|
Zi speciala by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 13-02-2009
Nici nu stiu de fapt cum sa o numesc. Azi in drum spre facultate, cand schimbam metrourile am zarit un goblen. O doamna lucra la goblen la metrou. Am tasnit imediat din metrou si am poposit exact in fata doamnei. Saracuta s-a si speriat cand am luat-o la intrebari. Nu-mi tacea gura. Ce m-a impresionat acum urmeaza. Intreband-o pe doamna de unde are goblenul cu lacrimi in ochi mi-a spus "este un rebut". "Am fost evacuata din casa; cand aveam casa mea cumparam dupa internet. Acum ma multumesc cu goblene la 40-50 de mii si atele de capatat. Eu stau intr-un canal si nu am lumina, asa vin la metrou si cos pana ajunge fetita mea de clasa a V-a. Cu voia Domnului gasesc unde sa le vand cu un milion." Doamna incantata fiindca o tanara lucreaza goblen, mi-a dat si o foita cu adresa de unde le cumpara. M-am abtinut cu greu sa nu plang si nu mai puteam scoate un cuvant. I-am urat multa sanatate si ochi buni. M-am dus la examen si avand in minte aceasta persoana ma gandeam ca ar trebui sa-i multumesc zilnic Celui de Sus pentru toate ce le am.
Replica: Si by Nicolae Orban (194 mesaje), la 13-02-2009
cate alte persoane ca ea sunt in lumea aceasta. Uite un concurs caritabil ati putea face. Cine castiga goblenul il va darui cuiva care ar vrea sa coase, dar nu are posibilitati sa si-l cumpere.
Replica: Este by Maria Nistor (5039 mesaje), la 13-02-2009
buna si ideea asta.
Replica: Ma by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 13-02-2009
gandeam la ceva asemanator. Cand ma mai duc la metrou am sa o caut si o sa mai stau putin de vorba cu dansa.
Replica: Ar fi by olteanu rodica (1159 mesaje), la 13-02-2009
nemaipomenit Elena. Sunt sigura ca ai fi o alinare pentru dumneaei, in lumea asta cruda. Daca o intalnesti sa-i transmiti multa sanatate si putere din partea clubului nostru.
Replica: Fii sigura, Rodi, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 13-02-2009
ca am sa-i vorbesc de clubul nostru si am sa-i transmit urarile voastre. Vreau sa aflu cam ce ii place sa lucreze si sa-i fac un cadou.
Replica: Elena, by Ionita Victorita (694 mesaje), la 13-02-2009
spune-mi te rog in ce statie ai intilnit acea gargarita. Pupici
Replica: Victory, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 13-02-2009
la metrou la Eroilor. Stii ceva?
Replica: Elena, by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 16-02-2009
m-a impresionat foarte tare ceea ce ne-ai spus, incerca poate reusesti sa mai dai de domana si sa o intrebi cat de cat ce ii place pentru ca as vrea si eu sa ii fac cadou un goblen.
Si sa ii urezi multa sanatate si multa putere.
Replica: Ana-Maria, by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 16-02-2009
fii sigura ca am sa o intreb. Sper sa o mai intalnesc pe aceea doamna.
_________________ Elena - Gargarita-din–Nori
|