|
Acum este 27 Iul 2026, 17:37
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Karmen Scris: 05 Iul 2010, 18:49 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Karmen, m-ai impresionat cat de frumos si cat de rapid ai lucrat aceasta Icoana. Este nemaipomenit de frumoasa. Cand mi-a fost daruit de catre gargaritele TTT goblenul Coroana patimilor, ma gandeam ca ar trebui sa-mi cumpar si Lacrima cu mir. Astazi am fost insa anuntata ca mi-a fost daruit acest goblen de o gargarita cu un suflet mare si bun. O recunosti? Nu am cuvinte sa-ti multumesc pentru acest dar minunat. Emotiile sunt mari si te rog iarta-ma daca cuvintele mele de multumire sunt poate putine. Maine sper sa reusesc sa o asez cu multa dragoste in ladita mea. Iti multumesc si te imbratisez de mii de ori.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Karmen Scris: 05 Iul 2010, 18:54 |
|
Membru din: 06 Dec 2004, 06:17 Mesaje: 1048 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Karmen pentru minunata iconita. Este superba. In curand o sa ajunga si in ladita mea. Abia astept. Si pe mine m-ai impresionat cat de rapid ai lucrat aceasta iconita, la cat este de frumoasa, cred ca a zburat acul pe panza. Te pup.
_________________ Gargarita-Ploaie-de-Maci
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Karmen Scris: 05 Iul 2010, 18:57 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Este superba iconita. Avea dreptate Ralu, cand a spus de motoras. In curand am sa o cos si eu cu mare drag. Te imbratisez, draga mea prietena.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Karmen Scris: 05 Iul 2010, 19:32 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Va multumesc frumos de cuvintele calde si prietenoase. Eli, ti-am daruit acest goblen din tot sufletul, pentru ca asa am simtit. Sper sa-l cosi cu mult drag, asa cum l-am cusut si eu. Va imbratisez cu drag pe toate si va multumesc.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Karmen Scris: 05 Iul 2010, 19:51 |
|
|
|
Karmen, ti-am privit bijuteria printre gene si am ramas inmarmurita de cata lumina degaja chipul ei. Este tenul, nu foarte inchis, alaturi de ochii albastri si in contrastul cu rosul de la mantie ce te face sa simti ca acest goblen are un ceva magic. Atat de magic incat o voi coase si eu. Felicitari pentru modul de lucru si pentru finalizare.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Karmen Scris: 05 Iul 2010, 20:05 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Bica, iti multumesc frumos, vorbele tale. M-au uns la suflet. Iti trimit o calda imbratisare si mii de multumiri.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Karmen Scris: 05 Iul 2010, 21:48 |
|
|
|
Felicitari, Karmen! Un model deosebit pe care l-ai lucrat foarte frumos si foarte repede.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Karmen Scris: 05 Iul 2010, 22:13 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Karmen, m-ai lasat fara cuvinte, nici nu stiu cand ai lucrat acest minunat goblen. Am lipsit cateva zile si ai si dat gata un goblen. Felicitari! Te imbratisez cu mult drag.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Karmen Scris: 06 Iul 2010, 08:18 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Felicitari, Karmen! A iesit o splendoare si sigur il voi incepe si eu.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Karmen Scris: 06 Iul 2010, 08:25 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Draga nasica, felicitari. Nu m-am putut abtine si l-am inceput si eu.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|