculator se limiteaza la a descarca fotografiile goblenurilor lucrate si a vi le arata si voua ceea ce faceti si voi. Imi doresc ca mult timp de acum incolo sa ne bucuram impreuna descoperind prin noi episoade cum ia nastere un goblen.
Va multumesc ca ati creat o lume aparte de care ma pot bucura si eu.
Replica: Am by Maria Nistor (5039 mesaje), la 04-11-2008 adus tortul. Multumesc TTT pentru premiu. E o mare bucurie ca de fiecare data cand am fost premiata. E un model care imi place foarte mult.

Replica: Apetisant, Maria! by Raluca Popa (923 mesaje), la 04-11-2008 Felicitari tuturor Gargaritelor pentru nominalizari!
Replica: Doresc sa-i raspund Marianei. by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 04-11-2008 Amaraciunea ei m-a nemultumit si parca este pacat sa nu ne bucuram toate, chiar daca unele dintre noi nu sunt nominalizate.
Fiecare concurs implica in primul rand atentie din partea concurentilor si mai ales pentru cei care doresc sa castige. Acest topic, la orice pagina ai deschide, incepe cu nominalizarile din luna iunie si daca citeai cu atentie ai fi vazut scris:
Citat:
Ne bucuram pentru premiile ce vor zbura catre voi si va rugam pe toate sa ne confirmati datele pentru livrarea premiilor pana la 10 iulie 2008. Adresa noastra: office@rogoblen.ro
Mentionam ca numai in urma unui e-mail de confirmare, vom expedia coletele catre premiate. O alta mentiune: premiile din lunile anterioare pentru care nu am primit confirmare se mai pot adjudeca doar maine, 30 iunie 2008.
Replica: Multumesc! by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 04-11-2008 Luna aceasta am facut trei modele pe care le am in colectie. Oare este chiar putin?
Replica: Multumesc pentru premiul acordat. by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 04-11-2008 Barcile pescarilor
Replica: Felicitari, castigatoarelor, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 04-11-2008 Un tortulet pentru voi!
Replica: Va felicit by Oana Stancu (356 mesaje), la 04-11-2008 pe cele care iti ati castigat. Castigata esti si tu Tereza: ai lucrat trei goblene si nu este putin.
Pentru prima oara am un gust un amar pe acest forum: este posibil ca unele persoane numai asta sa vizeze? Un premiu? Va sugerez sa mergeti pe alte forumuri sa vedeti
cum mai curg premiile... Propun, pentru pastrarea atmosferei pe care am avut-o pana acum, ca TTT sa renunte la premiere, de orice fel. Astfel vom afla cine vine de drag si cine pentru premii.
Replica: M-am ospatat by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 04-11-2008 din tortul tau, Maria si din al tau, Minerva si m-am bucurat din bucuria castigatoarelor.
Imi pare rau, Mariana si Tereza ca sunteti mahnite. Mariana, banuiesc ca premiile se acorda pentru activitatea pe forum si atunci se presupune ca vei citi si despre premiere care este un lucru inedit pentru un forum. Tereza, nu este putin sa lucrezi trei goblenuri intr-o luna, dar am iar o banuiala: premiile se acorda nu atat pentru capacitatile de lucratoare, cat pentru cresterea subiectelor de aici. Nu te superi, nu?
Inca o data, imi pare rau ca sunteti triste.
Este pentru prima oara cand premierea aduce altceva, decat ne-am obisnuit. Pacat!
Replica: Multumesc pentru premiul acordat. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 04-11-2008 Imi pare rau ca exista nemultumiri pe forum. Sincer si mie imi placea inainte cand avea fiecare posibilitatea sa-si aleaga goblenul, dar asta e.
Pupici si felictari castigatoarelor.
Replica: Gargaritelor, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 04-11-2008 scumpe si dragi, buna dimineata. Va felicit din nou pentru premii si vad ca sunt si nemultumiri. Fruntea sus, fetelor! Suntem aici sa impartasim o pasiune comuna si faptul ca TTT premiaza pe cele mai bune este un lucru nemaipomenit care ar trebui sa ne bucure. Pana la urma, sunt niste premii simbolice care ne dau imbold tuturor si ne arata ca ceea ce facem noi este deosebit.
Felicitari TTT si tineti-o tot asa.
Replica: Am by Mihaela Stanica (125 mesaje), la 04-11-2008 o intrebare: noi suntem pe acest forum pentru a castiga premii?
In acest caz, propun sa se dea pe google: forum unde se castiga premii!
Replica: Multumim pentru premiu. by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 04-11-2008 Am spus multumim pentru ca suntem doi care scriem pe acest forum: eu si Pitic, care acum canta de bucurie si da din codita. Mi-a spus mie Pitic ca vine repejor pana la voi TTT sa va pupe personal pentru goblen. Este al lui.
Felicitari, tuturor.
Mihaela nu iti inteleg "rautatea". Noi nu stam pe acest forum pentru premii. Este placerea celor de la TTT sa "multumeasca" pentru iubirea noastra catre ei. Nu cred ca este cineva pe forumul acesta care sta aici pentru premiu, noi iubim aceasta arta chiar daca este o arta cusuta, o arta cu acul si implicit ii iubim si pe cei de la TTT pentru modelele lor, pentru calitatea goblenelor.
Replica: Auleu, by Maria Zanfir (584 mesaje), la 04-11-2008 ce urat este aici, acum.
Eu le felicit pe fetele care au fost premiate si vreau sa le spun si celor ce sunt multumite de premii, sa le coase cu placere.
Replica: Nu by Mihaela Stanica (125 mesaje), la 04-11-2008 este rautate, Elena. Este o constatare: a intrat dihonia aici, pentru ce?
Mariana este nemultumita ca nu i s-a livrat premiul primit pentru activitate pe forum si ca nu a fost anuntata? Pai anuntul nu era pe forum?
Tereza:
Luna aceasta am facut 3 modele pe care le am in colectie. Oare e chiar putin? Nu, nu este putin, este chiar mult, dar de cate ori ai intrat, Tereza sa le imbarbatezi pe fete cum fac Ana-Maria, Elena, Maria, Nico, Adriana, Minerva, Roxana etc?
Roxana:
Sincer si mie imi placea inainte cand avea fiecare posibilitatea sa-si aleaga goblenul, dar asta e. Stiii cum este Roxana, vorba aceea:
calul de dar nu se cauta la dinti.
P.S. Am un sentiment de lehamite. Va rog sa ma iertati. Sunt insa, aici pe forum cateva fete ce nu merita sa le treci nici prin fata.
Replica: Intr-adevar, calul de dar nu se cauta la dinti. by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 04-11-2008 Oricum vorba Elenei, darul este simbolic si ideea este ca fiecare din cele care acceseaza acest forum cred ca isi permit sa achizitioneze ce goblen doresc ele, si sincer si mie mi se pare ca este dupa cum spune Elena, adica cei de la TTT isi arata recunostinta fata de noi. Nu stiu cum sa formulez ca sa nu jignesc si sa ma fac inteleasa prin ceea ce vreau sa exprim. Ideea este ca premiile pe care le ofera cei de la TTT sunt simbolice si noi trebuie sa ne bucuram pentru ca ei ne ofera din toata inima lor. Cati oameni nu sunt care si-ar dori sa primeasca ceva si nu primesc, nu exista nimeni sa le ofere o floare si noi ne cramponam de niste nimicuri.
Sper din tot sufletelul meu ca nu am jignit pe nimeni si ca am reusit cat de cat sa ma fac inteleasa.
Pupici dulci!.
Replica: Daca eu by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 04-11-2008
am deschis Word-ul inseamna ca m-am enervat tare si ca am de gand sa scriu.
Fetelor, pe acest forum nu cred ca are ce sa caute ipocrizia si de ce spun asta, pentru ca nu cred ca exista cineva care nu vrea sa castige.
In concluzie, Mihaela, noi pe acest forum avem si premii care sunt acordate in functie de activitatea fiiecareia si pentru nimic altceva. Daca exista si goblenuri lansate de noi in competitii, acestea au o alta conotatie, iar cine doreste s-o cunoasca trebuie sa aprofundeze cele scrise pe acest Forum.
Pentru mine, acest forum este ca o sezatoare virtuala, si consider ca cine nu se asaza sa lucreze si sa se bucure impreuna cu noi, este doar un musafir care vine, spune replica si pleaca grabit.
Numai cine nu iubeste aceasta arta, nu poate realiza placerea de a-ti arata colectia si a te bucura de aprecierile altor personae.
In alta ordine de idei, daca nu suntem sincere, nu exprimam ceea ce gandim si simtim, acest Forum isi dezice menirea, vom acumula energii negative si urmarile vor fi tot negative. Asa cum spunem:
wooow! ce frumos este!, la fel trebuie sa spunem
oops! asta nu-mi place.
Roxana, ai dreptate, era mai bine inainte cand aveai un premiu la alegere, iar eu va spun cinstit, goblenul care l-am primit nu-l voi lucra, dar asta nu inseamna ca nu m-am bucurat de el. Mai departe, eu deocamdata, no comment!
Replica: Felicitari, Gargaritzelor nominalizate! by cucos catalina (1635 mesaje), la 04-11-2008 Dar: nu pot, sa-mi reprim impulsul, de a-mi face cunoscuta, dezamagirea pe care am simtzit-o in ultimele momente citind replicile postate de voi. Incerc, sa cred, ca am intzeles gresit discutziile de mai sus shi ash fi curioasa, ce se va intampla, daca nu se vor mai acorda premiile lunare?! Imi cer iertare de la Monica, nu incerc sa insinuez ceva; sunt pe acest forum de ceva timp shi niciodata nu mi-au tremurat picioarele de nervi, ca acum. Pacat!
Replica: Catalina, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 04-11-2008 Chiar acum ma gandeam la aceste lucruri, la premiere. Sincer, eu cand am intrat pe forum nu am stiut de aceste cadouri simbolice le spun eu, - recunosc ca ma bucur sa vad ca este apreciata dragostea noastra pentru goblen. Si daca nu s-ar mai acorda eu nu m-as supara, dar voi continua sa lucrez, sa goblenez. Fac acest lucru de cand aveam 8 ani si de atunci am lucrat si nu am asteptat un cadou de la cineva. Este pasiunea mea si atat.
Replica: Sincer, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 04-11-2008 Imi pare rau pentru discutiile care au aparut si imi place siteul asa cum este si imi place relatia care s-a nascut pe acest forum.
Replica: Si mie by Mihaela Stanica (125 mesaje), la 04-11-2008 imi placea, dar se pare ca asa este in firea omului. Cum vine vorba de.... mai bine nu mai scriu.
Da. Ai dreptate, Minerva:
doar un musafir care vine, spune replica si pleaca grabit.
Asa ca, la revedere pentru totdeauna.
Musafirul care a gasit un loc frumos, aici, odata...
Mihaela.
Replica: Imaginea spune totul by Maria Nistor (5039 mesaje), la 04-11-2008
Replica: Nu este posibil by Maria Nistor (5039 mesaje), la 04-11-2008 sa impaci pe toata lumea. Asa cum nu a obligat nimeni TTT sa dea premii, tot la fel nu a fost nimeni obligat sa stea pe acest forum.
Eu am facut-o pentru ca am gasit persoane cu aceasta pasiune si ma bucura sa discut anumite lucruri cu toate, cu voi, Gargaritelor. Binenteles ca si premiul a fost un stimul, ca orice premiu si mie personal mi-a facut placere si cand am ales ca si atunci cand a facut-o TTT.
Aduc si o prajitura pentru a ne mai indulci un pic.
Replica: Felicitari tuturor gargaritelor, by Calinescu Ramona Nicoleta (983 mesaje), la 04-11-2008 nominalizate, felicitari Mariei care este o campioana in ale goblenatului si tuturor celorlalte gargarite muncitoare, felicitari tuturor celor care au pus suflet pe acest forum, celor care au venit cu sfaturi bune si celor care au sarit in ajutorul gargaritelor puse in dilema, de asemenea, felicitari TTT care au realizat acest forum si multumesc din suflet acestora pentru posibilitatea de a ne face viata zi de zi mai senina si mai frumoasa. Am scris mai tarziu pentru ca am ramas uimita de unele replici si parca nu intelegeam ce se intampla. Oare chiar asta conteaza? Oare pentru unele gargarite conteaza premiul sau mai mult conteaza un sfat, un lucru bun pe care-l afli, o lectie de viata, un mod mai corect de a lucra goblenul, o ideea inovatoare? Cred totusi cu tarie ca aici suntem o mare familie a gargaritelor si ca in zborul nostru vom aduce langa noi multe gargarite iubitoare nu numai de goblen, dar si de viata, iubitoare de tot ce este frumos si bun pe lume. In speranta ca nu am suparat pe nimeni, va pup pe toate suratele mele, gargaritele, intreaga echipa Rogoblen si va doresc numai bine si multe bucurii.
Ramona-Nicoleta

Replica: Multumesc, Rogoblen, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 04-11-2008 pentru faptul ca ne ajutati sa ne punem in practica visele.
Felicitari, castigatoarelor!
Inca o data multumesc Rogoblen pentru ca citind recentele replici mi-am clarificat multe lucruri.
Mihaela, vreau sa stii ca pentru mine este o bucurie sa te intalnesc in gradina gargaritelor si sper ca acest lucru sa se intample si de acum inainte.
Replica: Citind by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 04-11-2008 replicile voastre ma simt cumva vinovata ca i-am dat replica Mihaelei. Eu ma bucur ca v-am cunoscut, ca putem vorbi pe diferite teme, putem impartasi pasiunea noastra comuna.
Letitia, prajiturica ta este tare delicioasa. Multumesc pentru ea.
Replica: Elena, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 04-11-2008 nu cred ca ai de ce sa te simti vinovata
Si mie imi pare rau uneori fiindca eu am un stil mai direct de abordare, adica am o sinceritatea care deranjeaza uneori. Suntem o comunitate destul de mare si este normal ca unele persoane sa nu se simta bine printe noi, asta nu inseamna ca este vina noastra. Pur si simplu suntem diferiti si dupa cum spunea si Maria nu poti sa impaci pe toata lumea.
Minerva, dupa cum ai spus si tu nu trebuie sa fim ipocriti si sa spunem ca nu scriem si manati de dorinta noastra de castig. Cred ca nu exista om care sa nu-si doreasca sa castige, intr-adevar unele persoane au un spirit de competitivitate mai pronuntat si normal ca scriem si pentru ca vrem sa castigam. Dar, in primul rand, vrem sa lasam un parfum frumos in urma noastra. Intr-o lume in care si asa exista destul rau, eu cred ca in aceasta comunitate noi mai animam putin atmosfera si incurajam cand sunt persoane de incurajat sau oferim explicatii sau felicitam, cu alte cuvinte incercam sa ne mai inseninam zilele. Intr-adevar este un privilegiu ca putem sa "zburam" in acest forum prin topice. Multumim Rogoblen!
Asa ca, celor suparati, vine Sara sa va dea pupici dulci si sa va zambeasca cum stie ea mai frumos.
Pupici.
Replica: Elena, regret ca nemultumirea unora, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 04-11-2008 ti-a umbrit bucuria de a castiga un model atat de delicat. Nu trebuie sa te simti vinovata ca nu ai pentru ce.
Mihaela, intr-un fel sau altul toate suntem... musafiri. Dar pentru ca aceasta gradina sa ramana mereu frumoasa si primitoare depinde fiecare dintre noi.
Replica: Inteleg by Roxana Deli (186 mesaje), la 04-11-2008 ca noi cele care nu lucram goblen in serial, in provocare si nu avem nici postari la colectie, nu prea aveam nimic de spus si de facut aici.
un musafir care vine, spune replica si pleaca grabit. Nu mi s-a intamplat sa fac pe heirupista cu nici una din fetele care a postat ce a lucrat. Mereu am vrut sa o inteleg pe cea care lucreaza, de ce admira un anume goblen, de ce il lucreaza si cum il lucreaza. Nu am deschis niciodata o replica ca sa scriu cu copy si paste
wooow! ce frumos.
Tu, Elena esti un om deosebit. Cate din nemultumite au deschis in fiecare seara topicul celor ce lucreaza ca sa le imbarbateze sau sa le ureze acestora, pur si simplu, o seara buna? Acesta nu este timp alocat forumului? Modul cum o faci tu, bucura si imi face placere sa cunosc astfel de oameni. Nico si Adriana lucreaza mai putin, dar ele nu lipsesc de pe forum. Au o vorba buna pentru fiecare, aduc o multime de lucruri si imagini interesante. Pierd o groaza de timp pretios pe care l-ar putea dedica goblenului.
Nu tu ai hotarat-o pe Mihaela sa plece.
Catalina si Letitia, va inteleg. Eu am crescut odata cu voi si imi pare rau...
Traim in niste timpuri urate si tulburi si iata ca acest lucru se simte si aici.
Rodica, de tine stiam ce minunata esti, dar un mare regret o sa-l am sa nu te mai intalnesc pe tine si pe Ramona, Gargarite-Adevarate.
Acum cand va scriu, ma intreb chiar de ce oare am venit pe acest forum. Va raspund asa cum am simtit: pentru ca imi era drag sa stau cu voi.
Va urez, la fiecare in parte sa aveti parte de spor mult la goblenat si sa va bucurati de realizarile voastre.
P.S. Pentru cine este interesat, va pot da o adresa a unui forum unde sa va simtiti bine. Stiti cum se procedeaza: mail la admina si ea rezolva. Ma intreb ce o fi in sufletul ei, cand citeste ce s-a scris aici?
Replica: Cred by Maria Nistor (5039 mesaje), la 04-11-2008 ca nu trebuie facut din tantar, armasar. Iar cine iubeste acest forum cred ca o sa treaca si peste aceste lucruri. In ce priveste un comentariu de tipul
Wow, l-am primit si l-am si scris cu toate astea mi-a facut placere sa-l primesc, am vazut prezenta acelei persoane si am si semnalat-o si eu in acelasi mod. Pe un forum, nu cred ca te atrage atunci cand se face un comentariu o data pe luna. Imi face placere de cate ori gasesc si un
Wow scris de Nicoleta, Adriana, Minerva si toate celelalte Gargarite.
In privinta serialelor nu cred ca sunt daunatoare, pana la urma in jurul goblenului ne-am adunat pe acest forum. Nu cred si aici este si in ce ma priveste daca am lucrat sau am fost unite in provocari, seriale au fost folosite fraze de dezaprobare a celorlalte persoane care nu o fac. Dinpotriva in momentul cand vezi persoane care au strategii de a lucra acel fir zilnic cred ca ambitioneaza in sensul bun al cuvantului.
Cum am inceput termin: nu cred ca este cazul sa se faca din tantar, armasar.
Voi ce spuneti?
Replica: Situatia creata, by Raluca Popa (923 mesaje), la 04-11-2008 ma intristeaza. Nu pot decat sa o citez pe Laura: "
Gargaritelor, as vrea sa ramanem Gargarite si prietene pentru totdeauna!"
Replica: In,by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 04-11-2008 primul rand vreau sa le felicit pe toate Gargaritele castigatoare, sa va bucurati de premii.
In al doilea rand imi pare rau sa vad ca s-a iscat o asemenea discutie. Am un an de cand cos goblen, am doua goblene terminate si inca doua incepute, deci vedeti ca am o colectie foarte saraca. Cand am intrat prima data pe acest forum am simtit ca am gasit niste prietene adevarate, cu care impartasesc aceeasi pasiune. Recunosc ca m-am simtit ca un copil de Craciun cand am primit si eu un premiu de la TTT (doua chiar). Ma bucur inca alaturi de fiecare din voi cand vad cate un goblen care imi place si mie cusut si traiesc emotiile asternerii lui pe panza.
Va multumesc asadar ca existati, fiecare din voi, si sper ca toate neintelegerile sa dispara.
Replica: Roxana D, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 04-11-2008 tu de ce esti suparata?
Replica: Multe felicitari, by Enache Mihaela-Ema (383 mesaje), la 04-11-2008 gargaritelor pentru ca sunt gargarite!
Cu multa tristete am citit astazi replicile din acest topic. De ce atita amaraciune in loc de bucurie sincera pentru toti cei care au cistigat? M-am simtit intotdeauna speciala pe acest forum si mindra sa ma pot numi o gargarita.
Va pup pe toate ca si cum ati fi familia mea si sper ca armonia sa domneasca intotdeauna printre noi.
Replica: Fetelor, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 04-11-2008 cum spune si Maria, faceti din tantar armasar. Cele care lucreaza mai mult printre care sunt si eu sau cele care lucreaza mai putin sunt aici la dorinta lor. Eu cred ca nu trebuie facut atata caz pe tema premierilor. Este pacat, contestati intr-un fel decizia celor de la TTT care sunt oameni deosebiti si care ne-au pus la dispozitie acest forum ca sa ne cunoastem, sa lucram impreuna si daca ei au hotarat cine si ce castiga, inseamna ca stiu ei pe ce criterii fac asta. Eu sunt trista si pentru cele care vor sa nu mai fie in compania noastra si pentru Tereza pe care astazi nu am vazut-o aratand ce a cusut. Astazi nu am lucrat deloc, mi-a fost rau din mai multe motive si am tot deschis calculatorul crezand ca voi citi numai multumirile celor care au castigat si felicitarile celor care nu au castigat, dar se bucura pentru celelalte. Fetelor, suntem oameni mari, hai sa trecem si peste asta, asa este viata, se mai intampla.
Eu va pup pe toate, va doresc multa sanatate si spor la lucru si ziua de maine sa ne gasesca pe toate prezente.
Replica: In primul rand, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 04-11-2008
felicitari Gargaritelor pentru activitatea din luna precedenta si pentru premiile primite.
Doi: Multumesc pentru premiul primit.
Trei: Sunt trista, atat am sa spun. Cred ca celelalte Gargarite au exprimat suficient de bine starea de spirit a majoritatii Gargaritelor ca sa mai fie nevoie sa mai spun si eu ceva.
Mihaela, sper din suflet sa te razgandesti si sa treci cat mai des pe aici. Noi te asteptam cu drag.
Monica, sa nu te superi pe noi.
Va imbratisez si gasesc puterea sa va zambesc.
Nico, Gargarita Paunita
Replica: Iata cum, by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 04-11-2008 musafir, wow, dar asa e, goblenul care l-am primit nu-l voi lucra, - au capat atatea intelesuri!
Musafirul este cel mai bine tratat cand intra intr-o casa, nu-i asa?
Wow, in gura italiancei noastre, Maria, ma amuza grozav si daca nu-l gasesc imi lipseste Maria.
Dar asta e - sensul: asta este ce vine catre mine, chit ca as fi vrut altceva, dar ma bucur.
goblenul care l-am primit nu-l voi lucra. Voi cate lucruri ati primit cadou, lucruri care nu v-au incantat, dar pe care le-ati daruit, la momentul potrivit exact persoanei care l-a apreciat cel mai mult? O gargarita inteleapta stie ce sa faca cu un goblen cu care nu rezoneaza.
Oare e chiar putin? Este pur si simplu o intrebare, poate chiar nu legata de subiect.
Putem lua partea care ne place si care este in spiritul gargaritelor, asa cum au aratat si fetele mai sus?
Mihaela si Roxana, v-am apreciat pentru modul delicat si de bun simt cu care ati trecut pe forum, de fiecare data. Nu concep ca nu veti raspunde chemarii Catalinei si Letitiei, care, stiti voi ce reprezinta pentru noi toate. Sunt musafirele pe care le iubim inca de la inceputuri.
Ele sunt radacinile noastre. Asa ca, dragi castigatoare, va felicit din toata inima pe fiecare pentru nominalizare. Am adus cate un floare fiecareia.
Propunerile mele vizavi de acest topic le-am prezentat direct Monicai, care nu mi-a raspuns pana acum.
Oricum, Monica imi doresc un singur lucru: dupa ce vei corecta (cum faci de obicei) topicul, sa te faci ca nu ai citit nimic. O vorba, luata de pe forum (si care banuiesc ca apartine evreilor - asa-i Greta?) spune: Te sarut pe suflet.
Eu iti spun, te sarut pe sufletul ranit si uita.
In aceasta seara, semnez:
In trecere
Replica: Abia acum am aflat ce-i by Popescu Ioana (484 mesaje), la 05-11-2008 cu forumul asta.
Replica: Ioana, by PENCU GEORGETA (129 mesaje), la 05-11-2008 te rog nu gandi asa. Mai citeste si iar mai citeste. Te rog sa fii asa cum te stiu. Nu ma stii prea bine, ca intru mai putin sa scriu. Dar este ceva de moment. Va rog nu va despartiti pentru lucruri minore. Habar nu aveti ce insemna un cuvant spus cand trebuie si unde trebuie. Mai, ce este cu voi? Este toamna? Ploua si in sufletele voastre? Ploaia este aducatoare de roade, nu de ganduri gri.
Va rog, ganditi la zilele cand erati unite si gandeati pozitiv. Vreau sa va am langa mine pentru a nu mai fi trista. Reveniti la zambetele voaste pe care le urmaresc de aici din umbra.
Cu drag,
Georgeta
Replica: Am asistat, by Oana Sandulesei (315 mesaje), la 05-11-2008 cu stupoare la tot ce s-a scris in acest topic in ultimele cateva zile. FETELOR! (Monica, te rog sa nu corectezi, chiar am vrut sa strig la ele). Pai, care e treaba, pana la urma? Scriem ca sa castigam sau ca sa ne fim alaturi?
Este asa frumos cand suntem premiate (FELICITARI! tuturor castigatoarelor de luna aceasta) si ne suparam asa tare cand nu primim nimic? Eu chiar nu mai inteleg.
Este adevarat, Ioana ca traficul este important pe orice site, nu doar pe un forum. Este o metoda de a masura eficienta acelui site, si cate alte lucruri din marketing. Este o confirmare a faptului ca cei care detin site-ul respectiv sunt bine vazuti si apreciati.
Nu mai stiu ce sa va mai zic, decat spor la lucru si in toate. Pe mine ma chinuie noul goblen destul de tare, sper sa am si timp sa vi-l arat. Il stiu gata cusut la cineva si stiu ca iese foarte frumos, si aceasta este singura motivatie pe care o am pentru a continua, chiar daca timpul meu este limitat si nu pot coase chiar cat as vrea, mai ales acum ca se intuneca asa repede.
Va pup,
Gargarita-Floare-Calatoare
Replica: Gargaritelor, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 05-11-2008 imi era dor de voi, abia asteptam sa va "aud" din nou. Si acum cand am intrat nu-mi vine sa cred ce citesc. Imi tremura mainile in timp ce scriu. Iubesc goblenul. Ce am scris pe acest forum a fost din suflet si nu pentru un magnet.
Va multumesc pentru premiu.
Monica sa ne ierti.
Va sarut si va imbratisez pe toate si pe toti!
Replica: Imi pare rau pentru situatia care s-a creat by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 05-11-2008 Ideea este ca atunci cand faci un lucru din tot sufletul iese bine si cand nu, nu iese bine. Si o prajitura daca o faci cu suflet iese buna, si o floare daca o ingrijesti din tot sufletul iti infloreste.
Stiu ca cele care scriu pe acest forum cu tot sufletul si care au facut-o pana acum, o vor face in continuare. La fel ca si alte gargarite eu am vazut acest forum ca pe o sezatoare virtuala, si m-am bucurat fiindca am avut multe de invatat de la voi, si m-am bucurat cand am fost apreciata, ca este normal sa te bucuri. Atunci cand cineva iti face un cadou din suflet spui "multumesc" chiar daca nu iti place, si cu prima ocazie il faci cadou mai departe, dar este pacat cand cineva iti daruieste din tot sufletul ceva sa nu fi recunoscator.
Va urez in continuare sa scrieti din suflet.
Pupici.
Replica: Vai de mine, by Condrasov Gabriela (306 mesaje), la 05-11-2008 fetelor, ce s-a intamplat? Nu imi vine sa cred ce vad acum in fata ochilor!
Noi ne aflam in acesta gradina dintr-un singur motiv: Iubim goblenul, nu pentru a fi premiate.
Fetele au mare dreptate in aceasta privinta. Eu, una sunt noua pe forum si nu am fost premiata de TTT decat o singura data (acum 2-3 luni), dar asta nu a insemnat ca nu mai trebuie sa scriu sau ca trebuie sa am grija sa fiu cat se poate de falsa si sa dau copy+paste la niste cuvinte frumoase doar de dragul de a scrie si de a fi premiata.
In ultimul timp chiar nu am avut timp sa scriu atat de mult ca inainte, dar am grija macar o data pe zi sau o data la doua zile sa citesc postarile fetelor; numai cu ajutorul lor am reusit sa scap de unele dileme.
Noi, majoritatea suntem musafiri in gradina gargaritelor, pentru ca mai avem si altele de facut in afara lucrului de mana.
Le felicit din toata inima pe fetele care au fost premiate, chiar au meritat.
Sper ca Monica sa nu se supere pe noi si ca astfel de evenimente sa nu aduca ploi si zile gri in Gradinita TTT, unde vesnic ar trebui sa fie primavara.
Va pup pe toate si va trimit o imbratisare mare-mare si calda cat sa le cuprind pe toate gargaritele la un loc.
Pupici
Replica: Mii de scuze by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 05-11-2008 pentru Monica si TTT pentru discutia creata. Mii de multumiri pentru premiu.
Atat pot sa spun. Aseara, am adormit cu gandul la forum. Incercam sa-mi aduc aminte daca am multumit asa cum se cuvinte pentru premiu si daca le-am felicitat si pe restul harnicutelor.
Multumesc si felicitari.
Oare trebuia sa se ajunga la aceste discutii? Oare nu are fiecare problemele lui, oare pentru un premiu primit (un premiu din suflet) trebuie sa ne mahnim si sa anuntam ca nu mai trecem pe aici? Cand va citi Monica oare ce va fi in sufletul ei? In loc sa se bucure pentru bucuria noastra, sigur se va intrista din cauza unor vorbe spuse la suparare.
Eu m-am bucurat si pentru magnetul pentru frigider si toti cei care intra in casa ii atentionez eu sa se uite pe frigider sa vada ceva frumos.
Replica: Buna dimineata, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 05-11-2008 cititi in topicul
Cancerul sufletului si puneti stop oricarei dispute. Astazi este o noua zi. Sa ne bucuram impreuna ca ne-a fost daruita.
Mult spor la lucru tuturor.
Replica: Eu am intrat de putin timp pe acest forum si, by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 05-11-2008
din pacate, nu am reusit sa va cunosc prea bine. Totusi, imi pare rau pentru cearta dintre voi. Va spun sincer ca am ales sa scriu pe acest forum pentru ca il vedeam foarte special fata de altele, in sensul ca aici de prima data cand am intrat am simtit ca exista o atmosfera placuta, in care toata lumea se intelege bine cu toata lumea, si ca stee un loc in care te poti binedispune atunci cand esti trist, unde gasesti o vorba buna atunci cand ai nevoie de ea. Sper sa treceti peste incident, de la o mica cearta nu are de ce sa devina altceva acest forum decat a fost pana acum. Omul la suparare zice multe, asta nu inseamna ca intradevar simte acele lucruri.
Va pup pe toate.
Replica: Un frumos by Enache Mihaela-Ema (383 mesaje), la 05-11-2008 sarpe care iese din gradina forumului.

Replica: Este Rada. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 05-11-2008
Galceava aceasta este doar... o ploaie si ploaia face florile sa infloreasca mai frumos. Si chiar daca unele gargarite vor zbura prin alte gradini le vom ura zbor usor si flori mai frumoase si le vom astepta revenirea. Si vor reveni pentru ca forumul acessta este ca un magnet.
Pentru tine, Rada, un gand ca un nufar prins in parul dragalasei sirene, cu care noi ne delectam.
Replica: Am revenit si eu, by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 05-11-2008 si ceea ce vad aici m-a lasat fara cuvinte si de aceea nu vreau sa comentez prea mult. Eu nu pot sa cred ca cineva a intrat pe forum pentru a castiga un model de goblen. Mie imi place sa lucrez (chiar daca acum, in momentul de fata, nu mai dispun de timp ca inainte), imi face placere sa intru pe acest site pentru ca pur si simplu ma relaxeasa, ma binedispune si cum au mai spus si alte gargarite aflam lucruri noi, idei noi, sfaturi de viata, etc.
Haideti, fetelor ca avem destule probleme si griji in viata de zi cu zi! Chiar credeti ca trebuia si aici sa faceti atatea discutii pentru nimic?
Imi pare foarte rau pentru situatia care s-a creat. Sper ca se va linisti.
Replica: Pina, by Milos Cosmina Elena (688 mesaje), la 05-11-2008 ieri am asteptat cu nerabdare, sa-i zicem "Top Gargarite". Ieri, cind am vazut ce se scrie, am zis pas, dar azi va intreb: unde este atmosfera de acum citeva luni?
Replica: Cea mai sinistra by Stanoiu Constantin (259 mesaje), la 06-11-2008 intoleranta vine de la asa-numita ratiune.
Miguel de Unamuno
Replica: Nu vreau sa jignesc pe nimeni, by catinean mariana (104 mesaje), la 10-11-2008 dar unele dintre voi sunt chiar nesimtite! Nu dau nume, se vor simti ele. Am facut eu vreun scandal ca n-am primit premiul? Sau de ce v-a sarit mustarul si ati inceput ditamai balciul dintr-un nimic? Care-i problema voastra? A fost o simpla intrebare, la care am primit raspuns si cu asta, basta! Iar cine a interpretat din mesajul meu ca am intrat pe forum pentru premiu, sa-i zic eu imediat ceva. De fapt, nici nu merita sa-i zic. In fine, nu mai conteaza, cred ca asta a pus capac la multe "oale". In loc sa fie forumul o placere, datorita unora care n-au de lucru decat sa rascoleasca in treburile altora, devine un loc unde nu-ti vine nici macar sa te mai uiti. Sincer, sunt foarte dezamagita!Replica: Stii care-i faza, by catinean mariana (104 mesaje), la 10-11-2008
Mihaela Stanica: "P.S. Am un sentiment de lehamite. Va rog sa ma iertati. Sunt insa, aici pe forum cateva fete ce nu merita sa le treci nici prin fata" - Asta esti tu! Intr-adevar, nici nu merita sa citesc ce scrii tu, ca mi se face sila, crede-ma!
Replica: Acest topic este inchis. by Admin TTT (4020 mesaje), la 10-11-2008
Va rog sa nu mai adaugati nici un comentariu aici.
Monica
Replica: Apropos de gradini, by Tender Rose (252 mesaje), la 23-01-2009 Era alt topic cu gradinile, dar nu l-am mai gasit.
Replica: Rose, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 23-01-2009 o splendoare gradina ta. Ce loc bun de citit si goblenat. Cine se mai inscie? Eu sunt prima.